Çok üzüldüm canım yaaa inş bidahaki sefereMalasef kizler gebelik yokmus
Kismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yerÇok üzüldüm canım yaaa inş bidahaki sefere
Cnm olursn için rahat oldu yaa olursun artık ama pes etmek yok yola devam edelim bizde anne olcaz bir gün inşallahKismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yer
Hakkımızda hayırlısı olsun tedbir bizden takdir allahtan olsun.durmak yok yola devam moral bozmak yokKismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yer
SsmHakkımızda hayırlısı olsun tedbir bizden takdir allahtan olsun.durmak yok yola devam moral bozmak yok
Canım sende belirti falan oldumu hiçKismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yer
Belirti derken cnmSsm
Canım sende belirti falan oldumu hiç
Göğüs ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı falan yokmu sendeBelirti derken cnm
Canım bkle allahtan umudunu kesme adet olmazsan tekrar gt doktora gec döllenme falan da olabilir yaniAdet olacak gibi ağrılarım var 2 haziranda oldum ilk asilamamı ama hani adet dongusu degisiyor du iğneden dolayı artık hiçbir şey e umudum yok
Çok üzüldüm ama hayırlısı böyle deyip tevekkül etmek gerekiyor evet ben demiştim 14 gün sonra kanama oluyor çatlamadan sonra ama istisnayi bi durum varsa bilemem çünkü doktorumda böyle söyledi 3 senedir uygulanan sayısız tedavimde de bunu yaşadım geç çatlama olmuştur belki inşallah bu son olur ve kendiliğinden gelir evladınKismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yer
Bende hep catlatma ignesinin 17. Gunu adet oldum. Igne gununude sayiyorum.Çok üzüldüm ama hayırlısı böyle deyip tevekkül etmek gerekiyor evet ben demiştim 14 gün sonra kanama oluyor çatlamadan sonra ama istisnayi bi durum varsa bilemem çünkü doktorumda böyle söyledi 3 senedir uygulanan sayısız tedavimde de bunu yaşadım geç çatlama olmuştur belki inşallah bu son olur ve kendiliğinden gelir evladın
Aşılama hayırlı olsun inş canım inş tutar ilk aşılama mıHerkese hayirli ramazanlar Rabbim tum isteyenlere hayirli evlat nasip etsin insallah bende asilama oldum bugun 5. Gunum ve cok heyecanlıyım insallah tutarrrrr
O zamn bende adet olacam demektir bir umut yok yani çünkü bir şey olmuş olsaydı değer o kadar düşük olmazdıBende hep catlatma ignesinin 17. Gunu adet oldum. Igne gununude sayiyorum.
Kac cıktı degern canım senin adetin normalde nssol gecikiyor muO zamn bende adet olacam demektir bir umut yok yani çünkü bir şey olmuş olsaydı değer o kadar düşük olmazdı
Aşılama hayırlı olsun inş canım inş tutar ilk aşılama mı
Amin insallah canim evet ilk asilamam sen ne zaman asilama oldunAşılama hayırlı olsun inş canım inş tutar ilk aşılama mı
Demekki olabiliyor ama dediğim gibi dr un hep söylediği buydu bana ve çatlatma iğnesi olmadığım günletde ovulasyon testi kullandım onlarda bile pozitiften tam 14 gün sonra adetim başladı bünyeyle alakalı demekki yada geç çatlama oluyor bilemiyorumBende hep catlatma ignesinin 17. Gunu adet oldum. Igne gununude sayiyorum.
Bnmde ilk aşılama bugün 7günm canımAmin insallah canim evet ilk asilamam sen ne zaman asilama oldun
Hadi hayirlisi insallah sirayla müjdemizi alirizzzBnmde ilk aşılama bugün 7günm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?