Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
9.gun ama pek belirti yokk yaa..yinede rabbim bilir tabi..ins hayirli haberler aliriz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

12. günüm 20 haziranda oldum ağrılarım var bu akşam test yaptırıcam sanırım ama hiç umudum yok çok heyecanlıyım o kötü sonucu görmek istemiyorum

Encey merhaaba regl oldun mu

Bekleyeme ve sabretmeye devam 9. Gün aşılamamdan sonra, daha 5 gunüm var belli olması icin zaman ilerledikçe heycan artıyor..

Aynen ama.ben dusunmemeye calisiyorum gunum gecmeden de test yapmicam..sonra olumsuz olursa yikimi kotu olur..herseyin hayirlisi rabbim dualrimizi kabul eder ins..

Aynen ama.ben dusunmemeye calisiyorum gunum gecmeden de test yapmicam..sonra olumsuz olursa yikimi kotu olur..herseyin hayirlisi rabbim dualrimizi kabul eder ins..

Aynen ben de :) günümü bekleyeceğim.. Birbirimize destek olalım zaten az kaldı..

Bizimde ekimde 2 sene olcak evleneli..bizde 1 senedir istiyoruzz

Sende hic belirti falan varmi benim goguslerim cok agrimaya basladi..bide oruc beni zorluyo arada ilk zamanlar sikinti yoktu ama simdi acikiyorum hemen..bide sari renkte akinti geliyo neden acaba

Allah kabul etsin.. Benim sol göğsümde hafif sızlama var ama benim regl öncesinde hep ağrır ilk 6 gün kasıklarım çok ağrıdı sağlı sollu şimdi hiç ağrımıyor.. Herkes çok farklı yaşıyor.. Yinede şimdilik zamana bırakalım.. :)

Amin canim..aynen herseyin hayirlisi bakalim sonumuz mutlu olur inss

Evet .24.06.14 de aşılama oldum 7gün sırf kasık ağrısı çektim şiddetli ....gaz sancıları da oldu sonra gögüslerim agrıyor ve acıyordu .. aşılamadan sonra bugüne kadar da bir gün akıntım oldu bir gün hiç olmadı yani ara ara....sonra karnım şiştii ve bugün .05.07 de adet oldum 11. Gün vatana millete hayırlı olsun (
Yazdım ki bilginiz olsun dedim

Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bizim de nasibimiz bi yerde bekliyor bizi. Ben böyle düşünüp üzülmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…