Öyle canm hayırlısı nı versin rabbim zaten psikolojim nasıl durumda ise resmen ağlayamıyorum...çok canım yanıyo ama .....Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bizim de nasibimiz bi yerde bekliyor bizi. Ben böyle düşünüp üzülmemeye çalışıyorum
Öyle canm hayırlısı nı versin rabbim zaten psikolojim nasıl durumda ise resmen ağlayamıyorum...çok canım yanıyo ama .....
Ben de 10.günü bhcg yaptırıp sonucu 1,09 görünce dedim ki belki çıkmamıştır. Regl günümü bekliyicem. Dün gece olunca çok çok üZüldüm. Dediğin gibi aglayamadım. Bişey de diyemedim. Esim de kahroldu resmen. Konuşamıyorum bile. İkimizde öyle sessiz sedasız içimize kapanık
Bakalım ben de nasıl söyleyecem yanım da degil şuan bana bebegimin annesi diyordu aşılamadan sonra o kadar mutlu olmuştum ki(allah ım gör halimizi (
İsyan ettirme rabbim..
Evet .24.06.14 de aşılama oldum 7gün sırf kasık ağrısı çektim şiddetli ....gaz sancıları da oldu sonra gögüslerim agrıyor ve acıyordu .. aşılamadan sonra bugüne kadar da bir gün akıntım oldu bir gün hiç olmadı yani ara ara....sonra karnım şiştii ve bugün .05.07 de adet oldum 11. Gün vatana millete hayırlı olsun(
Yazdım ki bilginiz olsun dedim
Öyle canım hayırlısıCanım herseyin hayırlısı en önemli olan dogru zamanda olsun inşallah..
Bende regl olucakmisim gibi hissediyorum..
Öyle canım hayırlısı
Aşılamaya devam etmeyi düşünüyor musun?
Ben de 10.günü bhcg yaptırıp sonucu 1,09 görünce dedim ki belki çıkmamıştır. Regl günümü bekliyicem. Dün gece olunca çok çok üZüldüm. Dediğin gibi aglayamadım. Bişey de diyemedim. Esim de kahroldu resmen. Konuşamıyorum bile. İkimizde öyle sessiz sedasız içimize kapanık
Bakalım ben de nasıl söyleyecem yanım da degil şuan bana bebegimin annesi diyordu aşılamadan sonra o kadar mutlu olmuştum ki(allah ım gör halimizi (
İsyan ettirme rabbim..
Ahhhh onları hiç deme. İsyan ettirmesin Mevlam ama neden tutmadı diye de kendi kendimi yiyorum dün geceden beri
Canm herşeye ramen yaptırmak istiyorum sonuna kadar.. ama ekim den önce mümkün degil çünkü bizim buralarda fındık mevsimi bayramdan sonra fındıga başlıcaz iş güç tarla yani tutsada durmaz
Ahhhh onları hiç deme. İsyan ettirmesin Mevlam ama neden tutmadı diye de kendi kendimi yiyorum dün geceden beri
Ben şuan ne yaptım görseniz tülleri çıkardım makinaya attım camları silecem bütün camları canımın acısını ancak böyle bastırırım geçmez ama hafif ler((
Ben şuan ne yaptım görseniz tülleri çıkardım makinaya attım camları silecem bütün camları canımın acısını ancak böyle bastırırım geçmez ama hafif ler((
Canım benim yaaa kendini incitmekten başka neye yarar bu. Yapma kendine eziyet etme lütfen
Ben ne yapacağımı bilmiyorum ara vermeden ikinciyi yaptırayım mı akıl verin bi(((
Canım benim yaaa kendini incitmekten başka neye yarar bu. Yapma kendine eziyet etme lütfen
Ne yapayım zor nefes alıyorum dar geliyor ev artık içim içime sıgmıyor isyan etmekden korkuyorum en iyisi bu
Canm yaptır kaç tane aşılama yaptırılıyorsa sonuna kadar devam et kolay degil bunu bende biliyorum ama ne yapalım mücadeleye devam
Ne yapayım zor nefes alıyorum dar geliyor ev artık içim içime sıgmıyor isyan etmekden korkuyorum en iyisi bu
Aynı duyguları yasıyoruz canım emin ol. Bugün gitmem gereken bi yer vardı onu bile iptal ettim. Kimseyi görmek ve kimseyle konuşmak istemiyorum(
Aynı duyguları yasıyoruz canım emin ol. Bugün gitmem gereken bi yer vardı onu bile iptal ettim. Kimseyi görmek ve kimseyle konuşmak istemiyorum(
Ufff ufff .... Allah m yardım et bize(
Aamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn. Rabbim yardım et bizeUfff ufff .... Allah m yardım et bize(
Üüzlmeyin arkadaşlar.Rabbime bu mübarek günlrede dua edin.geçiyor bu üzüntü emin olun.nisan ayında bende aşılama yaptırdım ama rabbimin takdiri..olmadı..bende günlerce kendime gelemedim.hatta kan testinde kocaman bi sıfır görünce eve geldim o üzüntüyle makası alıp elime saçlarımı kökünden kestim.diyeceğim o ki,imtihanımız kolay değil.rabbim sıkıntılarımızı azaltsın
sizin neden olmadı canım. Amiiinnn inşallah tez zamanda gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?