Evet canım ben idrar testi bile yaptım çift çizgi çıksın göreyim diye kimi kandırıyorsam onu görmek bile mutlu ediyor deli gibiAynen cnm ovitrelle den dolayi oluyor bi önceki iğnedede aynısı olmuştu onu anlatmak istedim
Ewde yapılan test yanıltıcı olur kanda yapman daha garanti zaten 13. Gun yarın 14 varsa kanda çıkar. Isallh hayırli haberlerini de okuruz burdan.Dün ewde test yaptım çıkmayınca bi daha yapmak istemedim korkuyorum ha oldum olacam gibi diken üstündeyim
Hsg yapılmadı mı. Ya hsg yapılmadan asilama yapılması çok mantıklı değil. Isallh tutar tutmaz sa istersen başka bir dr görün. Bu süreçte önemli olan hamile kalamama sebeplerinin iyi araştırılması. Ben yaklaşık 8-9 aydır tahlillerle ugrasiyom. Vitamin değerlerim düşüktü önce onlar düzeltildi sonra tiroid ile ilgili olan problemlere odaklanildi. Çok zor bi surec bu. Boşa zaman kaybetme derim. Eğer tutmazsa ben direkt tüp bebeğe yönelcem daha fazla yipranmak istemiyorum.Amin cnm inşallah ya benim hsg vs. Hiç birşey yapılmadı kan takılı olrkta önceki kan değerlerini götürdüm bi problem yok dedi bilmiyorum valla
Aynen cnm benim yaşım küçük olduğu için sonuç verme ihtimali yüksek dedi ultrason ile baya baktı en sonda bi sknti görülmüyor dedi bana bende güvenerek tedaviye devam ettimHsg yapılmadı mı. Ya hsg yapılmadan asilama yapılması çok mantıklı değil. Isallh tutar tutmaz sa istersen başka bir dr görün. Bu süreçte önemli olan hamile kalamama sebeplerinin iyi araştırılması. Ben yaklaşık 8-9 aydır tahlillerle ugrasiyom. Vitamin değerlerim düşüktü önce onlar düzeltildi sonra tiroid ile ilgili olan problemlere odaklanildi. Çok zor bi surec bu. Boşa zaman kaybetme derim. Eğer tutmazsa ben direkt tüp bebeğe yönelcem daha fazla yipranmak istemiyorum.
Tutunmayı falanmı destekliyomuş canım ilk defa duydum yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyo sanırım ama ovitrelle den sonra gerek varmı bilemedimKizlar asilama yaptiranlara tavsiyem taze sıkılmış havuç suyu için.
Canım yaşını merak ettim, doktor mu dedi şansın yüksek diye?Aynen cnm benim yaşım küçük olduğu için sonuç verme ihtimali yüksek dedi ultrason ile baya baktı en sonda bi sknti görülmüyor dedi bana bende güvenerek tedaviye devam ettim
Ewet canım tutunmada etkiliymis. İbrahim saracoglunu dinledim. Bide kan pihtilasmasini engellemek için günde 1 tane elma yiyin. Ve maydonozdn uzak durun.Tutunmayı falanmı destekliyomuş canım ilk defa duydum yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyo sanırım ama ovitrelle den sonra gerek varmı bilemedim
Sağol bilgi için canım içelim bakalım bendede pıhtılaşma var ayy şu çocuklarımız gelseydi nerden ne duysak uyguluyoruz vallaEwet canım tutunmada etkiliymis. İbrahim saracoglunu dinledim. Bide kan pihtilasmasini engellemek için günde 1 tane elma yiyin. Ve maydonozdn uzak durun.
Evet 21 yaşındayımCanım yaşını merak ettim, doktor mu dedi şansın yüksek diye?
İnşallah yaşın sana avantaj olur canım :)Evet 21 yaşındayım
Umut dünyası işte insanin başına gelimce herseyden medet umuyor.Sağol bilgi için canım içelim bakalım bendede pıhtılaşma var ayy şu çocuklarımız gelseydi nerden ne duysak uyguluyoruz valla
Kapsül dediğin fitil mi canımAynen cnm ovitrelle den dolayi oluyor bi önceki iğnedede aynısı olmuştu onu anlatmak istedim
Progestan kapsül kullanıyorum cnm iki kutu kullancam sabah akşam bugünden itibaren almaya başladım
EvetKapsül dediğin fitil mi canım
Bende 21yasındaym cnm inşallah avantajdır 3yıldr bekliyorum yaaEvet 21 yaşındayım
Bnde fitil kullanıyorum ama iki kutu degil bi kutu günde 3tane 15 gün sonra test yap cm ade olmazsam tabii inşallah olmaz
Hayirlisi olsun canim inşaallah hayirlisiyla tutarGokne1658 aşılama13 haziran kan testi 25 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?