Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ewet bende de var o ve ben evde sutyen takmıyorum okadar agriyo ama bendce kullandigimiz ilaçtan.
Evet canım ilaçtan olabilr ama bn igne ille tedavi olmadım hapla tedavi oldım sadece catlatma iğne kullandım ilac olarak sütyen takıyorum daa acayip rahtsz ediyor bide sırtım çok agryor belimde bi iş yapsam sancı giriyor belime anlamadım pazar günü gelsin bklm adet mi olcam yoksa bebek mi olcak bkliyip görücez artk

Senin 13. Gun degilmi test falan yaptın ni

Sen ayın kaçın da yapmisti ya bide catlatma ignesinden 14 gün sonra adet olunuyomus eger olamadıysan tutma ihtimali var bari evde gebelik testi yap varsa sevinirsin çıkmazsa pazar gününü beklersin
Canım bilmiyorum haklısın bn catlatma iğne senden sonra 14 günde oluyorum normalde test ypsm cıkmaz iki gün kaldı zaten bkliyim en iyisi varsa zaten benim yoksa yok karnım da agryor suan değişik hisler

Bende 13 haziran yapmıstim asilamayi ve demin idrar testi yaptim negatif ayrıca göğsümde olan ağrılar da azaldı baya galiba tutmadi o yüzden yarın kan testi yapıp rahatlayacam

Meraba kızlar benimde alt karnımın sol tarafında şiş batar gibi sancı oluyor neden öyle oluyor bilen var mı kist olmuş olabilir mi

Canım progestan gögüs ağrısı yapıyor. İlacı almaya başladım, 2. günden beri yürürken bile acıyor göğüslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…