- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
acibademde gökalp öner canım. Sen hangi doktora gidiyosunAaaa bende Kayseri’de yaşıyorum hangi doktora gidiyorsun
Bende bir önceki gebeliğimde Acıbadem elif Çınar a gitmiştimacibademde gökalp öner canım. Sen hangi doktora gidiyosun
Ben kullandım canım karın ağrısı yapmıyor gebe kalmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ben iki ay kullandım 4. Ay hamile kaldımDuphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Doktorum verdi ilk hapı attım kasık ağrım çok oldu .karnıma sancı giriyor.sen nasıl kullandınBen kullandım canım karın ağrısı yapmıyor gebe kalmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ben iki ay kullandım 4. Ay hamile kaldım
Maşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah. Kullandığın2. Ay mı hamile kaldınBen kullandım canım karın ağrısı yapmıyor gebe kalmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim ben iki ay kullandım 4. Ay hamile kaldım
Bende adet düzensizliği vardı düşükten sonra dr duphaston verdi iki ay kullandım sonra galiba 2 ay kestim ilacı sonrasında hamile kaldımDoktorum verdi ilk hapı attım kasık ağrım çok oldu .karnıma sancı giriyor.sen nasıl kullandın
Amin canım darısı isteyen herkese inşallahMaşallah canım sağlıcakla kucağına al inşallah. Kullandığın2. Ay mı hamile kaldın
canım dr söylediği aslında herkes için geçerli sen kalbini ferah tut kötü düşünmeBende şimdi acilden geldim bugün çok ağrım oldu sol kasığımda dayanamayıp akşam üzeri acile gittim betahcg bakıldı değer 1232 çıktı vajinal ultrasonla bakalım istersen kese ne durumda dedi tmm dedim ama vajinal ultrasonda kese görülmedi 2 gün sonra tekrar kontrole geliceksin dedi tekrar beta bakilicak düzenli artış olmusmu diye tekrar keseye bakilicakmis çok moralim bozulduiki düşüğüm var dedim bu da düşebilir de tutunadabilir dış gebelikte olabilir şuan net bişey diyemem dedi
hamile kalmak için değil hamile kaldıktan sonra düşük olmasın diye doktorum verdiDuphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
zeki yilmaz benim eski doktorum super bir doktor gerçekten gökalp beye aşılama, tüp bebek üzerine konuşmak icin gitmistim tavsiye üzerine harika bir doktor hamile kalincada onun hastasi olmaya devam ettim kendisi doç.dr. Her anlamda çok memnunum. Kayserinin neresinde yasiyosun bu arada.Bende bir önceki gebeliğimde Acıbadem elif Çınar a gitmiştim
memnun kalmadım bu sefer Zeki Yılmaz a gidiyorum özel muayenehane
Merkezdeyim canımzeki yilmaz benim eski doktorum super bir doktor gerçekten gökalp beye aşılama, tüp bebek üzerine konuşmak icin gitmistim tavsiye üzerine harika bir doktor hamile kalincada onun hastasi olmaya devam ettim kendisi doç.dr. Her anlamda çok memnunum. Kayserinin neresinde yasiyosun bu arada.
Kızlar selam bu msj hepimize benim de dün dr m dedi ki düşerse sağlıklı bebek değilmiş üzülme takılma aklından çıkar çok güzel bi süreçtesin tadını çıkar hayatı zehir etme dedi. Evet ben de düşük yaptım evet çok haklıyız üzülmekte gerçekten zor bi süreç ama ben de artık dr n dediği gibi düşüneceğim ve sağlıklıysa benimle kalacak bebeğim. Kafanı dağıt dedi yarın havuz için kayıt yaptıracağım kısmetse havuza başlicam akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum ki bana iyi geliyo yoksa çıkamıyorum işin içinden. Aklım kafam hep bebekte.
İş güç yapmayın misafir kabul etmeyin bu süreçte ya da gelen misafire yaptırın hizmetleri ☺ Sonuç itibariyle prensesiz şu anda
Naçizane fikrim kimseyi kurmıyorum üzmüyorumdur yazdıklarımla umarım.
Tüm hamişler hepiniz çok güzelsiniz bugün
canım aynı fikirdeyim . sadece havuza gitme bence enfeksiyon bulaşma ihtimali çok yüksek olduğu için ama yürüyüş vb çok mantıklı ben de öyle yapıyorum :)Kızlar selam bu msj hepimize benim de dün dr m dedi ki düşerse sağlıklı bebek değilmiş üzülme takılma aklından çıkar çok güzel bi süreçtesin tadını çıkar hayatı zehir etme dedi. Evet ben de düşük yaptım evet çok haklıyız üzülmekte gerçekten zor bi süreç ama ben de artık dr n dediği gibi düşüneceğim ve sağlıklıysa benimle kalacak bebeğim. Kafanı dağıt dedi yarın havuz için kayıt yaptıracağım kısmetse havuza başlicam akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum ki bana iyi geliyo yoksa çıkamıyorum işin içinden. Aklım kafam hep bebekte.
İş güç yapmayın misafir kabul etmeyin bu süreçte ya da gelen misafire yaptırın hizmetleri ☺ Sonuç itibariyle prensesiz şu anda
Hoşgeldın canımMerhaba kızlar..
sanırım ben de aranıza katıldım artıkdoktor keseyi göremedi ama kan sonucumda hcg 3900 çıktı en son
Belediye havuzuna ve sabah ilk seansa gidiyorum temiz oluyo gidebilirsin dedi o yüzden 1 ay deneyeceğimcanım aynı fikirdeyim . sadece havuza gitme bence enfeksiyon bulaşma ihtimali çok yüksek olduğu için ama yürüyüş vb çok mantıklı ben de öyle yapıyorum :)
ay biz prensesiz demi şu anda gerçektenKızlar selam bu msj hepimize benim de dün dr m dedi ki düşerse sağlıklı bebek değilmiş üzülme takılma aklından çıkar çok güzel bi süreçtesin tadını çıkar hayatı zehir etme dedi. Evet ben de düşük yaptım evet çok haklıyız üzülmekte gerçekten zor bi süreç ama ben de artık dr n dediği gibi düşüneceğim ve sağlıklıysa benimle kalacak bebeğim. Kafanı dağıt dedi yarın havuz için kayıt yaptıracağım kısmetse havuza başlicam akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum ki bana iyi geliyo yoksa çıkamıyorum işin içinden. Aklım kafam hep bebekte.
hoşgeldin hayırlı olsun canım.Merhaba kızlar..
sanırım ben de aranıza katıldım artıkdoktor keseyi göremedi ama kan sonucumda hcg 3900 çıktı en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?