- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Merhaba canım iyiyim sorun yokMerhaba nasılsın ne durumdasın?
Çok sevindim maaşallah diyelim.Merhaba canım iyiyim sorun yok
leke falan yok gece de karnım ağrımadı bakalım ilerleyen zamanlarda nolucak
Çok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük sonrası endişelerim var acaba budamı diyeÇok sevindim maaşallah diyelim.
Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım düşüğü 2. Gebelikte hep lekelendim 5. Aya kadar ama çok şükür oğlumu dünyaya getirebildim sağsalim aysonu 2 yaşında olacak. Bu hamileliğimde Henüz dr a gitmediğim için o kadar çok acabam var ki anlatamam. Umarım hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliklerimizi
Ben ilk dr ma sürekli yalvardım idrar tahlili yap diye yapmamıştı dr değiştirdim adam direkt idrar tahlili istedi ve dedi ki sen kum döküyosun ve geçecek içini ferah tut dedi bazı gebeliklerde olur demişti çok şükür ki dediği gibi olmuştu dr da çok önemliÇok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük sonrası endişelerim var acaba budamı diye
inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız zor günleri
Guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim.bilmukabeleAllah yardımcın olsun canım çok zor inan ki
gece karın ağrısı ile uyandım dün sabahta ağrımıştı aşırı adet sancısı gibi bişey biraz evde dolaşınca geçtı ama leke kan falan yok
eşimle çok endişeliyiz inşallah 3 ayı kolaylıkla atlatırız
Bana dün devir teslim kanamasi dediler..hemen bi bakin isterseniz internettenHalami yerleşme kanamas damla geliyo gidiyo büyürken kılcar damarlarmı çatlıyo acaba
kaderdaşmışız benimde 2düşüğün oldu. Simdi iğne ilaç herşeyi kullanıyorum gerisi taktiri ilahi. Yarın kese icin cagirdi doktorum çok korkuyorum yine birşey olacak diyeÇok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük sonrası endişelerim var acaba budamı diye
Ben ilk dr ma sürekli yalvardım idrar tahlili yap diye yapmamıştı dr değiştirdim adam direkt idrar tahlili istedi ve dedi ki sen kum döküyosun ve geçecek içini ferah tut dedi bazı gebeliklerde olur demişti çok şükür ki dediği gibi olmuştu dr da çok önemli
Aminnn cümlemizin inşallahGuzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim.bilmukabeledun kanama olunca yine apar topar doktorda aldik solugu.beklerken bi bayan geldi yanima durumu sordu,sonra dedi ki :"kardesim sakin üzülme aynisi bende de olmustu sümüksü koyu pembe bi kan di mi?"dedi."evet" dedim "yerlesme kanamasina benzio ayni.o bu haftalarda olan devir teslim kanamasi ,bikac gun surer gecer,tabii senin riskli doktorlar da en kötüsünü gozden geçirmek zorundalar,ama merak etme,bak istersen internetten "dedi.sonra dra girdik adam da dinlenin,ilaclari icin igneleri yapin,stres olmayin buna ragmen duserse o Allahin isi ona da birsey yapamayiz "dedi.biraz rahatladim dun ogleden beri kan ,agri,sizi yok şükür. Allah hicbirimizi evlatlarimizla sinamasin..size de cookk gecmis olsun su gibi gecsin gebeliginiz
İnşallah görürsün keseni canımkaderdaşmışız benimde 2düşüğün oldu. Simdi iğne ilaç herşeyi kullanıyorum gerisi taktiri ilahi. Yarın kese icin cagirdi doktorum çok korkuyorum yine birşey olacak diye
Canım Allah yardımcın olsun dinlen bol bol ilaçları kullan allahın izniyle birsey olmaz kötü şeyler düşünmeÇok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük sonrası endişelerim var acaba budamı diye
Her sabah korkuyla uyanıyorum her kanamasız geçen güne şükürler olsun napalım elden gelen bişey yokCanım Allah yardımcın olsun dinlen bol bol ilaçları kullan allahın izniyle birsey olmaz kötü şeyler düşünme
Cok şükür, iyi olmaniza sevindim..bol istirahat bol dua Allah yardimcimiz olurHer sabah korkuyla uyanıyorum her kanamasız geçen güne şükürler olsun napalım elden gelen bişey yok
dr tavsiyelerine uyun siz ama şunu unutmayın gerisi Allahın takdiri siz kötü düşündükçe bebek te etkilenecek bence anın tadını mutluluğunu yaşayın Rabbim yardımcın olsunAksi gibi bende ağır kan pıhtılaşması var dr yatma dolaş yürüyüş yap dedi ama halim yokki dün akşam 7 buçukta yattım sabah 6 da kalktım hala gözüm yatakta
Sat larimiz aynıson adet tarihin canım sanırım beklenen adet tarihin 16 ekimdi
benim son adet tarihim 12 eylül. tahmini doğum 18 haziran senin de çok yakın ondan sordum
Bende bundan önce 2 düşük yaşadım çok zor insanın psikolojisi altüst oluyor bana ikinci düşükten sonra komşum bı hocaya baktiralim sendede sübyan olabilir dedi hocayı arayıp sorduk evet subyandan dolayı düşüyor dedi ki doktorlar hiçbir sorun bulamamistilar dusuklerde şuan 5+4 haftalık hamileyim dün hocaya gittik muska yazdı doğuma kadar üzerinde tasicaksin dedi ve inanirmisin kaç haftadır kaşık ağrısı bel ağrısı bulantı halsizlik çeken ben dün muskayi takar takmaz hiç bir şikayetim kalmadı sende çevrende bı araştır istersen belki öyle bı hoca vardır sübyan var mı yok mu diye öğrenmiş olursunÇok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük sonrası endişelerim var acaba budamı diye
bende ummusubyan muskasi taktim düşüklerden sonra tavsiye üzerine çok şükür taktigim ay hamile kaldımBende bundan önce 2 düşük yaşadım çok zor insanın psikolojisi altüst oluyor bana ikinci düşükten sonra komşum bı hocaya baktiralim sendede sübyan olabilir dedi hocayı arayıp sorduk evet subyandan dolayı düşüyor dedi ki doktorlar hiçbir sorun bulamamistilar dusuklerde şuan 5+4 haftalık hamileyim dün hocaya gittik muska yazdı doğuma kadar üzerinde tasicaksin dedi ve inanirmisin kaç haftadır kaşık ağrısı bel ağrısı bulantı halsizlik çeken ben dün muskayi takar takmaz hiç bir şikayetim kalmadı sende çevrende bı araştır istersen belki öyle bı hoca vardır sübyan var mı yok mu diye öğrenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?