Kabızlık için kayısı öneririm cnm kendini cok sıkma allah korusunVardı, 1. Haftadan itibaren gogsum sertleşti, şimdi uçları belirginleşti. Akt karin aşılamadan beri şiş. Sıvı beslenerek şişkinliği indirmeye çalışıyorum. Kabızlık oldu çünkü.
Ay işallah enfeksiyon falan değildir bide Onunla mi ugrasicam . Ya bide benin asilamada hiç ağrım olamadı ama kanamam olmuştu. Reglinin ilk günü gibi. Bir önceki ayda hsg çekildim o çok ağrılı olmuştu ve ondada kanamam oldu şimdi korkum enfeksiyon... acaba dr bi gitsem mi. Ama bu aşamada alttan muayene sakıncalı olurmu. Off ya ne sıkıntılı işlerYok canım enfeksiyon degil korkma tahriş olmuş olabilir erken döllenme de olabilr hersey olabilr blmm
Canım hsg kötü gecti eger aşılamada da sıkıntı olduysa ya rahim ağzın dar yada türlerde yapışık vardı acıldı bilmiyorum kanama normal biliyorum bk öykünün de kanama olmuş şimdi hamileAy işallah enfeksiyon falan değildir bide Onunla mi ugrasicam . Ya bide benin asilamada hiç ağrım olamadı ama kanamam olmuştu. Reglinin ilk günü gibi. Bir önceki ayda hsg çekildim o çok ağrılı olmuştu ve ondada kanamam oldu şimdi korkum enfeksiyon... acaba dr bi gitsem mi. Ama bu aşamada alttan muayene sakıncalı olurmu. Off ya ne sıkıntılı işler
Tupler açıktı benim ama ağrı eşiğim çok dusuk dayanamadım. Bide ilişkide de derinde ağrım oluyor onun sebebi bulunamadı. Bide benim kanama gibi değil leke gibiCanım hsg kötü gecti eger aşılamada da sıkıntı olduysa ya rahim ağzın dar yada türlerde yapışık vardı acıldı bilmiyorum kanama normal biliyorum bk öykünün de kanama olmuş şimdi hamile
Bilmiyorum inş o leke hayra alamettr benimde ilişkide derinde agrım oluyor yaa hemde çok kötü[/QUOTE
Evlendiğinden beri varmı yoksa sonradan mı oldu benim en başından beri var. Dr fitil vermişti yanlış dr diyorum artık oda kuruluk yaptı ve bekliyorum önce bebek sonra da bunların çözümüne bakmak. Kuruluk ta önemli çünkü sperm erin ileri iletilmesini sağlıyor ve ilişki esnasında jele krem tükürüğe ihtiyaç kalmıyor.
Canım idrar koyuluğıu tükettiğin suya baglı az su tüketrsen cpk koyu oluyor ve kokuyor cok su tüket yani vücut yanması bendede var ama havalar sıcak ona bglıyorm bide boğaz kuruluğu varKızlar benim dünden beridir vücudum yanıyor hiç halim yok uykum var ama uyuyamıyorum iştahım normal kasigim ağrıyor idrarim köyü ve kokuyor progestan kullananlar bu tür şeylerle karşılaştniz mi normal bişey mi
Ben günde 2 litreye yakın şu tüketiyorumve diğer içtiğim sivilar haric bizim mersinde de hava yanıyor ama ben klimalı ortamda bile havale geçirecek gibi oluyorum eşimde akşam çok ateşin var ılık suyla duş al dedi düşü aldım ama hala devam ediyorCanım idrar koyuluğıu tükettiğin suya baglı az su tüketrsen cpk koyu oluyor ve kokuyor cok su tüket yani vücut yanması bendede var ama havalar sıcak ona bglıyorm bide boğaz kuruluğu var
Ben günde 2 litreye yakın şu tüketiyorumve diğer içtiğim sivilar haric bizim mersinde de hava yanıyor ama ben klimalı ortamda bile havale geçirecek gibi oluyorum eşimde akşam çok ateşin var ılık suyla duş al dedi düşü aldım ama hala devam ediyor
7.günü canım sende başka ne belirtiler varHm canım yaa sıkıntı var işte bilmiyorum cok onemli bir hava mersin bursa gibi sıkıntı basıyor insanı aşılamanın kaçıncı günü
Canım bnm 9 günüm bnm bugün akıntım var sanki oda progestan dan sanırım kendimi çok yorgun hissediyorum yataktan kalkmak istemiyorum hiç bir iş yapmak istemiyorum gerci hep böyleyim ama bu ay fazla vee dediğim gibi göğüs ağrısı var tutunca agryor kaşınıyor kasık agrısı adet olacakmış gibi karnım ağrıması 6.7 gün tek oldu şimdi yok7.günü canım sende başka ne belirtiler var
Bilmiyorum canım ne desem ya umut olur yada üzülürsün kendini fazla yorma bnce takma kafana akışına bırak zaten elimizden bişi gelmez hamileysek zaten hamileyz değilsek değiliz yapcak bişey yok en iyisi günümüzü beklemekBenim kasik ağrım var göğusum de kaşıntı var ve çok az ara ara sızlama var ateşimi 3 gündür olcuyorum hep 37.3 37.6 cikiyor halsizlik bende de var uykun var ama uyuyamıyorum
Aynen canımBilmiyorum canım ne desem ya umut olur yada üzülürsün kendini fazla yorma bnce takma kafana akışına bırak zaten elimizden bişi gelmez hamileysek zaten hamileyz değilsek değiliz yapcak bişey yok en iyisi günümüzü beklemek
Canım inş aşılama tutar hayırlısı sanırım aynı gün öğrencez hadi bakalım hayırlısıKızlar benimde asilamam yapilali 9 gün geçti. Cuma günü test yaptircam. Daha önce 2 kez hamile kalmama rağmen hiç bir belirti yok bunda. Sanki olmadı gibi geliyor. Çünkü çatlama ignesi yapmadı Dr bana e2 çok yükselmiş. Kısmet artık allah hepimize nasip etsin
Canım belki catltma kndi kendine olmuşturKızlar benimde asilamam yapilali 9 gün geçti. Cuma günü test yaptircam. Daha önce 2 kez hamile kalmama rağmen hiç bir belirti yok bunda. Sanki olmadı gibi geliyor. Çünkü çatlama ignesi yapmadı Dr bana e2 çok yükselmiş. Kısmet artık allah hepimize nasip etsin
İnş tek umudum. Dr asilamanin ertesi gün birlikte olun başkada olmayın dedi ama ben içimde kalmasın belki catlamamistir diye 2 gün sonra yine birlikte olduk. Hayırlısı iNS hepimiz için .ilk aşılaman mi senin deCanım belki catltma kndi kendine olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?