Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 haziranda oldum, ama akşam 6.30 da olduğum için o günü saymiyorum :) bugün 13. Gün diyorum. Yarın sabah sağlık ocagina gidip kan vericem, bakalım.. senin değer kaç çıktı bu arada?

İyi sabretmişsin ben geceden gittim valla benimde 13. Gün dü 63 çıktı canım yarın tekrar gidip yaptıracam inşallah normal katlanarak gider. Sende güzel haberlerini verirsin inşallah bize

Merhaba arkadaşlar simdi aldım sonucumu maalesef negatif kendime gelebilmek için yarim saat yürüdüm hala kendime gelemedim. Hayal kırıklı yaşamaktan çok Yoruldum... Umarim sizin bebeklerinin sizinledir benimki gibi bırakıp gitmezler dualarim sizinle..

İnan çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni üzme diyecem kendini ama pek anlam ifade etmeyecek ins en kısa zamn da senin de umutların gerçek olur

Canım inan çok üzüldüm ama pes etmek yok umudunu kaybetme hiç. En ummadığın zamanda oluverir bi bakmışsınki böylesi hayırlıymış

Hayırlısı dile allahtan. Kısmetinde şimdi değilmiş. 2 aşılaman mis. Daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek için adım atmanı tavsiye ederim. Tüp bebekte şans daha da artıyor. Sıkma canını bunların hepsi imtihan. İşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.

Kizlar bugün asılmanin ikinci günü ama eşimi bir görseniz sanki hamileymis im gibi bir ilgi bir alaka. Hiç birşey elimi surdurmuyor iki sokak ilerideki markete bile arabayla götürüp getirdi. Ayy cokk şımardım anlatamam.

Çok sagolun arkadaşlar nasip değilmiş demek ki. Bu son asilamamdi zaten bi sonraki asama tüp bebek olucak. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah hepimizin

Çok sagolun arkadaşlar nasip değilmiş demek ki. Bu son asilamamdi zaten bi sonraki asama tüp bebek olucak. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah hepimizin
Asilamayi nerde yaptırmıştın tup bebek için nerde yaptıracak sin. Ben biraz araştırdım da bahceci tüp bebek merkezi var ben tutmazsa orayla bi görüscem.

Canım çok üzüldüm bu durumun bi tesellisi olmuyor tek teselli canın sağ oldukça umut var ama defalarca tedavi görüp 3 defa tüp bebek deneyip 2sinde hamile kaldım ve ikisinide kaybettim keşke negatif görseydim dediğim zamanlar oldu bazen olmaması olmasından daha hayırlı geliyor insana inşallah tez vakitte Rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…