Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin cnm inşallah ya benim hsg vs. Hiç birşey yapılmadı kan takılı olrkta önceki kan değerlerini götürdüm bi problem yok dedi bilmiyorum valla
Hsg yapılmadı mı. Ya hsg yapılmadan asilama yapılması çok mantıklı değil. Isallh tutar tutmaz sa istersen başka bir dr görün. Bu süreçte önemli olan hamile kalamama sebeplerinin iyi araştırılması. Ben yaklaşık 8-9 aydır tahlillerle ugrasiyom. Vitamin değerlerim düşüktü önce onlar düzeltildi sonra tiroid ile ilgili olan problemlere odaklanildi. Çok zor bi surec bu. Boşa zaman kaybetme derim. Eğer tutmazsa ben direkt tüp bebeğe yönelcem daha fazla yipranmak istemiyorum.

Aynen cnm benim yaşım küçük olduğu için sonuç verme ihtimali yüksek dedi ultrason ile baya baktı en sonda bi sknti görülmüyor dedi bana bende güvenerek tedaviye devam ettim

Tutunmayı falanmı destekliyomuş canım ilk defa duydum yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyo sanırım ama ovitrelle den sonra gerek varmı bilemedim
Ewet canım tutunmada etkiliymis. İbrahim saracoglunu dinledim. Bide kan pihtilasmasini engellemek için günde 1 tane elma yiyin. Ve maydonozdn uzak durun.

Ewet canım tutunmada etkiliymis. İbrahim saracoglunu dinledim. Bide kan pihtilasmasini engellemek için günde 1 tane elma yiyin. Ve maydonozdn uzak durun.
Sağol bilgi için canım içelim bakalım bendede pıhtılaşma var ayy şu çocuklarımız gelseydi nerden ne duysak uyguluyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…