Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde kasıklarımda çift taraflı batmalar oluyor altkarnımda 2-3 saniyelik sancılar gelip gidiyor benim sıcaga tahammülüm yok dünden beridir baş ağrısı ve uyku sersemliği başladı çok sık tuvalete gidiyorum

Kızlar bu belirtiler bendede var bugün idrar testi yaptım negatif yarın kan vercem ama benimki tutmadı sanki ben öyle hissediyorum

bende tutmadığını düşünüyorum açıkcası ama test için p.tesi gününü bekleyecem mecbur
Hakkımızda hayirlisi neyse o olsun cnm benim dün gece eşimle de konuştum ikinci aşamamı tüp bebekle denıycem bir kaç ay mola vermek istiyorum artık saolsun esimde uygun gördü moral baya sıfır sıfır sıfır yani

Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif

ADET GELMEYNE KADAR UMUT VAR VEE 14"KAN VER
Ay canım 14 pazartesi ya. Nasıl sabredeceğim. Bende artık sabır kalmadı. Burada bir başlık bulmuştum, google a şöyle yazınca buldum: aşılamadan kaç gün sonra test yapılır. 12.gün değer 50'ye yakın çıkıyor diyorlar. Yarın gece vereceğim ben de o yüzden

Ver ozmn kan da cıkar kesin

Cnm benmde negatif çıktı malesef ama sıkma Cnnı ya allah büyüktür bende çok üzüldüm hatta dün gece çok ağladım suan rahatladım baya ağlamak iyi geliyor

Cnm benmde negatif çıktı malesef ama sıkma Cnnı ya allah büyüktür bende çok üzüldüm hatta dün gece çok ağladım suan rahatladım baya ağlamak iyi geliyor
Canım şu ana kadar sivilce de çıkmamıştı yüzümde. Onu da işaret olarak değerlendirdim ama bugün çıktı. Ümitlerim bitti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…