Âmin cümlemizin senin ilk gebelik mi
Yani bilemedim ama önce hsg çekilmeli diye biliyorum tüplerde tıkanıklık varsa gebelik olması zor hatta dış gebelikte tupler tikali olduğunda gerçekleşiyor diye biliyorum. Isallh hamile kalirsin da uğraşmazsinAynen cnm benim yaşım küçük olduğu için sonuç verme ihtimali yüksek dedi ultrason ile baya baktı en sonda bi sknti görülmüyor dedi bana bende güvenerek tedaviye devam ettim
Bide bana da kapsül verdi dr ama hangi gün basliyacsgimi söylemedi. Bende az önce yaptım sıkıntı olurmu acsbaB
Bnde fitil kullanıyorum ama iki kutu degil bi kutu günde 3tane 15 gün sonra test yap cm ade olmazsam tabii inşallah olmaz
Amin inşallah cnmHayirlisi olsun canim inşaallah hayirlisiyla tutar
Benim bu ikinci günüm hala ağrım devam ediyor senin kaçıncı günün canımYaaa bişi sorcam herhangi bi ağrınız var mııı
Allah Hayırlısı yla nasip eder inşallah cnm 5. 8. Günler arası yerleşme oluyormuş 9.10. Günlerde yerleşme bitmiş oluyormuş rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahBnm de, 5 cnm
Canım bn cumartesi günü aşılama oldum progestan fitil pazartesi bşladım spermler ölmesin diye pazartesi başlattı doktorum heraldeBide bana da kapsül verdi dr ama hangi gün basliyacsgimi söylemedi. Bende az önce yaptım sıkıntı olurmu acsba
Âmin cnm inşallah bu gece şişkinlik vardı karnımda alakası varmı bilmiyorum ama ilik defa oldu bndeAllah Hayırlısı yla nasip eder inşallah cnm 5. 8. Günler arası yerleşme oluyormuş 9.10. Günlerde yerleşme bitmiş oluyormuş rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hm cok üzüldüm canım inş tekrar hamle kalırsın en azından hamle kalabilmşsn onu bilmem de güzel tekrar kalırsın bn hiç hamle kalmadım 3yıldr korkuyorum birazHenüz bebeğim yok ama kısmetse 3.gebeliğim olacak diğer ikisi düşükle sonuçlandı maalesef
2.asilamam 6haziran pazartesi yaptim 14gun sonra kanda gebelige bakilacak ayrıca 1 tane de tüp bebek transferim oldu mart ayindaGökne sen ne zaman aşılama yaptırdın ve kaçıncı aşılaman
Sen Bnden önce yaptırmışsn inş pozitif görürsün içten söyledim inşallah allahın izniyle kuvvetiyle2.asilamam 6haziran pazartesi yaptim 14gun sonra kansa gebelige bakilacak ayrıca 1 tane de tüp bebek transferim oldu
Amin inşaallah hepimizin tutar Senin ne zamandi canimSen Bnden önce yaptırmışsn inş pozitif görürsün içten söyledim inşallah allahın izniyle kuvvetiyle
Bn 28 Haziran da test ypcam adet olmazsam tabiAmin inşaallah hepimizin tutar Senin be zamandi canim
12.gun kanda sonra var dedi dr beta 37.11 çıkmıştı iki gun sonra tekrar yaptirdim deger dustu 5.32 dustu gebelik sonlaniyo dedi doktor sadece üç gun hamilelik duygusunu yaşadim deger sifirlaninca adet kanamam basladiTutmadı mı tüp bebek tedavisi
İnşallah tutar canim benim dua ederken tanidigim tanimadigim herkesi katiyorum dualarima Yuce Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBn 28 Haziran da test ypcam adet olmazsam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?