6 gün geçti cnmHoşgeldın canım
kaç gün geçti adetinden
Teşekkür ederimhoşgeldin hayırlı olsun canım.
Evet prensesizay biz prensesiz demi şu anda gerçektensitresten korkudan keyfini çıkaramadık ki
O kadar haklısınız ki bu süreç çok kıymetli her anın tadını doya doya çıkarmalıyızKızlar selam bu msj hepimize benim de dün dr m dedi ki düşerse sağlıklı bebek değilmiş üzülme takılma aklından çıkar çok güzel bi süreçtesin tadını çıkar hayatı zehir etme dedi. Evet ben de düşük yaptım evet çok haklıyız üzülmekte gerçekten zor bi süreç ama ben de artık dr n dediği gibi düşüneceğim ve sağlıklıysa benimle kalacak bebeğim. Kafanı dağıt dedi yarın havuz için kayıt yaptıracağım kısmetse havuza başlicam akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum ki bana iyi geliyo yoksa çıkamıyorum işin içinden. Aklım kafam hep bebekte.
İş güç yapmayın misafir kabul etmeyin bu süreçte ya da gelen misafire yaptırın hizmetleri ☺ Sonuç itibariyle prensesiz şu anda
Naçizane fikrim kimseyi kurmıyorum üzmüyorumdur yazdıklarımla umarım.
Tüm hamişler hepiniz çok güzelsiniz bugün
Yok sadece gecen hafta migrenim tuttu o zaman bulandi.istifra ettim.onun haricinde mide bulantim yok,uykuya düşkünlüğüm yok,sabah en gec 7de uyaniyorum,canim bisey cekmio,tiksinmem yok,ama bazi kokular acayip rahatsiz edio.sokaktaki adamin sigara ictigini yatagimdan anlayabiliyorum.goguslerimin acisi azaldi.gobegin altinda gaz siskinligi gibi minik bi bombe var ama bas donmelerim var..baska da bisey yok galiba.bi daha kanamam olmasin hepsi olsun raziyimSizin bulantı başladımı
Merhaba aramızda 4 gün var sanırım :) benimde son SAT; 30.08.2019. tahmini doğum 05.06.2020 7+5 günlük. Kese de bebek de görüldü. Cumartesi kalp atışını dinleme günümüzÖncelikle hepinize merhaba..43 yasindayim daha once bir bebegimin kalbi durdugu icin alinmisti.sonra araya baya zaman girdi.esimden ayrildim yeniden evlendim.cocuk icin cok gec diye dusunurken haziran ayinda eşimle tüp bebek merkezine gittik.amac en azindan bir kere denemekti ,sonradan pisman olmamak icin.gerekli kontrollerden sonra sag tarafimda hic yumurta olmadigi solda da sadece 2 tane oldugu soylendi.doktor üstü kapali paranizi boşa harcamayin ümit vermek istemem, ihtimal tedaviyle bile cok dusuk dedi.o zamana kadar herseye dikkat eden ,folik asit kullanan saglikli beslenen ben,durumumu kabullenip hatta avantajli taraflarini gorup kendimi yeni duzene alıştırmaya calistim.aksi gibi esimde de sperm sayisi ve hareketliligi sorunu vardi.dedigim gibi hazirandan sonra saldik ikimiz de.ben bundan bir hafta once perdeleri yikadim astim,koltuklarin yerini degistirdim,camasir suyu soluya soluya temizlik yaptim,hatta bir yorgunluk birasi bile ictim.canim kadar sevdigim bi arkadaşımın saglik problemlerinden dolayi hastane hastane de gezdim.cok uzuntulu bir surecti reglim gecikti,bir de şöyle bir durum var ablam annem benim yaşımda coktaaann menapoza gitmislerdi.herhalde menapoz dedim.bi gebelik testi aldim.ihtimal verdigimden degil doktora gidince sorarsa ayip olmasin diye.pozitif cikti.inanamadim 2 tane daha yaptim.dun kan testi oldu ve keseyi gördük.ayni gun arkadasimin ölümcül hastaligi oldugunu öğrendim hem sevincten delirmek uzereyim hem de icim kan agliyor.allah nasip kismet ederse haziran 9 dogum zamani.diyecegim o ki,kafaniza takmazsaniz hamile kalirsiniz,Allah yazdiysa olur...bir masallahinizi esirgemeyin,can dostum icin de dua edin..hepinize mutlu gunler dilerim..
