Evet canım ilk aşılama bnde sadece aşılama günü tek birlikte oldım bşka olmadım umudun olsun ama fazla düşünmemeye calış ne zmn test ypcn kiiiİnş tek umudum. Dr asilamanin ertesi gün birlikte olun başkada olmayın dedi ama ben içimde kalmasın belki catlamamistir diye 2 gün sonra yine birlikte olduk. Hayırlısı iNS hepimiz için .ilk aşılaman mi senin de
Cuma günü yapıcam direk kandan bakayım da kesin sonuç olsun çok umutlanmaya gerek yok. Sende mi cuma bakicaksin?Evet canım ilk aşılama bnde sadece aşılama günü tek birlikte oldım bşka olmadım umudun olsun ama fazla düşünmemeye calış ne zmn test ypcn kiii
Cnm bilmiyorum kii bn progestan kullanıyorum bitince ypcmm test inş cıkar yaaa valla umudum yok vlla hiç hmde adet olmaya alıştımCuma günü yapıcam direk kandan bakayım da kesin sonuç olsun çok umutlanmaya gerek yok. Sende mi cuma bakicaksin?
Bende kullanıyorum progestan. Hamile kalmakta çözüm değil ki bana ilk gebeligimi 5.ayda düşük yaptım. 2 sini 8 haftadaCnm bilmiyorum kii bn progestan kullanıyorum bitince ypcmm test inş cıkar yaaa valla umudum yok vlla hiç hmde adet olmaya alıştım
Bende kullanıyorum progestan. Hamile kalmakta çözüm değil ki bana ilk gebeligimi 5.ayda düşük yaptım. 2 sini 8 haftadaallah hayirlisini versin hepimize
Bende kullanıyorum progestan. Hamile kalmakta çözüm değil ki bana ilk gebeligimi 5.ayda düşük yaptım. 2 sini 8 haftadaallah hayirlisini versin hepimize
1.sinin sebebini bulamadilar çok Dr a gittim ama gebelik kayıplarının %60 inin sebebi bilinmezmis zaten. 2.ciyede klasik kan pıhtılaşmasi dediler. Bende yeni yeni toparlandim 3 ay denedik olmadı beklemeden aşılama yaptırım dedim. Benim için sonrası daha zor bu nedenle . Sen ne zaman dir deniyorsun hamile kalmayi?Canım benim cok gecmis olsun onların düşük sebebi neydi acaba inş bu seferklusaglıklı bir gebelik olur üzülme diycem kifayetsiz kalıyor sen en cok bilirsin acısını bu sefer hamile kalırsan dinlen bol bol hep doktor kontrolünde ol hakkında hayırlısı olsun
Aynı benimki de duvara çarpıyor sanki. Ve bumuayene de de oluyor o aleti içerde oynatılan ağrı yapıyor. Sen dr hiç sordunmu bu durumu yada dr bu sebepten gittinmiCanım evlendiğimde beri öyle ams kuruluk yok bende ıslaklık oluyor ama işte derin de acı oluyor yani sancı giriyor sanki orda bi duvar var ve carpıyor gibi
Canım Allah sabır versin cok zor inş hamile kalırsın ki zaten kalıyorsun ve sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bn 3yıldr ugrasıyorm bş türlü hamle kalamadım cnm1.sinin sebebini bulamadilar çok Dr a gittim ama gebelik kayıplarının %60 inin sebebi bilinmezmis zaten. 2.ciyede klasik kan pıhtılaşmasi dediler. Bende yeni yeni toparlandim 3 ay denedik olmadı beklemeden aşılama yaptırım dedim. Benim için sonrası daha zor bu nedenle . Sen ne zaman dir deniyorsun hamile kalmayi?
Canım pazartesi doktora gt bence nolur nolmaz yaniKızlar ya ben halen hasta olmadım normalde ya 29 gün de bir ya da 30 günde bir hasta olurum bir haftadir ağrım var gelen yok ilaçlardan mı acaba
cetinkaya, post: 46988898, member: 763544"]Aynı benimki de duvara çarpıyor sanki. Ve bumuayene de de oluyor o aleti içerde oynatılan ağrı yapıyor. Sen dr hiç sordunmu bu durumu yada dr bu sebepten gittinmi
Çok erken evlenmişsin etkisi olabilir ama ben 29 da evlendim ve syan 31 oldum yani yaşla olsa benim ağrımaz. Belki psikolojik olabilir ama bence bı dr sor bunu da ki çok önemli evlilik için[/QUOTE]Canım o dr muayenesinde aletle acımıyor sadede edeyliykn o aletle bakınca cok agryor doktora hiç sormadım canım bunun içinde hiç gitmedim esim gidelim dedi gitmedim ama bnm duyduguma göre küçük yasta evlenenler de öyle oluyor yumurta yeni gelişiyor küçük evlenince acı oluyor bn öyle duydum bilmiyorum bn 17 yasında evlendim bide
Çok erken evlenmişsin etkisi olabilir ama ben 29 da evlendim ve syan 31 oldum yani yaşla olsa benim ağrımaz. Belki psikolojik olabilir ama bence bı dr sor bunu da ki çok önemli evlilik için
O idrar isteği afedersin zevkten dolayı kadın erkek gibi bosalamiyor. Eğer o hissi yaşıyorsan şanslısın çünkü kadınların cogu kendilerini ve eşlerini kandırıyor zevk konusunda. Bana da ilk evlendiğimde aynı hisler oldu fakat kurulum başlayınca o his kayboldu malesef...[/QUOTE]Bilmiyorum ki öyle duymuştum bidahaki kontrole gittiğimde doktora sorarım bklm neden böyle oluyor bide sey oluyor ilişki sırasında idrar isteğim oluyor sendedd oluyor muu
Gercekten öyle mi iyi ama bn cok rahatsz oluyorum ilşki esnasında idrar istegi oluyor yarıda bırakınca eşim cok kızıyor bilmiyorum artık dedigin gibidir belki[/QUOTE]O idrar isteği afedersin zevkten dolayı kadın erkek gibi bosalamiyor. Eğer o hissi yaşıyorsan şanslısın çünkü kadınların cogu kendilerini ve eşlerini kandırıyor zevk konusunda. Bana da ilk evlendiğimde aynı hisler oldu fakat kurulum başlayınca o his kayboldu malesef...
Canım sen bi daha test yapmadın değilmi kan testi bi doktorunla görüşseydinAşılamasi tutmayan kızlar çok kötü sancılarıniz oldu mu bi de adet gecikmesi yaşadınız mı hiç
Canım sen bi daha test yapmadın değilmi kan testi bi doktorunla görüşseydinAşılamasi tutmayan kızlar çok kötü sancılarıniz oldu mu bi de adet gecikmesi yaşadınız mı hiç
Doktorum istanbul da aradı beni kan testinin değerini söyledim tutmamış dedi bir ay ara verelim falan başka bir şey demedi ama ben bugün sancı dan ölecektimCanım sen bi daha test yapmadın değilmi kan testi bi doktorunla görüşseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?