Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bnde yarın asilama olucam çok caniniz yandımı kolay bi işlemmi korkuyorum inşallah hepimiz hamile kalırız en kisa zamanda bebislerimiz gelir

Sendiiii bugün yapsana nasıl duruyorsun ben 3 gündür idrar testi yapıyorum meraktan :)) tabiki çıkmayacağını bilerek ama tüp bebek te değerim 36 iken idrarda çıkmıştı yani çabuk idrara karışan bi bünyem var o yüzden yaptım ve olduğunu da sanmıyorum

Dayanıyorum valla canım sabırlıyım çünkü alıştım artık sen test yapınca ne cıkıyor

3 senedir o kadar uğraşmama o kadar negatif görmeme rağmen hala sabırsızım ben negatif çıkıyor canım farklı bi sonuç beklemiyordum zaten

3 senedir o kadar uğraşmama o kadar negatif görmeme rağmen hala sabırsızım ben negatif çıkıyor canım farklı bi sonuç beklemiyordum zaten
Dayanıyorum valla canım sabırlıyım çünkü alıştım artık sen test yapınca ne cıkıyor

Kizlar bugün 10. Gunum ve 1 .2 damla kan geldi ama çok az 7. Günde gelmişti ya yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa başka biseymi. Yerlesme kanamasi olaj arkadaşlar sizde nekadar kan geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…