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-06-2020
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 249 gün kaldı.
Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için
maşşallah darısı bize kese goruldu ama gerisi yokMerhaba aramızda 4 gün var sanırım :) benimde son SAT; 30.08.2019. tahmini doğum 05.06.2020 7+5 günlük. Kese de bebek de görüldü. Cumartesi kalp atışını dinleme günümüz
Kist yok canım hiç bişey bulamadılar bu ay bu hapı verdiBende adet düzensizliği vardı düşükten sonra dr duphaston verdi iki ay kullandım sonra galiba 2 ay kestim ilacı sonrasında hamile kaldım
kasık ağrın kist varsa ondan ağrımiştır bırakmasaydın
sabah akşam kullandım ben adete yakın şişkinliK oluyordu hemde çok fazla ama sabrettim
Cok sevindimMerhaba aramızda 4 gün var sanırım :) benimde son SAT; 30.08.2019. tahmini doğum 05.06.2020 7+5 günlük. Kese de bebek de görüldü. Cumartesi kalp atışını dinleme günümüz
Valla ya kanama var mi diye yarim saatte bir bakmaktan psikolojim bozulduEvet prensesiz ☺
Bakma o psiklolji çok kötü biliyorum baktıkça da insan daha kötü oluyoValla ya kanama var mi diye yarim saatte bir bakmaktan psikolojim bozuldu
Seni çok iyi anlıyorum. Tuvalet peçetesi bitirip duruyorum. Gidip gidip siliyorum. 9 gün oldu bir daha olmadı ama azıcık ıslaklık hissetsem lavaboya kalbim atarak koşuyorum. 7+5 teyim. Sanırım 10. Haftaya kadar böyle geçecek.Valla ya kanama var mi diye yarim saatte bir bakmaktan psikolojim bozuldu
Aman masallah diyelim hic olmasin insallah❤Seni çok iyi anlıyorum. Tuvalet peçetesi bitirip duruyorum. Gidip gidip siliyorum. 9 gün oldu bir daha olmadı ama azıcık ıslaklık hissetsem lavaboya kalbim atarak koşuyorum. 7+5 teyim. Sanırım 10. Haftaya kadar böyle geçecek.
Yatıyorum zaten surekli,ama bi islaklik hissetmeyeyim hemen bakiyorum..en son sabah gördüm insallah görmem bi daha.fena oluyor insanBakma o psiklolji çok kötü biliyorum baktıkça da insan daha kötü oluyo
Yine de doktoruna görün ve durumu söyle. Bazen hormon eksikliği yapıyormuş. Bana iğne ve ilaç verdi. Çalışıyorum diye 10 gün de rapor verdi. Yat dedi. Aileler destek oldu yattım hep. Yarın tekrar işe dönüyorum :)Aman masallah diyelim hic olmasin insallah❤benim en son bu sabah oldu kahverengiye dönük.her şeyin hayirlisi Allahtan tabii ama ne bileyim insanin cani gidiyor birsey olacak diye.
Benim doğana kadar galibaSeni çok iyi anlıyorum. Tuvalet peçetesi bitirip duruyorum. Gidip gidip siliyorum. 9 gün oldu bir daha olmadı ama azıcık ıslaklık hissetsem lavaboya kalbim atarak koşuyorum. 7+5 teyim. Sanırım 10. Haftaya kadar böyle geçecek.
MaşallahMerhaba kızlar kese ilk gözüktüğünde ikiz gibi gelmişti. Pztesi doktora gittim ikiz degilmis. Çok net olmasa da kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hafta olarak 5+5 dedi. Yani biraz geriden geliyor hafta olarak. Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?