Haziran 2020 Anneleri

Bugun biraz yoruldum carsi pazar gezdim yine oldu kanamam..yürek ağızda gezmek ne zormus Allahim ya

Evden çıkmak zorunda değilsen çıkmasaydın canım bişey olmaz inşallah korkma
Aslinda cikmasam olurdu ama kusadasinda muhtesem bir hava vardi,seytan durttu galiba ,kendimi de iyi hissettim,eve gelince bir iki tencere yikarken kasiklarimda bir agri hissettim wcye girince kani gördüm. Progestan fitili koydum uzaniyorum simdi..durdu kanama ama cok acayip bir his bu..karnina düştüğü andan gözünü kapatincaya kadar ic sizisi..Insallah birsey olmaz cok tesekkur ederim..iyi ki varsiniz..

Bende şimdi acilden geldim bugün çok ağrım oldu sol kasığımda dayanamayıp akşam üzeri acile gittim betahcg bakıldı değer 1232 çıktı vajinal ultrasonla bakalım istersen kese ne durumda dedi tmm dedim ama vajinal ultrasonda kese görülmedi 2 gün sonra tekrar kontrole geliceksin dedi tekrar beta bakilicak düzenli artış olmusmu diye tekrar keseye bakilicakmis çok moralim bozuldu iki düşüğüm var dedim bu da düşebilir de tutunadabilir dış gebelikte olabilir şuan net bişey diyemem dedi

allah korktuğuna uğratmasın canım.kalbini ferah tutmaya çalış biliyorsun moral çok önemli bol bol su iç . Daha önceki düşünlerinin sebebi bellimiydi?

allah korktuğuna uğratmasın canım.kalbini ferah tutmaya çalış biliyorsun moral çok önemli bol bol su iç . Daha önceki düşünlerinin sebebi bellimiydi?
Arastirmadi doktorlar sağlıksız gebelik dediler sadece son dusukte ilk dusukte hamile olduğumu bile bilmiyodum üzerine adet olmuşum meğer 2. Ayda adet günümde aşırı kanamayla düşük yaptığım anlasildi bebeği goremesem bile keseyi görürüm enazindan diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığı oldu resmen çok kötü oldum

üzülme lütfen . Benimde ayni şekilde dusuklerim oldu gittiğim doktorlar araştırmadı. Biarkadasim pıhtılaşma olabilir kaninda dedi kendiside ayni şekilde düşük yapıp dahsonra pıhtılaşma olduğunu öğrenmiş. Bende şehir hastanesinde bir doktora gittim genetik testi ve pıhtılaşma varmı diye .eşimde bende kan verdik. Genetik testinde bir sonr un çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Kayseride yaşıyorum kayserideki tanıdığım eniyi doktora gittim oda bana hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel iğneye başlıcaz dedi. Fakat been aradan 1 yıl geçmesine ragmen hamile kalamadım bu sefer. Sadece bu ay ummu sübyan muskasi taktim birde ari sütü bal polen karisimi yedik allaha şükür hamile kaldım. Adetten 4gün önce öğrendim hemen iğnelere başladım. 3kez hamile kaldım ama 1 kez kese görebildim. Sana tavsiyem doktorlar arastirmiyosa sen arastir yada araatiracak bir doktor bul canım. Dualarim seninle inşallah 2gün sonra güzel haberle gelirsin

Pazar günü bende sübyan muskasi yaptırdım sıbyan var ondan dedi hoca düşükler için ama bende pihtilasmadan şüpheleniyorum son dusukte doktora dedim pıhtılaşma olabilir mi arastirilsa diye gerek yok deyip savdi başından ayın 30 unda doktor randevum var özellikle belirticem araştırılsın diye

Aaaa bende Kayseri’de yaşıyorum hangi doktora gidiyorsun

İnşallah sorun olmaz canım

6.haftada kese gorunmemesi ilginc vardir bi bildikleri..icinizi ferah tutmaya çalışın, Rabbim hayirlisini yazmistir bizlere hic supheniz olmasin

İnşallah cnm değerler normal şekilde 2 katı artmış bir hafta ama kesenin hayla görülmemesi endiselendirdi
Bende hiç üzülme çünkü burda çok okudum kese görünmeyen ama haftaya hem kese hem kalp atışı duyan merak etme canım inşallah göreceksin içini ferah tut

hem geç döllenmiş olabilir 6. Hafta olmayabilir biz son adet tarihimize göre hesaplıyoruz ama doktorlar ulturasondaki CRL ölçerek ona göre haftasını söylüyor
mesela ben 6+6 yım 7 hafta bitecek 8 e girecem ama bakalım ulturason kaçıncı hafta diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…