Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabredecem derken asıl yüz olmaz şeker, ümitvar ol. Yüzün gülsün. Senden güzel haber alıcaz inşallah :) 😊

Ayya canm şuan okurken nasıl tebessüm ettim ağlayasım var ya allah razı olsun allah ım bu yolda ki Herkesi muradına kavuştursun inş bizleri de ayırnasın... ağrım çok ama adet belirtileri hamilelikle aynı deyip teselli oluyorum ...

Canım benim yaa( aynı gün alılama olmuştuk. Ben de 10.gün yaptırdım test 1,09 çıktı.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
,

Evet aynı gündü neyse artık ben çokta umutlanmadım aslında tüp bebeğe geçiş için tamamlanması gerekenlerden biri aşılama 3 kez aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alınırsa tüp bebeğe geçebiliyorum en azından 3 seferin biri gitti ne diyim

Ben Temmuz topiğine kaçar kızlar, hepinize bol şans. Allah yar ve yardımcınız olsun

Oooo kız ne bu karamsarlık. Hemen tüp bebek filan. Allah belki ikincisinde verecek ne biliyorsun. İnşallah kendiliğinden olur da bu ay hepimizin hiç öyle asılama filan ığraşmayız. dua edelim çok çok . Moral bozmak yok. Çıktık bir yola. inşallah sağlıcakla hamile kalıp sağlıklı ahlaklı ve akıllı bebişler sahibi olmayı Rabbimiz bize nasip edecek.

Hep öyle dua ediyorum ben de ama aşılama bana açıkcası ümit verici bir işlem gibi gelmiyor ve gelmedi de hiç

Hep öyle dua ediyorum ben de ama aşılama bana açıkcası ümit verici bir işlem gibi gelmiyor ve gelmedi de hiç

Evet o konuda haklısın. En nihayetinde normal ilişki gibi oluyor tek yapılan yıkama vasıtasıyla arındırma ve hızlandırma. O da bence sperme çok faydalı olmuyor ama umut işte.
Bu arada hasta oldun mu sen

Evet o konuda haklısın. En nihayetinde normal ilişki gibi oluyor tek yapılan yıkama vasıtasıyla arındırma ve hızlandırma. O da bence sperme çok faydalı olmuyor ama umut işte.
Bu arada hasta oldun mu sen

Hayır canım henüz olmadım ama ağrım çok oldum olucam ped koydum düşün

Hayır canım henüz olmadım ama ağrım çok oldum olucam ped koydum düşün

Asılamayı 20 haziranda olduk ya yumurtlamamızın üzrrinden 14 gün geçmiş oluyo de mi. Yani bugün olmamız gerek. ?

asılamayı 20 haziranda olduk ya yumurtlamamızın üzrrinden 14 gün geçmiş oluyo de mi. Yani bugün olmamız gerek. ?
adet günüm cumartesi benim doktorum aşılama yaptıktan sonra 4 temmuzda işte sonuca baktır demişti

Merhaba canım evet dün oldum hasta..

ben bu hastaneye ali ismet tekirdağ için gittim..önce özel muayanesine gitmiştim..daha sonra hastaneye yanına gittim orda olduğu için..sonucçlarıma bakıp beni kendi elleriyle kısırlık bölümüne emanet etti..:)aşılama yapılacak diyip hakkımda bilgi verdi..berfin hanım var orda asistan dr..sağolsun ilgili bi bayan..zaten şuanda test tahlil aşamasındayız..gittiğim bölümdeki bir dr la karşılaşmadım henüz..:)memnunum şimdilik...

Kizlar buraya yazdikça rahatlıyorum.. Aşılamamın 8. Gunu
6 gun boyunca kasik agrisi yasadım ama ağrılarım gecti sadece göğüs agrisi gaz sancısı ve iştah artısı devam ediyor.. Ama progestan iciyorum ilacın da yan etkileri olabilir.. Benim gibi bekleyiş içerisinde olan lütfen birbirimize destek olalım..
Aşılaması tutmayanlara sabır diliyorum ama yola devam Kizlar.. Benimde 2. Aşılamam Allah nasip ettigi sürece yola devam :)

Benimde 8. Gunum ama arada karnim agriyo oda zorlayinca falan..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirli haberler aliriz ins su mubarek ayda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 8. Gunum ama arada karnim agriyo oda zorlayinca falan..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirli haberler aliriz ins su mubarek ayda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin inşallah.. Gercekten mübarek Ramazan ayında Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.. Peki ilaç verdi mi doktor ben sabah aksam 200 mg progestan iciyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…