Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım ilk aşılama bnde sadece aşılama günü tek birlikte oldım bşka olmadım umudun olsun ama fazla düşünmemeye calış ne zmn test ypcn kiii

Evet canım ilk aşılama bnde sadece aşılama günü tek birlikte oldım bşka olmadım umudun olsun ama fazla düşünmemeye calış ne zmn test ypcn kiii
Cuma günü yapıcam direk kandan bakayım da kesin sonuç olsun çok umutlanmaya gerek yok. Sende mi cuma bakicaksin?

Cuma günü yapıcam direk kandan bakayım da kesin sonuç olsun çok umutlanmaya gerek yok. Sende mi cuma bakicaksin?
Cnm bilmiyorum kii bn progestan kullanıyorum bitince ypcmm test inş cıkar yaaa valla umudum yok vlla hiç hmde adet olmaya alıştım

Cnm bilmiyorum kii bn progestan kullanıyorum bitince ypcmm test inş cıkar yaaa valla umudum yok vlla hiç hmde adet olmaya alıştım
Bende kullanıyorum progestan. Hamile kalmakta çözüm değil ki bana ilk gebeligimi 5.ayda düşük yaptım. 2 sini 8 haftada allah hayirlisini versin hepimize

Canım benim cok gecmis olsun onların düşük sebebi neydi acaba inş bu seferklusaglıklı bir gebelik olur üzülme diycem kifayetsiz kalıyor sen en cok bilirsin acısını bu sefer hamile kalırsan dinlen bol bol hep doktor kontrolünde ol hakkında hayırlısı olsun
Bende kullanıyorum progestan. Hamile kalmakta çözüm değil ki bana ilk gebeligimi 5.ayda düşük yaptım. 2 sini 8 haftada allah hayirlisini versin hepimize

1.sinin sebebini bulamadilar çok Dr a gittim ama gebelik kayıplarının %60 inin sebebi bilinmezmis zaten. 2.ciyede klasik kan pıhtılaşmasi dediler. Bende yeni yeni toparlandim 3 ay denedik olmadı beklemeden aşılama yaptırım dedim. Benim için sonrası daha zor bu nedenle . Sen ne zaman dir deniyorsun hamile kalmayi?

Canım evlendiğimde beri öyle ams kuruluk yok bende ıslaklık oluyor ama işte derin de acı oluyor yani sancı giriyor sanki orda bi duvar var ve carpıyor gibi
Aynı benimki de duvara çarpıyor sanki. Ve bumuayene de de oluyor o aleti içerde oynatılan ağrı yapıyor. Sen dr hiç sordunmu bu durumu yada dr bu sebepten gittinmi

Kızlar ya ben halen hasta olmadım normalde ya 29 gün de bir ya da 30 günde bir hasta olurum bir haftadir ağrım var gelen yok ilaçlardan mı acaba

Canım Allah sabır versin cok zor inş hamile kalırsın ki zaten kalıyorsun ve sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bn 3yıldr ugrasıyorm bş türlü hamle kalamadım cnm

cetinkaya, post: 46988898, member: 763544"]Aynı benimki de duvara çarpıyor sanki. Ve bumuayene de de oluyor o aleti içerde oynatılan ağrı yapıyor. Sen dr hiç sordunmu bu durumu yada dr bu sebepten gittinmi[/QUOTE]

Canım o dr muayenesinde aletle acımıyor sadede edeyliykn o aletle bakınca cok agryor doktora hiç sormadım canım bunun içinde hiç gitmedim esim gidelim dedi gitmedim ama bnm duyduguma göre küçük yasta evlenenler de öyle oluyor yumurta yeni gelişiyor küçük evlenince acı oluyor bn öyle duydum bilmiyorum bn 17 yasında evlendim bide

cetinkaya, post: 46988898, member: 763544"]Aynı benimki de duvara çarpıyor sanki. Ve bumuayene de de oluyor o aleti içerde oynatılan ağrı yapıyor. Sen dr hiç sordunmu bu durumu yada dr bu sebepten gittinmi

Canım o dr muayenesinde aletle acımıyor sadede edeyliykn o aletle bakınca cok agryor doktora hiç sormadım canım bunun içinde hiç gitmedim esim gidelim dedi gitmedim ama bnm duyduguma göre küçük yasta evlenenler de öyle oluyor yumurta yeni gelişiyor küçük evlenince acı oluyor bn öyle duydum bilmiyorum bn 17 yasında evlendim bide[/QUOTE]
Çok erken evlenmişsin etkisi olabilir ama ben 29 da evlendim ve syan 31 oldum yani yaşla olsa benim ağrımaz. Belki psikolojik olabilir ama bence bı dr sor bunu da ki çok önemli evlilik için

Çok erken evlenmişsin etkisi olabilir ama ben 29 da evlendim ve syan 31 oldum yani yaşla olsa benim ağrımaz. Belki psikolojik olabilir ama bence bı dr sor bunu da ki çok önemli evlilik için[/QUOTE]

Bilmiyorum ki öyle duymuştum bidahaki kontrole gittiğimde doktora sorarım bklm neden böyle oluyor bide sey oluyor ilişki sırasında idrar isteğim oluyor sendedd oluyor muu

Çok erken evlenmişsin etkisi olabilir ama ben 29 da evlendim ve syan 31 oldum yani yaşla olsa benim ağrımaz. Belki psikolojik olabilir ama bence bı dr sor bunu da ki çok önemli evlilik için

Bilmiyorum ki öyle duymuştum bidahaki kontrole gittiğimde doktora sorarım bklm neden böyle oluyor bide sey oluyor ilişki sırasında idrar isteğim oluyor sendedd oluyor muu[/QUOTE]
O idrar isteği afedersin zevkten dolayı kadın erkek gibi bosalamiyor. Eğer o hissi yaşıyorsan şanslısın çünkü kadınların cogu kendilerini ve eşlerini kandırıyor zevk konusunda. Bana da ilk evlendiğimde aynı hisler oldu fakat kurulum başlayınca o his kayboldu malesef...

Bilmiyorum ki öyle duymuştum bidahaki kontrole gittiğimde doktora sorarım bklm neden böyle oluyor bide sey oluyor ilişki sırasında idrar isteğim oluyor sendedd oluyor muu
O idrar isteği afedersin zevkten dolayı kadın erkek gibi bosalamiyor. Eğer o hissi yaşıyorsan şanslısın çünkü kadınların cogu kendilerini ve eşlerini kandırıyor zevk konusunda. Bana da ilk evlendiğimde aynı hisler oldu fakat kurulum başlayınca o his kayboldu malesef...[/QUOTE]
Gercekten öyle mi iyi ama bn cok rahatsz oluyorum ilşki esnasında idrar istegi oluyor yarıda bırakınca eşim cok kızıyor bilmiyorum artık dedigin gibidir belki

Gercekten öyle mi iyi ama bn cok rahatsz oluyorum ilşki esnasında idrar istegi oluyor yarıda bırakınca eşim cok kızıyor bilmiyorum artık dedigin gibidir belki[/QUOTE]
İlişkiden hemen önce idrara çık . Yoksa ıkinizde ilişkiden soğursunuz

Aşılamasi tutmayan kızlar çok kötü sancılarıniz oldu mu bi de adet gecikmesi yaşadınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…