Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12.gun kanda sonra var dedi dr beta 37.11 çıkmıştı iki gun sonra tekrar yaptirdim deger dustu 5.32 dustu gebelik sonlaniyo dedi doktor sadece üç gun hamilelik duygusunu yaşadim deger sifirlaninca adet kanamam basladi
Neden öyle oluyor peki

Bebek tutunamadan düşuyor bunun 2. Tup bebek tedavi de serum tedavi baslayalim dedi dr bagisiklik sistemim guclensin diye bebek tutunsun diye ama cok pahali oldugu icin yaptıramadım
İlkini ne kadar ypmıştın cnm bnde aşılama olmasa tip bebek istiyorum ama maddi durumun pek iyi olmadıgı için esim fazla yanaşmıyor

İlkini ne kadar ypmıştın cnm bnde aşılama olmasa tip bebek istiyorum ama maddi durumun pek iyi olmadıgı için esim fazla yanaşmıyor
1750tl ilaclarim tuttu ben tanidik eczaneden indirimli aldim normal de hastane 2300tl ilac fiyati cikardi ben ordan almadim 4300tl hastaneye verdim ayrica 150tl muayene parasi ve ilaclari kullanirken hormonlara bakmak icin de 120tl kan tahlili parasi verdim toplam 6320tl yapıyor. 6tane dondurulmus embriyo parasi verdim o da 500tl bu isteye bağlı canim 2. Asama tekrar yumurta toplamakla ugrasmamak icin

Canim ya hamile kaldığını görünce önceki msjlarina baktım. Ya senin ağrın catlatma ignesi yaptığın gün mü oldu yoksa daha sonramı. Benim ağrım catlatma ignesi olmadan oldu. Yani asilamadan iki gün önce yumurtalar çatladı galiba oyuzden çok tedirginim.

canım senin bugün test günün değilmiydi yaptırmadınmı hala
yarın 14. gün, yarın vericem kan, dananın kuyruğu kopacak bakalımm. Ya aslında bugün yaptırmak istedim, eşim 1 gün daha bekle dedi. değerler artsın 1 gün daha dedi. ondan yani. ama bugün adet ağrısına benzer ağrım var. Normal adet döngüme göre 1 hafta var adetime. kafam çok karışık yani.

Bugün günün zannediyordum ben evet 14.günü bekle cnm ama normal adet gününe göre hesaplama çünkü çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kanama başlıyor öyle hesapla bat değişti yani benim dr um 14 gün sonra kanama başlamazsa test yaptır dedi ki bütün tedavilerimde öyle oldu ovitrelle den 14 gün sonra kanama başlıyodu istisnayi durumlar olursa bilemiyorum tabi ama kötü düşünme hamile kaldığımda adet ağrılarım benimde olmuştu inşallah tutunmuştur ne güzel son 1 gün darısı bizlere beklemek çok zor çünkü

Kızlar sacma gelcek ama sizinle paylaşmak istiyorum bunu ben farklı bir topik te gördüm hamileyken rahim yukarı çıkıyormuş adete yakın aşağı iniyormyş vee ben fitil kullanıyorum fitil yerleştirirken afedersiniz elim yuvarlak bişeye carpıyor yani demekki bn hamile degilim halbuki aşılama olmamın 5günü bugün tutmamış demekki

Canım iyi tutmuş aslında bn 15.16bin gidiyor sanıyordum Çünkü komşumuz yaptı 16 bin tlye ve tuttu

SÜPEEEEEER, ay okuyunca çok sevindim, sen hiç tanımamama rağmen nasıl böyle hissettim anlamadım :))
kaçıncı gününde öğrenmiş oldun?

Bende burda okurken çok sevinirdim hep umut oldu bna bende o yüzden yazdım hemen. Ben 13. Günde öğrenmiş oldum canım ama gece çok geç saatte gittim yani 14. Gün diyebiliriz
Allah tamamına erdirsin inşallah darısı biz bekleyenlere

Amin yarabbim hepimize nasip etsin inşallah

Mrb pınar cok sevindim gebeligi ne allah kucagına almayı nasil etsin inşallah belirtin varmıydı kac sene den sonra oldu kaçıncı aşılamanı cok soru sordum hakkını helal et lütfen

Canım doktoruna güven onlar görebiliyo ve kullandığımız ilaçlarda yapabiliyo.benim aşılamadan sonra ağrım oldu 2. Gün yani sonrada böle ufak batmalar oldu. Hatta benim aşılamam çatlatma iğnesinden 28 saat sonra falan oldu bende tedirginim erkenmi acaba diye. Ama biz sadece aşılamaya bırakmadık hazır o kadar yumurta varken hergün değerlendirin kızlar. çok zor bi süreç biliyorum ama güvenip sabret bence Allahın izniyle olur herşey

Mrb pınar cok sevindim gebeligi ne allah kucagına almayı nasil etsin inşallah belirtin varmıydı kac sene den sonra oldu kaçıncı aşılamanı cok soru sordum hakkını helal et lütfen

1 sene oldu evleneli hiç korunmadık biz. Benim yumurtalık rezervimde azalma var o yüzden vakit kaybetmeyelim dedik. İlk önce Kkomenle denedik 1tane gelişti ama tutmadı. Sonra işte aşılama gonal f kullandım ilk seferde tuttu çok şükür. Belirti vardı bütün belirtileri yaşadım. Ama ben 1 senedir her ay yaşıyorum aynı şeyleri. Kasık ağrısı bel ağrısı batmalar baş dönmesi. Ama bu ay ağzımda değişik bi tat oldu son 1 haftadır bide sürekli uykum var. Tek fark bu yani. İstediğin soruyu sorabilirsin. Yardım olacaksa nr güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…