Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
20 günden once olur belki nerden biliyosun dur bi sakin ol :) daha başlamadın mı iğnelere? Bu arada özelemi gidiyosun devletemi?

notmal şartlarda 14. günde filan oluyodu çatlama :18: şimdiden stres offf
7 sinde bat daha
özele gidiyorum

Canım ben 19 mm olana kadar hiç bilmedim yumurta boyutunu. Ama doktor Allah Allah ya niye buyumuyo diyip duruyordu. Muhtemelen benimde seninki kadardı. Yaşadığın yerde bir ecza deposu bul ara sor. Ben depolardan aldım ilaçlarımı. Daha indirimli oluyor gidip eczaneden alma.

benmde aynı yaa 50ml basladı dktorm suan 112,5 vuruluyo yarından sonra 150 ye cıkıcaz 150ml de 4gun yeter 600ml olunca ıgnecanm senın 150ml de kac gunde gelıstı yanı benmkınınde gelısme sansı var dımı ben tedavı benm ıcın bıttı dıye dusunuyordm canm bu arada sana ozelden mesaj attm bugune kdar yapmadıgm bırsey okur ve donersen sevınırım msajdan

aaa bak bu iyi fikir burada istanbuldada öyle biyer var
peki soğuk tutmak gibi bi şart filan varmı çatlatma iğnesinde olduğu gibi o zaman

notmal şartlarda 14. günde filan oluyodu çatlama :18: şimdiden stres offf
7 sinde bat daha
özele gidiyorum

Sen sıkıntı yapmaaaa rahat ol
Özelse doktoruna mutlaka söyle ilaçlarını devlet destekli yazsın. Rapor çıkartsın yani.

150 ml dozajı sanırım 4-5 gün kullandım ben. Tamam mesaja bakıyorum şimdi.

kuzenımın eczanesı ve özel hastanesı var cnm uygun alıyorm zaten 400küsür olan ıgneyı ben 250ye alıyorm ama yınede cok para 4 kutusu bın tl yanı onceden bılsem bukdar olacagını ayarlardm doktorm bana 1 kutu yeter dedıgı ıcın boyle olduk hayırlısı yumurta gelıssınde basladım bı defa tum maas gıtsn razıyım ama gelısmesse paramı cope atmıs gıbı olucam gelıssn yıne olmasn cocuk alıstım ama yumurta elde edememek benı cok üzdü

Sen sıkıntı yapmaaaa rahat ol
Özelse doktoruna mutlaka söyle ilaçlarını devlet destekli yazsın. Rapor çıkartsın yani.

Evet canım buzdolabında saklamak zorundasın.

tamam canım haklısınnn
kesinlikle sölicem ne saçma onun düşünüp sölemesi lazımdı

ooo ozaman orayı unutayım ben ist. trafiği malum eminönünde birde biz eve dönene kadar

çörek otu bal tarcın kürünü nasıl yapıyoruz 3unu karıstırıp kaynatıcakmıyıs
bence çöfek otu bal tarçın kürüde kullan yumurtayı çok iyi geliştiriyor ben geçen ay kullandım ama galiba hesaplayamadım bu ay ovulasyon testi ile hasaplayacağım inşallah olur

çörek otu bal tarcın kürünü nasıl yapıyoruz 3unu karıstırıp kaynatıcakmıyıs

canım bana hiç yaramadı o kür bazen ters tepebiliyor :26:
helede aşılama yapılcaksa tedavi yapılırken bunla takviye yapmasanmı :26:

tamam canım haklısınnn
kesinlikle sölicem ne saçma onun düşünüp sölemesi lazımdı

ooo ozaman orayı unutayım ben ist. trafiği malum eminönünde birde biz eve dönene kadar

Benim aldığım ecza deposu adrese getiriyordu :)

Bilmiyorum ama bende geceen hafta persembe asilama oldum..2sonra oructu zaten ogun bugundur tutuyorum allahin izniyle bi sikinti olmaz heralde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun kızlar Allah hayırlı haberler duyursun inşallah

vaybeee motorlu kurye veya soğutucuylamı acaba yaa

hahahhha valla arabayla getiriyordu kendisi zaten ankarada yaşıyorum öyle saatler süren bir yolculuğum olmuyordu çok şükür işyerime getiriyorlardı bende işyerindeki buzdolabına koyup akşamda eve götürüyordum o yüzden iyi oluyor adrese teslim :)

Aşılama yapılıcak ama yumurta gelişmediki böyle giderse iğnelere verdiğim para çöpe atılıcak işe yaramasada zararım olmazki zten bukdar iğne aldıgım hormon aldıgm kılolar bosa gıttı barı bir umut yumurta gelıstırır emegm bosa gıtsn ıstemıyorm cok ıstemıstm asılamayı doktorm tedavı sonuc vermezse ıptal bu ay asılamad dedı (
canım bana hiç yaramadı o kür bazen ters tepebiliyor :26:
helede aşılama yapılcaksa tedavi yapılırken bunla takviye yapmasanmı :26:

21 Haziran en uzun günde ilk aşılamamı yaptırdım kızlar. Progestan verdi Dr um hap olarak alıyorum. 6 gün daha bu ilacı kullanacağım. 10 Temmuzda görmek istedi Dr. Benimle aynı durumda olan yada yaşamış olan varmı acaba tabiki bilgisi olanda olur Şöyleki bugün 11. günüm yarın test yapsam ilaca devam ettiğim için sonuç yanıltıcı olurmu?? 10 temmuza kadar nasıl dayanırım bilmiyorum... bişi olsada pıt diye öğreniversek ne güzel olur, onca hayal onca umut ... haa birde ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Dr bi sakıncası yok dedi sizce sorun olurmu?

aşılama için kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gidiyorum..prosedür bayağa uzun bütün tahliller yeniden yapılıyor..ve smear yapıldı adetime 1 hafta kala..smear sonucu 1 ay sonraya kaldı..uzun sürüyor işlemler..ve ben 30 haziranda hasta olmayı beklerken olmadım..anlatabildim umarım..daha önceki smearlarımda bu kahverengi akıntıyı görmemiştim gecikincede hastalık acaba diyorum kendime:)

Kimse yokmuuuu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…