- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
ÇalışıyormusunBenim 17:00de randevu zaman geçmiyoçok işim var ama yine de geçmiyo
Evet çalışıyorum sen?Çalışıyormusun
sen bilirsin canımKızlar size bi soru bugünkü randevuya oğlumu da götürmek istiyorum 2 yaşında sizce götürmeli miyim?
Ev hanımıyım yorgunluk oluyor bu aralar Allah kolaylık versin sana zor olur çalışmakEvet çalışıyorum sen?
En azından kafan dağılıyordur evde sıkılıyorum benEvet çalışıyorum sen?
Evet çok uykum oluyo ama sağoşsun işyerim revirde uyumama izin veriyorEn azından kafan dağılıyordur evde sıkılıyorum ben
hareketli biriyim ama 12 yıldan sonra olunca herkeste bir ilgi alaka öyle oturma şunu yeme bunu ye
annem çocuklarına çok düşkün daha dün söyledim zaten sevindi ama ben çok ilgi sevmediğimden üstüme çok düşüyor buda benim psikolojimi bozuyor herkesin bana pür dikkat bakmasını sevmiyorum
nasıl olacak bilmem nasıl geçiricem bu zor zamanı
kayınvalidem taraf daha bilmiyor hele bir 3 ayı doldursun hayırlısıyla
Profil resimdeki senmisinEvet çok uykum oluyo ama sağoşsun işyerim revirde uyumama izin veriyor ☺
ben de daha kayınvalidem tarafına söylemedim.
Bazen gereksiz ilgi can sıkıcı . Ben internetten ne yemeli ne yememeliyi araştırmıştım millet ne derse tamam diyip bildiğimi uyguladım açıkcası çokta takma ok de geçsin ☺
işim çok ama geçmiyo saat öğlen olsa bi ondan sonrası hızlı geçecek sanıyorum.
Sana çok dua edicem sağlıkla alman için bebeğini kucağına. Hadi artık tadını çıkaralım hamileliklerimizin ❤
tabiki dr çok önemli bence de ben 6. haftanın içindeyim kese ve oluşumu gördük dr kalp atışı 2 hafta sonra dedi . vajınal ultrasonla erken görüyorlar görenler deadet tarihim 3 gün geçince şüphelendim çünkü 7 yıldır düzenli doğum kontrol hapı yutuyorum polikistik over yüzünden düzenli oluyordum doktora gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü doktor felaket tellalı gibi kalp atışı yok dedi 3 gün sonra gel yine duyulmadı 7 haftada duyuldu özel hastaneye gidiyorum 1 kere bile kanım alınmadıiyi doktor bulmakta mesele
Evet fotoda ki benim 36 yaşındayımProfil resimdeki senmisin
kaç yaşındasın
Merhaba hayırlı olsun ben de özel hastaneyi bıraktım özel muayenehaneye gidiyorum yaşadığım sıkıntılardan dolayıadet tarihim 3 gün geçince şüphelendim çünkü 7 yıldır düzenli doğum kontrol hapı yutuyorum polikistik over yüzünden düzenli oluyordum doktora gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü doktor felaket tellalı gibi kalp atışı yok dedi 3 gün sonra gel yine duyulmadı 7 haftada duyuldu özel hastaneye gidiyorum 1 kere bile kanım alınmadıiyi doktor bulmakta mesele
bilmezmiyim dünde benim zamanim geçmiyorduBenim 17:00de randevu zaman geçmiyoçok işim var ama yine de geçmiyo
bilmezmiyim dünde benim zamanim geçmiyordu
Haber ver canım bekliyorum inşallah kalp atışını da duyarsınaynen geçmiyor zaman
Insalah kalp atisini da duyarsin merakla bekliyoruzaynen geçmiyor zaman
Ben kizimi götürdm 4,5 yasindaKızlar size bi soru bugünkü randevuya oğlumu da götürmek istiyorum 2 yaşında sizce götürmeli miyim?
O stresi bilmezmiyim benim hikayemi bir bilsenizAy benide çağırdı kayıt yapacaz diye 8 . Haftaya kadar gelmen gerekiyor dedi niye ki
Ayni ben bu yaÇok umut etmelerini istemiyorum çevremin düşük olduğunda benden çok üzülüyorlar ben kendime değil başkalarına üzülüyorum
sürekli ya ağlamak geliyor içimden ya bağırmak ya zıplamak sürekli bir sinirlilik hali
amannn işte bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum çok garip
HayırdırO stresi bilmezmiyim benim hikayemi bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?