benimde kasıklarımda çift taraflı batmalar oluyor altkarnımda 2-3 saniyelik sancılar gelip gidiyor benim sıcaga tahammülüm yok dünden beridir baş ağrısı ve uyku sersemliği başladı çok sık tuvalete gidiyorumAra ara kasiklarimda ve alt karnımda kısa sancılar var göğüslerim açıyor bide herkesten farkli olarak afedersin ama ishal durumum var tabi bide sıcağa karşı aşırı tahammülsüzlük. A bide iştahım çok açık herşeyi canım istiyor. Sende varmı biseyler
Kızlar bu belirtiler bendede var bugün idrar testi yaptım negatif yarın kan vercem ama benimki tutmadı sanki ben öyle hissediyorumbenimde kasıklarımda çift taraflı batmalar oluyor altkarnımda 2-3 saniyelik sancılar gelip gidiyor benim sıcaga tahammülüm yok dünden beridir baş ağrısı ve uyku sersemliği başladı çok sık tuvalete gidiyorum
bende tutmadığını düşünüyorum açıkcası ama test için p.tesi gününü bekleyecem mecburKızlar bu belirtiler bendede var bugün idrar testi yaptım negatif yarın kan vercem ama benimki tutmadı sanki ben öyle hissediyorum
Hakkımızda hayirlisi neyse o olsun cnm benim dün gece eşimle de konuştum ikinci aşamamı tüp bebekle denıycem bir kaç ay mola vermek istiyorum artık saolsun esimde uygun gördü moral baya sıfır sıfır sıfır yanibende tutmadığını düşünüyorum açıkcası ama test için p.tesi gününü bekleyecem mecbur
Daha Çok erken varsa bile şimdi cıkmaz kiiMerhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851373
Erken mi? Birkaç gün kala silik de olsa çıkıyor diyorlarDaha Çok erken varsa bile şimdi cıkmaz kii
Yaa cnm herkesin hormonu aynı degil blki senin daha salgılanmamış idraraErken mi? Birkaç gün kala silik de olsa çıkıyor diyorlar
İnşallah canım. Çok üzgünümYaa cnm herkesin hormonu aynı degil blki senin daha salgılanmamış idrara
ADET GELMEYNE KADAR UMUT VAR VEE 14"KAN VERİnşallah canım. Çok üzgünüm
Ay canım 14 pazartesi ya. Nasıl sabredeceğim. Bende artık sabır kalmadı. Burada bir başlık bulmuştum, google a şöyle yazınca buldum: aşılamadan kaç gün sonra test yapılır. 12.gün değer 50'ye yakın çıkıyor diyorlar. Yarın gece vereceğim ben de o yüzdenADET GELMEYNE KADAR UMUT VAR VEE 14"KAN VER
Ver ozmn kan da cıkar kesinAy canım 14 pazartesi ya. Nasıl sabredeceğim. Bende artık sabır kalmadı. Burada bir başlık bulmuştum, google a şöyle yazınca buldum: aşılamadan kaç gün sonra test yapılır. 12.gün değer 50'ye yakın çıkıyor diyorlar. Yarın gece vereceğim ben de o yüzden
sende durum nedir daha karın ağrın var mıDeger düşük olsa bile ik günde katlanıyor iki kat yeterki 5 üstü olsun
sende durum nedir daha karın ağrın var mı
Cnm benmde negatif çıktı malesef ama sıkma Cnnı ya allah büyüktür bende çok üzüldüm hatta dün gece çok ağladım suan rahatladım baya ağlamak iyi geliyorAy canım 14 pazartesi ya. Nasıl sabredeceğim. Bende artık sabır kalmadı. Burada bir başlık bulmuştum, google a şöyle yazınca buldum: aşılamadan kaç gün sonra test yapılır. 12.gün değer 50'ye yakın çıkıyor diyorlar. Yarın gece vereceğim ben de o yüzden
İnş kan pozitif cıkar canlar üzülmemek elde değilCnm benmde negatif çıktı malesef ama sıkma Cnnı ya allah büyüktür bende çok üzüldüm hatta dün gece çok ağladım suan rahatladım baya ağlamak iyi geliyor
aynen canım ya inşallah pozitif çıkar bari sizin mutluluğunuz bize moral olsunİnş kan pozitif cıkar canlar üzülmemek elde değil
Canım şu ana kadar sivilce de çıkmamıştı yüzümde. Onu da işaret olarak değerlendirdim ama bugün çıktı. Ümitlerim bitti sankiCnm benmde negatif çıktı malesef ama sıkma Cnnı ya allah büyüktür bende çok üzüldüm hatta dün gece çok ağladım suan rahatladım baya ağlamak iyi geliyor
aynen canım ya inşallah pozitif çıkar bari sizin mutluluğunuz bize moral olsun[/
Hepimiz inşallah görürüz pozitif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?