Haziran 2020 Anneleri

Duphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Ben kullandım canım karın ağrısı yapmıyor gebe kalmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ben iki ay kullandım 4. Ay hamile kaldım

Doktorum verdi ilk hapı attım kasık ağrım çok oldu .karnıma sancı giriyor.sen nasıl kullandın
Bende adet düzensizliği vardı düşükten sonra dr duphaston verdi iki ay kullandım sonra galiba 2 ay kestim ilacı sonrasında hamile kaldım
kasık ağrın kist varsa ondan ağrımiştır bırakmasaydın
sabah akşam kullandım ben adete yakın şişkinliK oluyordu hemde çok fazla ama sabrettim

canım dr söylediği aslında herkes için geçerli sen kalbini ferah tut kötü düşünme

Bende bir önceki gebeliğimde Acıbadem elif Çınar a gitmiştim
memnun kalmadım bu sefer Zeki Yılmaz a gidiyorum özel muayenehane
zeki yilmaz benim eski doktorum super bir doktor gerçekten gökalp beye aşılama, tüp bebek üzerine konuşmak icin gitmistim tavsiye üzerine harika bir doktor hamile kalincada onun hastasi olmaya devam ettim kendisi doç.dr. Her anlamda çok memnunum. Kayserinin neresinde yasiyosun bu arada.

Merkezdeyim canım

Kızlar selam bu msj hepimize benim de dün dr m dedi ki düşerse sağlıklı bebek değilmiş üzülme takılma aklından çıkar çok güzel bi süreçtesin tadını çıkar hayatı zehir etme dedi. Evet ben de düşük yaptım evet çok haklıyız üzülmekte gerçekten zor bi süreç ama ben de artık dr n dediği gibi düşüneceğim ve sağlıklıysa benimle kalacak bebeğim. Kafanı dağıt dedi yarın havuz için kayıt yaptıracağım kısmetse havuza başlicam akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum ki bana iyi geliyo yoksa çıkamıyorum işin içinden. Aklım kafam hep bebekte.
İş güç yapmayın misafir kabul etmeyin bu süreçte ya da gelen misafire yaptırın hizmetleri Sonuç itibariyle prensesiz şu anda
Naçizane fikrim kimseyi kurmıyorum üzmüyorumdur yazdıklarımla umarım.
Tüm hamişler hepiniz çok güzelsiniz bugün

Neden kırıp üzesin canım çok güzel yazmışşın teşekkür ediyorum
aynen öyle hayırlısı neyse o olsun inşallah
sende çok tatlısın

canım aynı fikirdeyim . sadece havuza gitme bence enfeksiyon bulaşma ihtimali çok yüksek olduğu için ama yürüyüş vb çok mantıklı ben de öyle yapıyorum :)

ay biz prensesiz demi şu anda gerçekten sitresten korkudan keyfini çıkaramadık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…