- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Canım maşallah. kaç yumurtan gelişmişti acaba?Kızlar, bugün doktora gidicem ultrason için, hcg değerim aşağı yukarı 8500ü buldu bugün , daha 4 hafta 2 günlük bir gebelik bu. 48 saatte 3 kat artıyo bu hcg. Bakalım ultrasonda kese mi görecek keseler mi. Bi de adet ağrum bitti demiştim ya, yok arkadaşlar bitmemiş. Hala ara ara yokluyo. yani adet ağrısı olayı yaşayanlar umutsuzluğa düşmeyin hemen. Sivilce yine çıkıyo, asabiyet falan yine oluyo. Ayyyynı adet olacak gibi. sizinle yine gelişmeleri paylaşmaya devam edicem.
dene canım. sebep olur ınsallahya anlatılana gore bele kusak baglıyomus sabunla beraber pesıne de ılıskıye gırıyomusun bu ay onu denıcem olmazsa agustos eylul tekrar asılama yada tup bebek yapıcam ınsallah
Valla geçen cumartesi baktık, aktif 5 tane yumurta gördü. Ama kaçı döllendi, ne oldu ne bitti bilmiyorum. Benim doktor cool baya, pek açıklama yapmıyo :) Bugün akşam iş çıkışı gidcem, bakalım nedir durum..Canım maşallah. kaç yumurtan gelişmişti acaba?
Canım 3'ten fazla yumurta olursa korunma öneriyorlar genelde. Hadi hayırlısı bakalım :)Valla geçen cumartesi baktık, aktif 5 tane yumurta gördü. Ama kaçı döllendi, ne oldu ne bitti bilmiyorum. Benim doktor cool baya, pek açıklama yapmıyo :) Bugün akşam iş çıkışı gidcem, bakalım nedir durum..
Canım 3'ten fazla yumurta olursa korunma öneriyorlar genelde. Hadi hayırlısı bakalım :)
Hadi hayırlısı insallah tabikide haber veririm ikimizde hamiş oluruz sen ne zaman test yapacaksin :))Ayyy canım aynı gün yaptırmışız. Hamileysek yaşıt olacak bebişlerimiz. Test yaptırırsan mutlaka haber ver olur mu?
Adet ağrısı mi vardi sende canimBugün 12 günüm ve adet agrılarm dindi
Hayırlı olsun asilaman inşallah tutar peki sen kaçıncı günde yapmayı düşünüyorsun testi canimYa eşinı sen motive et bence. Erkekler kadınlar gibi benim eşim sperm testi verirken o kadar sitres yaptıki eğer onda bi sorun çıksaydı bu süreçte hep hırçın olacaktı ama allaha şükür ikimizde sorun çıkmayınca bide hsg de falan da çok canım acıyın ca aylardır çektiğimi daha iyi anladı bence eşine senin destek olmam lazım. Bunun bir sorun değil hastalık olduğunu ve bunun erkeklikle alakalı olmadığını tatlı dille anlatmaya çalış. Emin ol oda sana destek olacaktır. Maddı durumun nasıl iyiyse sana dediğim bahceci tüp bebek merkeziyle bi görüş yada bekle beni benim de tutmazsa gorusmeye gitcem istersen birlikte gideriz.uzman dr ile görüşme ucretsiz mis. Ama Prof muayene ücreti tek sefere mahsus 470 tlmis tüp bebek 6500 tabi buna dondurma dahil değil. Tabi bide ilaçlar falan herhalde 10000 bulur diye düşünüyorum. Belki iki kişi
Kesinlikle geçmiyor. . Bende 14 haziranda oldum gerçekten zaman geçmiyor. ..
Canım bnm dün vardı bugün yok ama hafif hafif arada oluyorAdet ağrısı mi vardi sende canim
Ya bnede pazartesi veya salı günü yaparım yani bugün 8. Gun olduHayırlı olsun asilaman inşallah tutar peki sen kaçıncı günde yapmayı düşünüyorsun testi canim
Insalahhh tutmuştur ya bende öyle adet sancisi arada bi oluyoCanım bnm dün vardı bugün yok ama hafif hafif arada oluyor
İnş canım bnm de oluyor aradaInsalahhh tutmuştur ya bende öyle adet sancisi arada bi oluyo
Hayırlısyıla pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin RabbimmmYa bnede pazartesi veya salı günü yaparım yani bugün 8. Gun oldu
Peki sivilce çıktı mı sende bende adet öncesi çıkardı ve yine ciktiiiİnş canım bnm de oluyor arada
Peki sivilce çıktı mı sende bende adet öncesi çıkardı ve yine ciktiii(
Gercekten mi ya çok sevindim darısı bize inşallah:)Hayır canım cıkmadı da sivilce bkma öykü arkadasımz hamile ve onda da sivilce cıkmış takma
Gercekten mi ya çok sevindim darısı bize inşallah:)
Dr gidecektin ne oldu kese göründü mu yada keseciklerKızlar, bugün doktora gidicem ultrason için, hcg değerim aşağı yukarı 8500ü buldu bugün , daha 4 hafta 2 günlük bir gebelik bu. 48 saatte 3 kat artıyo bu hcg. Bakalım ultrasonda kese mi görecek keseler mi. Bi de adet ağrum bitti demiştim ya, yok arkadaşlar bitmemiş. Hala ara ara yokluyo. yani adet ağrısı olayı yaşayanlar umutsuzluğa düşmeyin hemen. Sivilce yine çıkıyo, asabiyet falan yine oluyo. Ayyyynı adet olacak gibi. sizinle yine gelişmeleri paylaşmaya devam edicem.
İnş teselli etmek zorunda kalmam :) sanırım ben daha fazla ugrasamiycam tüp bebek için gorusucemhayırlısı olsun olmazsada can sağlığı üzülme bak p.tesi bende test yapacam o zaman da sen beni teselli edersin :)
Adet mi oldun canımİnş teselli etmek zorunda kalmam :) sanırım ben daha fazla ugrasamiycam tüp bebek için gorusucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?