Allah hakkımızda hayırlısını göstersin.. Gelişmeleri paylaşırız yine.. :)
Amin Tamam canm:))
Âmin inşallah.. Gercekten mübarek Ramazan ayında Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.. Peki ilaç verdi mi doktor ben sabah aksam 200 mg progestan iciyorum..
Bana ilac falan vermedi ya..herkezin yorumlarina bakiyorum herkez asilamadan sonra biseyler kullaniyo..ben ozelde yaptirdim sadece 5gun yumurta buyutme hapi bide sonra catlatma ignesi yaptirdim okadar..hayirlisi olur inss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler verirler bize. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kızlarrrr
Sana kalmış canm ben tutuyorum mesela:)merhabalar aranıza yeni katıldım dün itibariyle aşılama yaptırdım ve bende leke tarzı kanama dışında hiç bir ağrı yok olması gerklimi onuda bilmiyorum çok stresliyim bu aralar eellerimde ve ayakalrımda sabah isilğe benzer bişey çıktı rabbim bekleryenlerin hepsinin gönlüne göre versin benim birde merak ettiğimb işey var gerçi tercih meselesi ama acaba bu bekleyişte oruç tutuyormusunuz... ben bugün tutmadım gerçi sahurada kalkmadığım için tutamadım ama...
Sana kalmış canm ben tutuyorum mesela:)
bende yarın başlasam iyi olacak zaten evdeyim bütün gün...
Eczanenin önünden geçtim veeee test almadım:)))))))
Sana kalmış canm ben tutuyorum mesela:)
slm kızlar bende 27 haziranda aşılamam oldun 2 yumurtayla.test günnüm 11 temmuz.bugün 7 günüm.adet olucak gibi ağrılarım başladı dizlerimdede ağrı var göğüslerim acıyor bel ve kasık ağrılarım var adet olucakmışım gibi.normalmi sizce bunlar biraz moralim bozuldu adetim gelicek die cok korkuyorum sizde neler var allah hepimizin emeklerini boşuna çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?