İlk asilaman miydi cnmMaşallah ben anlamam onu ama senin adına çok sevindim ancak biz birbirimizi anlarız çünkü
Öyle tabiki o kadar emek veriyorsun ama kendini çok yıpratmamaya çalış Rabbim büyük inşallah bizlerde Birgün anne oluruzAmin ins rabbim her şeyin en iyisini bilir ama düşünmeden de edemiyorum işte
Yok normal artiyor hergün iki katına çıkarmış değer diye okudum. Tabiki dr daha iyi bilir ama işallah ikiz falandır bıcır bıcır pasında dolanan iki minnak dünyanın en büyük zevki olsa gerekKızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım, 897 çıktı. 16 haziran 313, 18 haziran 897 oldu. Fazla mi artıyo sizce? Haftaya cuma gidicem doktora, o zaman görünürmüş kese.
İlkti. Senin için umudum vardı ama yola devam. Bir gün illaki olacak, allaha dua et canım benim. Hayırlısı olan olsunİlk asilaman miydi cnm
Amin cnm insİlkti. Senin için umudum vardı ama yola devam. Bir gün illaki olacak, allaha dua et canım benim. Hayırlısı olan olsun
Amin cnm ins[/
Yaaa aşılmadan sonra kaçıncı gün döllenme olur
Sen kanamamı yasadın cnmKizlar benim 5. Gunum ve ağrım var merak edip araştırdım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım aramızda iki kişi var hamile olan. Agrilariniz nasıldı kaçıncı gün başladı. Yerlesme kanamasi oldumu. Aşılamadan 6 gün sonra yerlesme ağrısı yaşadınız mı. Gibi tecrübelerinizi paylaşırmisin iz.
Bnmde 6.gün ağrm basladıı iki gün sürdü şimdi yokSen kanamamı yasadın cnm
Canım cok detaylı anlatmşsn tsk ederimDöllenmeden sonra, döllenmiş yumurta (zigot) yaklaşık 30 saat, dıştan tespit edilebilir bir değişiklik olmaksızın sessiz kalır. Bu sırada erkek ve dişiden gelen kromozomlar birleşmiş, yeni canlının kromozomları oluşmuştur. Rahim tüplerinin içinde gerçekleşen döllenmeden sonra, zigot tüpün içinde rahime doğru ilerler. Rahme ulaşması 3-5 gün sürer. Bu aşamalarda zigot, bölünerek çoğalır. Hücre sayısı 2, 4, 8, 16... olarak artar. Yuvalanma aşamasındaki zigot, bir boşluğu çevrelemiş, tek tabaka halinde dizilmiş hücrelerden oluşur. Bu hücre topluluğunun bir tarafındaki hücreler sayıca ve tabaka olarak daha fazla gelişir. Bu bölge rahime yapışma bölgesidir. Bu aşamadaki yeni canlıya embriyo adı verilmektedir.
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8’ inci günlerde başlar, 9-10’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır. Kadın, adetinin olmaması ile gebeliğini fark ettiğinde, embriyo yaklaşık 15-20 günlük olmuştur.
Embriyo, rahme yuvalandıktan sonra hızla gelişmesine devam eder. Döllenmeden sonra, ikinci aya kadar olan döneme, embriyo dönemi denilmektedir. Daha sonra fetüs adını alan yeni canlı, doğuma kadar gelişimini devam ettirir.
Gelişen ceninde anormalliklerin çoğu ilk 12 haftada oluşur. Bu nedenle anne ilaç, aşı, zararlı kimyasal maddeler, virüs ve bazı enfeksiyonlar ile radyasyon (şua) ve benzeri zarar verici tüm etkenlerden kaçınmalıdır.
Canim, nen aşılamanın ardından 2 gün ağrı ve az kanama yaşadım. Ama gebelikle alakalı değil di bence, tamamen spekulum kaynakliydi. Benim kasiklarimda batmalar 9-10. Gün başladı. 13. Gün de adet ağrısı başladı hafif. Su anda 16. Gundeyim ve hala o ağrı devam ediyo. Onun sebebi de iğne tedavisi ile elde edilen çok yumurta sayısı.Kizlar benim 5. Gunum ve ağrım var merak edip araştırdım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım aramızda iki kişi var hamile olan. Agrilariniz nasıldı kaçıncı gün başladı. Yerlesme kanamasi oldumu. Aşılamadan 6 gün sonra yerlesme ağrısı yaşadınız mı. Gibi tecrübelerinizi paylaşırmisin iz.
