- 24 Mayıs 2016
- 45
- 33
- 18
- 39
2 haziranda oldum, ama akşam 6.30 da olduğum için o günü saymiyorum :) bugün 13. Gün diyorum. Yarın sabah sağlık ocagina gidip kan vericem, bakalım.. senin değer kaç çıktı bu arada?
İnş cnmYarın ikimiz de hayırlı haber alırız inşallah. Benim de adet ağrısı gibi ağrım var, yarın bakalım nolcek
İnan çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni üzme diyecem kendini ama pek anlam ifade etmeyecek ins en kısa zamn da senin de umutların gerçek olurMerhaba arkadaşlar simdi aldım sonucumu maalesef negatif kendime gelebilmek için yarim saat yürüdüm hala kendime gelemedim. Hayal kırıklı yaşamaktan çok Yoruldum... Umarim sizin bebeklerinin sizinledir benimki gibi bırakıp gitmezler dualarim sizinle..
Merhaba arkadaşlar simdi aldım sonucumu maalesef negatif kendime gelebilmek için yarim saat yürüdüm hala kendime gelemedim. Hayal kırıklı yaşamaktan çok Yoruldum... Umarim sizin bebeklerinin sizinledir benimki gibi bırakıp gitmezler dualarim sizinle..
Hayırlısı dile allahtan. Kısmetinde şimdi değilmiş. 2 aşılaman mis. Daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek için adım atmanı tavsiye ederim. Tüp bebekte şans daha da artıyor. Sıkma canını bunların hepsi imtihan. İşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.Merhaba arkadaşlar simdi aldım sonucumu maalesef negatif kendime gelebilmek için yarim saat yürüdüm hala kendime gelemedim. Hayal kırıklı yaşamaktan çok Yoruldum... Umarim sizin bebeklerinin sizinledir benimki gibi bırakıp gitmezler dualarim sizinle..
Maşallah ne güzel ins hep böyle devam ederKizlar bugün asılmanin ikinci günü ama eşimi bir görseniz sanki hamileymis im gibi bir ilgi bir alaka. Hiç birşey elimi surdurmuyor iki sokak ilerideki markete bile arabayla götürüp getirdi. Ayy cokk şımardım anlatamam.
Asilamayi nerde yaptırmıştın tup bebek için nerde yaptıracak sin. Ben biraz araştırdım da bahceci tüp bebek merkezi var ben tutmazsa orayla bi görüscem.Çok sagolun arkadaşlar nasip değilmiş demek ki. Bu son asilamamdi zaten bi sonraki asama tüp bebek olucak. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah hepimizin
Birini ankarada bunu da İzmirde yaptirmistim. Doktorum tüp bebek için ege üniversitesini tavsiye ettiAsilamayi nerde yaptırmıştın tup bebek için nerde yaptıracak sin. Ben biraz araştırdım da bahceci tüp bebek merkezi var ben tutmazsa orayla bi görüscem.
Daha bu gün yaptirdim özeller 70 80 civari istiyordu devlette bedava yapiliyo canimKızlar kanda gebelik testi kaç tl tutuyo bilenler cevap yazabilir mi?
Canım çok üzüldüm bu durumun bi tesellisi olmuyor tek teselli canın sağ oldukça umut var ama defalarca tedavi görüp 3 defa tüp bebek deneyip 2sinde hamile kaldım ve ikisinide kaybettim keşke negatif görseydim dediğim zamanlar oldu bazen olmaması olmasından daha hayırlı geliyor insana inşallah tez vakitte Rabbim yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar simdi aldım sonucumu maalesef negatif kendime gelebilmek için yarim saat yürüdüm hala kendime gelemedim. Hayal kırıklı yaşamaktan çok Yoruldum... Umarim sizin bebeklerinin sizinledir benimki gibi bırakıp gitmezler dualarim sizinle..
Kizlar bugün asılmanin ikinci günü ama eşimi bir görseniz sanki hamileymis im gibi bir ilgi bir alaka. Hiç birşey elimi surdurmuyor iki sokak ilerideki markete bile arabayla götürüp getirdi. Ayy cokk şımardım anlatamam.[/Allah bozmasın canım maşallah insallah böyle devam eder sevincinz kursağınızda kalmaz benim eşim aşılamadan önce daha iyiydi aşılama oldugum günden beri hep benle tartışıyor benimle ilgilenmiyor acaba oruc tuttuğu için mi yaa cok üzülüyorum
Yap bencede bende cok merak ediyorumKızlar, yarın kan vericem ama az önce ablam ısrar erro idrar testi yap diye. Evde de
Silik hatta çok silik bile olsa pozitif canım foto atarmısın ayy çok heyecanlandımKızlar, az önce ablam israr etti idrar testi yap diye, 14. Günüme girdim. Çıkabilir dedi. Yaptım, silik çıktı, sizce geçerli mi bu test?
Evet canım hamilesin hayırlı olsunKızlar, az önce ablam israr etti idrar testi yap diye, 14. Günüme girdim. Çıkabilir dedi. Yaptım, silik çıktı, sizce geçerli mi bu test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?