- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
ben 3 kez verdim canım 3 saat sonra da kontrolüm var. Heyecan dorukta . İnşallah degerin artmıştır güzel haberini bekliyorumKızlar ya valla içim rahat etmedi bi daha kan verdimmyarını bekleyemedim
Benim dr gerek yok dedi ilk kontrol yarın ama ben dayanamadımben 3 kez verdim canım 3 saat sonra da kontrolüm var. Heyecan dorukta . İnşallah degerin artmıştır güzel haberini bekliyorum
yerleşmedir canım aynısı bendede oldu yeterki devam etmesinKızlar az önce tuvalette çok koyu kıvamlı , çok koyu renkte bir akıntı geldi. Korktum biraz. Kanama gibi değil baya köyü. Normal olabilir mi sizce? Yerleşme olabilir mi? Son adetim 10 Eylül.
sorun yok canım Allah’a çok şükür WC ye sıkışmam dışındaKardelenzeynepp nasılsın sorun yoktur umarım?
biliyorum canım onu evde cin suresi 1 ve 13. Ayet dahil suya okuyup içiyorum evde defne yaprağı yakıyorum Meryem suresi okuyorum inşallah atlatacağızBende bundan önce 2 düşük yaşadım çok zor insanın psikolojisi altüst oluyor bana ikinci düşükten sonra komşum bı hocaya baktiralim sendede sübyan olabilir dedi hocayı arayıp sorduk evet subyandan dolayı düşüyor dedi ki doktorlar hiçbir sorun bulamamistilar dusuklerde şuan 5+4 haftalık hamileyim dün hocaya gittik muska yazdı doğuma kadar üzerinde tasicaksin dedi ve inanirmisin kaç haftadır kaşık ağrısı bel ağrısı bulantı halsizlik çeken ben dün muskayi takar takmaz hiç bir şikayetim kalmadı sende çevrende bı araştır istersen belki öyle bı hoca vardır sübyan var mı yok mu diye öğrenmiş olursun
hadi inşallah en son ne zaman verdin kan kaç tı değerinKızlar ya valla içim rahat etmedi bi daha kan verdimmyarını bekleyemedim
Ben geçen hafta salı 1 kere kan verdim 454 küsür çıkmıştı 2 gün gecikmem vardı dr gerek yok dedi ama ben yine de bugğn yaptırdım tekrar yarın ilk kontrolümyerleşmedir canım aynısı bendede oldu yeterki devam etmesin
sorun yok canım Allah’a çok şükür WC ye sıkışmam dışında
biliyorum canım onu evde cin suresi 1 ve 13. Ayet dahil suya okuyup içiyorum evde defne yaprağı yakıyorum Meryem suresi okuyorum inşallah atlatacağız
hadi inşallah en son ne zaman verdin kan kaç tı değerin
Çıkmadımı daha sonucunBen geçen hafta salı 1 kere kan verdim 454 küsür çıkmıştı 2 gün gecikmem vardı dr gerek yok dedi ama ben yine de bugğn yaptırdım tekrar yarın ilk kontrolüm
E nabız da sorun var hastane mail atıcaz dedi mail gelmedi çalışıyorum tekrar çıkıp gidemem de bekliyorum bakalımÇıkmadımı daha sonucun
Ayyy en az senin kadar heyecanlıyımE nabız da sorun var hastane mail atıcaz dedi mail gelmedi çalışıyorum tekrar çıkıp gidemem de bekliyorum bakalım
Çok şükür 4330 çıktı sonucumAyyy en az senin kadar heyecanlıyım
Ayyyy maşallah Allah tamamına erdirsin benimki de bugün 8000 küsür olmalıÇok şükür 4330 çıktı sonucum ☺ Aradım mail attılar
Hadi bakalım hayırlısı sende yaz kan sonucunu ve dr sonrasını da yaz lütfenAramızda fark yok beta farkı heralde önemli olan doktorun ulturasonla bakması galiba dr söylüyor kaç haftalık olduğunu
dr kontrolüm 2 kasımda ama ben yine cuma günü vericem çünkü dayanamıyorum 32 bin olması lazımHadi bakalım hayırlısı sende yaz kan sonucunu ve dr sonrasını da yaz lütfen ☺
Bana dr m herşey yolunda derse daha vermem kan diye düşünüyorumdr kontrolüm 2 kasımda ama ben yine cuma günü vericem çünkü dayanamıyorum 32 bin olması lazım
Bana dr m herşey yolunda derse daha vermem kan diye düşünüyorum
Bence de verme kan artıkAyyy bana daha iki hafta var ben kan vermeden duramıycam kan vere Vere kansız kalacam
eşim kızıyor ama banane
Bence de verme kan artık
maşallah maşallah darısı bizeKızlar bugün keseyi gördük çok şükür
Gözün aydın biz yarın ne göreceğiz bakalımKızlar bugün keseyi gördük çok şükür
Berme verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?