Öykü göğüs ağrısı var mı peki alt karında şişlik falanCanim, nen aşılamanın ardından 2 gün ağrı ve az kanama yaşadım. Ama gebelikle alakalı değil di bence, tamamen spekulum kaynakliydi. Benim kasiklarimda batmalar 9-10. Gün başladı. 13. Gün de adet ağrısı başladı hafif. Su anda 16. Gundeyim ve hala o ağrı devam ediyo. Onun sebebi de iğne tedavisi ile elde edilen çok yumurta sayısı.
Teşekkür ederim canim artık siz tecrübeli olarak bizlere yol göstereceksinizCanim, nen aşılamanın ardından 2 gün ağrı ve az kanama yaşadım. Ama gebelikle alakalı değil di bence, tamamen spekulum kaynakliydi. Benim kasiklarimda batmalar 9-10. Gün başladı. 13. Gün de adet ağrısı başladı hafif. Su anda 16. Gundeyim ve hala o ağrı devam ediyo. Onun sebebi de iğne tedavisi ile elde edilen çok yumurta sayısı.
Canım buuu belirtiler ilerleyen gebelik zamanlarda olur bnce kendini cok yorma tuttumu tutmadım mı diye stres yapma sakin ol bnce aşılama da dçzorlndn diye o kanama olmalı yerlesme kanamasi adete yakın olur bildigim kadariyla ama inş tutar bebek yaa allahın izniyle en iyisi beklemek bnde cok sık idrara cıkıyor um geldigi gibi cıkmama ragmen sanki kac saat cıkmadın hissi veriyor baskı yapıyor daha 5 günün olmuş cok erkenKizlar bide benim yaşadığım sıkıntılar var söyleki vajina girişi aciyo ve çok sert sanki sis gibi. Ve çok sık idrar çıkıyorum ve iç camasirimda açık kahve rengi lekeler gördüm 2 gündür var. Ve iç camasarimin kokmasina sebep oluyor. Sürekli çamaşır degisiyorum. Sol tarafımda bi ağrı var ara ara kendini gösteriyor. Vajinam ve rahmime batmalar oluyor ağrı yapıyor. Bide unutmadan sanki regli olurken pıhtı geldiğini hissettiğim gibi sanki ordan bisey çıkacakken gibi tabi bu kapsülün etkisidir. Hiç olmadığım kadar duygusalim reklama bile ağlar oldum.tabu iştah süper açıldı. Herşeyi canım çekiyor hatta şuan canım hanburger istiyo ama eşime söylemeye cekiniyorum asilama tuttu diye umutlanaçak.
Vardı, 1. Haftadan itibaren gogsum sertleşti, şimdi uçları belirginleşti. Akt karin aşılamadan beri şiş. Sıvı beslenerek şişkinliği indirmeye çalışıyorum. Kabızlık oldu çünkü.Öykü göğüs ağrısı var mı peki alt karında şişlik falan
Bilmiyorum anlamadım zaten lekelenme gibı ama açık kahve tonunda bide ayiptir söylemesi bu kapsül gibi ilaç varya vajina dan içeri sıkıp tekar çıkardığımda ucu hafif bi kahve rengine dönüyor. Acaba enfeksiyon falan mı kaptım. Ayy ben neyde korksam o basima gelirSen kanamamı yasadın cnm
Uçları belirgin derken nssol yani bnmde göğüs uçlarım kaşınıyor koltuk altından göğsüme uzanan agrı var sıkınca cok agryor göğsüm şişmiş bide cok yorgunumVardı, 1. Haftadan itibaren gogsum sertleşti, şimdi uçları belirginleşti. Akt karin aşılamadan beri şiş. Sıvı beslenerek şişkinliği indirmeye çalışıyorum. Kabızlık oldu çünkü.
Yok canım enfeksiyon degil korkma tahriş olmuş olabilir erken döllenme de olabilr hersey olabilr blmmBilmiyorum anlamadım zaten lekelenme gibı ama açık kahve tonunda bide ayiptir söylemesi bu kapsül gibi ilaç varya vajina dan içeri sıkıp tekar çıkardığımda ucu hafif bi kahve rengine dönüyor. Acaba enfeksiyon falan mı kaptım. Ayy ben neyde korksam o basima gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?