Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ne güzel yaşınız erken daha ben 30 a geldim 4 senedir de uğraşıyorum Allahım kimseyi daha çok bekletmesin inşallah

Aynen cnm benim yaşım küçük olduğu için sonuç verme ihtimali yüksek dedi ultrason ile baya baktı en sonda bi sknti görülmüyor dedi bana bende güvenerek tedaviye devam ettim
Yani bilemedim ama önce hsg çekilmeli diye biliyorum tüplerde tıkanıklık varsa gebelik olması zor hatta dış gebelikte tupler tikali olduğunda gerçekleşiyor diye biliyorum. Isallh hamile kalirsin da uğraşmazsin

Allah Hayırlısı yla nasip eder inşallah cnm 5. 8. Günler arası yerleşme oluyormuş 9.10. Günlerde yerleşme bitmiş oluyormuş rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Âmin cnm inşallah bu gece şişkinlik vardı karnımda alakası varmı bilmiyorum ama ilik defa oldu bnde

Henüz bebeğim yok ama kısmetse 3.gebeliğim olacak diğer ikisi düşükle sonuçlandı maalesef
Hm cok üzüldüm canım inş tekrar hamle kalırsın en azından hamle kalabilmşsn onu bilmem de güzel tekrar kalırsın bn hiç hamle kalmadım 3yıldr korkuyorum biraz

Tutmadı mı tüp bebek tedavisi
12.gun kanda sonra var dedi dr beta 37.11 çıkmıştı iki gun sonra tekrar yaptirdim deger dustu 5.32 dustu gebelik sonlaniyo dedi doktor sadece üç gun hamilelik duygusunu yaşadim deger sifirlaninca adet kanamam basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…