Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy cnm allah bizleri de göstersin inşallah yaaa benim de ilk aşılama 3yıldr evliyim hiç hamle kalmadım ama bnde hiç belirti yok hemde hiç ne gögüs agrısı ne karın agrısı dün gece sadece karnımda şişkinlik vardı şimdi yok bilmiyorum tutmadı mı acaba

Kizlar bişey sorcam. Ya bu jeli ilişkiden sonramı kullanıyorsunuz. Dün asilama oldum ama geriden gelen yumurtada var onuda boş bırakmayalım dedim ama jel spermi öldürür jeli nasıl kullansam acaba

Şimdi en baştan anlatirim ben size. Adetimin ilk günü gittim doktora 2. Gün gonal f başladık günde 100 mg. İlk hafta gelişmediler yoktu yumurta sonra sağda 3 solda 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum. 28 saat sonra falan aşılamam yapıldı. İlk gün ağrım olmadı. 2. Gün kasıklarım ağrımaya başladı. Normal dönemden hiçbir farkı yok. Sonra kesildi taki 10. Güne kadar. Sonra uyku başladı sürekli. Belindeki ağrı sırtıma çıktı azcık yürüsem bile ağrıyo. Birazda akıntı başladı dünden beri böle su gibi bazende sarı renkte. Ben bu yaşadıklarımın hepsini ilaçlara bağladım. Ama değilmiş. Yani en belirgin aslında uyku ve eklem yerlerim ağrıyo çok çabuk yoruluyorum.

Teşekürler cnm benim çok saol rabbim sağa salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bu arada ağrım var diye sıcak su torbası sakin kullanma ayaklarını sıcak tut ve en önemlisi çok sıcak suyla duşa girme ılık olsun su bunlara citten dikkat et ben tanıdığım arkadaşım sıcak su torbası koydu beline karnına düşük yaptı

Ayy allah korusun canım ben dışardan hiçbişiy almıyorum koymam kesinlikle sağol söylediğin için

Ümitsizliğe kapılma hemen herkeste olmuyo zaten belirtiler. Zaten olanlarda ilacın etkisi. Benim bu hafta biraz başladı işte ondan öncekiler hep yaşadığım belirtileri.

Ya çabuk yorulma, uyku isteği bende de var, hatta 10. günden itibaren kasıkta batmalar oluyo. ama akıntı olayı kafamı karıştırdı. Ben progestan kullanıyorum, vajinal yolla. O ilaç bir süre sonra çözününce akıntı yapıyo diye düşünüyorum. Sen kullandın mı böyle bir ilaç? aşılamamnın ertesi günü başlamıştım, sabah akşam. o günden beri var akıntı.
bi de bişey daha sorucam, dün adet ağrısı gibi ağrın oldu mu? yani tutmadı hissine kapıldın mı?

Çok soru oldu

Evt bende kullanıyorum hala ama o böle daha kıvamlı gibi geliyo bana böle süt kesiği gibi çok az geldi şimdi gelmiyo. Şu an şeffaf su gibi bide arada açık sarı geliyo doktora sordum gayet normal dedi. Evet o ağrı bendede oldu dün aynı şekilde dizlerime kadar vurdu. ama benim adet tarihim aslında cuma günü. Tutmadı hissine kapıldım hiç anlamadım çokta umudum yoktu galiba kendimi kötüye alıştırmayın çalıştım. Ama çok şükür ilk seferde tuttu.

Senin kaçıncı günün

Kızlar ya benim bel ağrım çok fazla açık renkte akıntım da var normalde bugün test yapmam gerekiyordu adet olacak gibi hissettiğim için yarın yaparım dedim.ins benim de ilk seferde tutar

Kızlar ya benim bel ağrım çok fazla açık renkte akıntım da var normalde bugün test yapmam gerekiyordu adet olacak gibi hissettiğim için yarın yaparım dedim.ins benim de ilk seferde tutar

Yarın ikimiz de hayırlı haber alırız inşallah. Benim de adet ağrısı gibi ağrım var, yarın bakalım nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…