Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın kan vereyim dedim çok mu erken cnm ya
Bilemedim valla ya, ben perşembe kan vericem. Yarın yaptırırsan bhcg orani az gibi görünürse, emin olamayıp 2 gün sonra tekrar yaptırırsin. Bence iki iki uğraşma, sık dişini, 2 hafta süre dolsun öyle kan testi yaptır derim. Yanı bu perşembe. Ben öyle yapmayı planlıyorum. Ya seni çok iyi anlıyorum aslında :)

Isallh canim ya. Daha asilama olmadan umutsuzluğa kapıldım. Tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım artık.

Kızlar bişi sorcam size aşılama olduktan sonra yumurtanın olduğu yerde ağrının oldumu ilk günüm bu arada
Canim işte o yumurta çatlama ağrısı sana anlattığım şey bu. Ayy eğer yumurta çatlayiyorsa tam zamanında asilama yapıldı demektir. Tavsiyem hergün ilişkiye girmen şansın yüksek olur hem. Isallh bebis olur şu mübarek günde rabbim hepimizin kucaklarinin dolmasını nasip etsin.

Amin cnm inşallah bu arada benim yumurtalarim çatlamisti doktor ole söyledi .. ve bu arada sakin gerilme tmm kendini sıkıp kasma aşılama yapılırken hiç bir acı yok citten ben hiç bsi hissetmedim 15 dkkaxa yattım kalktım lavaboya gittim hemen sadece iki nokta kan vardı oda iğne ucu kadar Sperm filan akmadı sanırsam. . Bu arada eşimin testı de normale döndü şükür

Ah canım senin adına çok sevindim ısallh bebis yolculuğa baslamistir. Ewet dediğin gibi hiç ağrı olmadı ben çok gerildim ama dr asilama yaparken iki hemşirede beni yatıştirdi ağrı olmadı ama bende biraz kanama oldu şimdi evde dinleniyorum. O jelden bana da verdi adet tarihinde gel dedi oda 14 gün sonra falan. Isallh tutar da tüp bebek yaptırmaya ihtiyaç olmaz.

Amin cnm inşallah h kendini çok kastgn için kanaman çok olmuştur ben yok denilecek kadar azdı ama benim hala belim de karnımda ağrım var

Selam herkeseee bende dün aşılamamı yaptırdım sizler gibi heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz umduğumuz sonuca ulaşırız

Selam herkeseee bende dün aşılamamı yaptırdım sizler gibi heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz umduğumuz sonuca ulaşırız

Meraba kızlar benimde aşılama cumartesi günü yapıldı bugun 4gün üm ve bende hiç bir şekilde belirti yok yaa hiç bir yerim agrmıyor göğsümde şişmedi ve ben progestan fitil kullanıyorum 15 gün kullanıp bitince tst yapcam ama belirti yok korkuyorum olmycak mııı yaaa n

Canim valla belirtiyle alakası yok kullandığım ilaçlardan sanırsam göğüs uçları çıktı acayip arıyor bütün kokular midemi bulandiriyor uyku hali var acayip dün aşılamam oldu ama bu belirtiler aşılamadan öncede vardı dünden beri Karnım belim aryo hiç kesilmedi valla bende korkuyorum yanlış giden bsiler olmasından

Canım sende yine belirti var aslında psikolojik olarak da etkileniyor olabilirzz bilmiyorum bnde hiç belirti yok

Benim cumartesi oldu aşılama sen progestan kullanıyor musun yada jel falan

Kızlar takılmayın belirtilere sonuçta çatlatma iğnesi de hcg hormonu başlı başına tüp bebek denemem de adet belirtilerim başladı tutmadı diye üzülmüştüm bi baktım hamileyim ve psikolojikte olabilir mümkün olduğunca kendinizi dinlememeye çalışın zor ama akıl sağlığımız için gerekli

Mrb cnm gebeliğin hayırlı olsun inş bizede nasip olur bilmiyorum bn ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum yine ayrım olmadı catltma olmadı mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum inş aşılamam tutmuştur fazla takmamaya calışıyorum o günden beri sırt üstü uzanıyorum kendimi yormıyorum bklm hyrlısı ayın 28de test

Bende şuan aşılama sonucu bekliyorum dün yapıldı aşılamam tüp bebekle oluşan gebeliğim düşükle sonuçlandı tam geçen sene bu zaman hemde ( ama morallerimizi yüksek tutalım Rabbim büyük bende yatıyorum ne kadar doğru bulmasamda kayınvalidemi dinleyeceğim dedim bu defa ama iş yatmakta kalkmakta değil kafada bitiyo bence ah bi yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…