- 10 Haziran 2016
- 62
- 40
- 3
Nasıl foto atacağımı bilmiyorum kiiSilik hatta çok silik bile olsa pozitif canım foto atarmısın ayy çok heyecanlandım
Canım mesajları cevapladığımız yerde dosya yükle yazıyo ya ordan telden at çok sevindim yaa :)))Nasıl foto atacağımı bilmiyorum kii
Canım mesajları cevapladığımız yerde dosya yükle yazıyo ya ordan telden at çok sevindim yaa :)))
İşte buuuuuuu tebrikler tatlımm Allah tamamına erdirsin nolur bizede dua etEki Görüntüle 1847500 gorebiliyo musunuz
Allahım, o kadar içten söylüyorum ki, inşallah bekleyen herkes bebisine kavuşur ve sağlıklı olarak kucağına alır. AMİNİşte buuuuuuu tebrikler tatlımm Allah tamamına erdirsin nolur bizede dua et
Ya çok teşekkür ederim, iyi dileklerin içinAyyy Allahım nolur bizlerede nasip et ya Rabbim kendime olmuş kadar sevindim maaşallah sübhanallah
Canım nasıl geçirdin bu süreci peki yattınmı yoksa normal hayatınamı baktınYa çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için
Ben asilamami 2 haziran perşembe olmuştum, o akşam şiddetli ağrım oldu, ertesi gün de ise gidemedim, evde uzandım. Ağrıdan ayakta duramadım hatta . O haftasonu da yattım, çok ayakta durmadım , yormadım kendimi. Ama ayın 6sından itibaren normal hayata döndüm. Ağır hareketlerden kaçındım sadece. Onun dışında 10. Günden beri sağ kasigimda batmalar oldu, ama hafif . Bu arada uyku isteğim oluyo. Gündüz arada geliyo uyku isteğim . Gece hemen uykuya dalıyorum, normalde hemen uyuyamam :) aklıma gelenler bunlar. Jlha bi de progestan kullandım, vajinal olarak.Canım nasıl geçirdin bu süreci peki yattınmı yoksa normal hayatınamı baktın
Tatlım yanlış anlama beni önce bi Sakin ol yarın kan testiyap erkenden kalk inşallah hamilesindir gerçekten canı gönülden istiyorum emin ol ama hayal kırıklığınada uğraması istemem inşallah hamilesindir ınsalaaahhh hhahAllahım, o kadar içten söylüyorum ki, inşallah bekleyen herkes bebisine kavuşur ve sağlıklı olarak kucağına alır. AMİN
ya ben sanirim kan testi ve doktor kontrolünden sonra emin olabilicem, hâlâ inanamiyorum. İnanın umudum yoktu, sırf ablam israr etti diye yaptım testi, hatta yaptım beklemedim basinda, 2 dakka sonra bi baktım böyle. Allahım hepinizin gönlüne göre versib inşallah
Aynen canım, kanda görmeden, doktor var demeden inanamicam. Şimdi sadece bi isaret bu benim için . Çok umutlanmak istemiyorum, yarın kesin öğrenince yazicam size sonucu. Bu paylasimlar gel birbirimize yol gosterir umarım .Tatlım yanlış anlama beni önce bi Sakin ol yarın kan testiyap erkenden kalk inşallah hamilesindir gerçekten canı gönülden istiyorum emin ol ama hayal kırıklığınada uğraması istemem inşallah hamilesindir ınsalaaahhh hhah
Bekliyorum güzel haberlerini inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim herkeze nasip etsin inşallah aynı gün 2 güzel haber almak beni çok mutlu etti ve umutlandırdı inşallah hamilesindir inşallah bi terslik çıkmadan kucağına almayi rabbim nasip etsinAynen canım, kanda görmeden, doktor var demeden inanamicam. Şimdi sadece bi isaret bu benim için . Çok umutlanmak istemiyorum, yarın kesin öğrenince yazicam size sonucu. Bu paylasimlar gel birbirimize yol gosterir umarım .
Bende normal hayatıma devam etmek istiyorum ama daha önce düşüğüm olduğu için kayınvalidem çok endişeleniyor o yüzden yat durumundayım :))Ben asilamami 2 haziran perşembe olmuştum, o akşam şiddetli ağrım oldu, ertesi gün de ise gidemedim, evde uzandım. Ağrıdan ayakta duramadım hatta . O haftasonu da yattım, çok ayakta durmadım , yormadım kendimi. Ama ayın 6sından itibaren normal hayata döndüm. Ağır hareketlerden kaçındım sadece. Onun dışında 10. Günden beri sağ kasigimda batmalar oldu, ama hafif . Bu arada uyku isteğim oluyo. Gündüz arada geliyo uyku isteğim . Gece hemen uykuya dalıyorum, normalde hemen uyuyamam :) aklıma gelenler bunlar. Jlha bi de progestan kullandım, vajinal olarak.
Hayirli olsun cnm senin adına çok sevindim ins bende hamileyim dır dua etBen asilamami 2 haziran perşembe olmuştum, o akşam şiddetli ağrım oldu, ertesi gün de ise gidemedim, evde uzandım. Ağrıdan ayakta duramadım hatta . O haftasonu da yattım, çok ayakta durmadım , yormadım kendimi. Ama ayın 6sından itibaren normal hayata döndüm. Ağır hareketlerden kaçındım sadece. Onun dışında 10. Günden beri sağ kasigimda batmalar oldu, ama hafif . Bu arada uyku isteğim oluyo. Gündüz arada geliyo uyku isteğim . Gece hemen uykuya dalıyorum, normalde hemen uyuyamam :) aklıma gelenler bunlar. Jlha bi de progestan kullandım, vajinal olarak.
Ayy 14 günde silik ise gebelik var gibi... Ayy hadi hsyirlisiKızlar, az önce ablam israr etti idrar testi yap diye, 14. Günüme girdim. Çıkabilir dedi. Yaptım, silik çıktı, sizce geçerli mi bu test?
Ya sende o jelden kullamissin ya bi şey sorcam. Şimdi asilamadan sonra da çalışmaya devam edeceğiz ya ya jeli nezaman kullancam anlamadım ki ilişkiden ne kadar sonra veya ilişkiden oncemi jel spermi eri öldürmez mi. Bide benim geriden gelen yumurtamda var onuda değerlendirmek istiyorum.Kızlar, yarın kan vericem ama az önce ablam ısrar erro idrar testi yap diye. Evde de
Canım, benim kullandığım jel deildi, yumuşak kapsüldu , 200 mglik. Sabah akşam vajinal yolla koydum. Biz aşılamadan sonra 3 kere ilişkiye girdik, o 3 gece kapsül koymadim ben. Çünkü nasıl olcakti ki :) sabahina duş alıp hemen koydum ama..Ya sende o jelden kullamissin ya bi şey sorcam. Şimdi asilamadan sonra da çalışmaya devam edeceğiz ya ya jeli nezaman kullancam anlamadım ki ilişkiden ne kadar sonra veya ilişkiden oncemi jel spermi eri öldürmez mi. Bide benim geriden gelen yumurtamda var onuda değerlendirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?