Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Âmin inşallah.. Gercekten mübarek Ramazan ayında Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.. Peki ilaç verdi mi doktor ben sabah aksam 200 mg progestan iciyorum..

Bana ilac falan vermedi ya..herkezin yorumlarina bakiyorum herkez asilamadan sonra biseyler kullaniyo..ben ozelde yaptirdim sadece 5gun yumurta buyutme hapi bide sonra catlatma ignesi yaptirdim okadar..hayirlisi olur inss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ilk aşılamamda ilaç kullanmadım ama aşılamadan sonraki ay hamile kaldım mağlesef 5 haftalıkken düşük yaşadım oyüzden 2. Aşılamamda daha dikkat ediyoruz

Bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler verirler bize. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kızlarrrr

Amin ins..rabbim buyuktur hayirli haberler aliriz emeklerimizde umutlarimizda bosa gitmez inss..

Kizlar bide bende sari renkte akinti geliyo normal mi benim ilk asilamam oyuzden bilmiyorum..hafifde karin agrim var

merhabalar aranıza yeni katıldım dün itibariyle aşılama yaptırdım ve bende leke tarzı kanama dışında hiç bir ağrı yok olması gerklimi onuda bilmiyorum çok stresliyim bu aralar eellerimde ve ayakalrımda sabah isilğe benzer bişey çıktı rabbim bekleryenlerin hepsinin gönlüne göre versin benim birde merak ettiğimb işey var gerçi tercih meselesi ama acaba bu bekleyişte oruç tutuyormusunuz... ben bugün tutmadım gerçi sahurada kalkmadığım için tutamadım ama...

Sana kalmış canm ben tutuyorum mesela:)

slm kızlar bende 27 haziranda aşılamam oldun 2 yumurtayla.test günnüm 11 temmuz.bugün 7 günüm.adet olucak gibi ağrılarım başladı dizlerimdede ağrı var göğüslerim acıyor bel ve kasık ağrılarım var adet olucakmışım gibi.normalmi sizce bunlar biraz moralim bozuldu adetim gelicek die cok korkuyorum sizde neler var allah hepimizin emeklerini boşuna çıkarmasın

Kizlarr nerdesiniz yaa hic sesiniz cikmiyoo

merhaba canım, bende 27 haziranda ilk aşılamamı oldum. benimde iki yumurtam vardı ama biri daha büyüktü dr diğeri onu yakalayamaz demişti ama yinede Allahtan umut kesilmez :)

bu forumun sıkı takipçisiyim belirtileri okuyorum sürekli ama bende nerdeyse hiç belirti yok resmen zorluyorum kendimi bişeyler hissetmek için

geçtiğimiz aylarda bi kere 40 günde relg olmuştum yumurtam geç çatlamıştı ozaman hissettiğim aynı yerde kasıklarımda hafif hani böyle bir yerini vurursun sonra tatlı tatlı sızlar ya öyle bir his var. acaba diyorum aşılama yaptık ama yumurtam geç mi çatladı :S

herşeyin hayırlısı haftaya bugün nasipse öğrenicez,Allahım bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inş.

birde belirtilerle ilgili şöyle düşünüyorum.
progestronu çoğu kişi hap olarak yutuyor. ben vajinal fitil olarak kullanıyorum. dokturum bu sayede etkisini daha az görürsün demişti. bu sebeple de belirtilerimiz farklı olabilir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…