Haziran 2020 Anneleri

Kizlaaar bende keseyi gördüm bugün minicik bir kese .haftaya tekrar kontrol var
Ayyy böyle hepiniz doktora gidip keseyi gördükçe bende sabırsızlanıyorum benim randevumda 30 unda kanıma girmeyin eşimle iddiaya girdik o dayanamaz gidersin sen diyor bende hayır bu sefer dayanicam 30 una kadar gitmicem hem keseyi hem bebeği hem kalp atışını duyucam tek seferde diyorum

Canim valla zaman öyle geçiyor ki ben de öyle diyordum zaman geçmiyor diye kese için 15 gün bekledim ben

Siz idrar testini çok erken mi yaptınız, daha önce yazdıysanız kaçırmışımdır kusura bakmayın, daha hiç doktora gitmediniz mi ? Son adet tarihiniz ne zamandı? Gerçi asıl ben geç test yaptım aslında, gecikmenin 6.gününde Aynı gün de doktora gidip keseyi gördük.

Benim son adet tarihim 12 Eylül 13 Eylül'de bı damla pembe kan geldi acaba dedim hiç ümidim yoktu doktorlar tedavisiz hamile kalman imkansız demişti ve geçen ay sadece bir kez ilişki oldu oyuzden hiç beklemiyordum ama o bı damla kan ve devamının gelmemesi suphelendirdi 14 Eylül sabahı evde test yaptım silik çıktı aynı gün sağlık ocağında kan verdim 38 çıktı 15 Eylül akşam 10 da acilde kan verdim tekrar 82 çıktı daha henüz gitmedim kadın doğuma ayın 30 una randevu aldım ozamana kadar gitmeye niyetim yok stres yapıyorum çünkü yok kese görünmedi yok bebek görünmedi haftaya gel falan dedikleri zaman yarın ebe cagirdi sağlık ocağında tekrar kan vericem yarın

Yarın gecikmenin 10. Günü olucak benimde doktora gittiğimde de 17. Gün olucak gecikmenin

Hadi inşallah, aynen insan stres oluyor her türlü ister istemez, hele ilk zamanlar hep bi tedirginlikle geçiyor.

Aynı durumdayız şuan

Ay benide çağırdı kayıt yapacaz diye 8 . Haftaya kadar gelmen gerekiyor dedi niye ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…