Haziran 2020 Anneleri

kızlar mr daha dr.gitmedim ama tahmini 5haftalık falanım ama aşırı şişkinlik ve bacak agrım var midem çok gergin siz neler yapıyorsunuz mideniz için kızımda mide bulantım hemen başlamıştı 6 haftalıkken falan 5ay sürdü şimdilik bulantım yok olmazda inş.

O kadar haklısınız ki bu süreç çok kıymetli her anın tadını doya doya çıkarmalıyız biz ne kadar mutlu olursak bebişlerimiz de o kadar mutlu olacak. o yüzden moralimizi hep yüksek tutup kafamıza hiç bir şeyi takmıyoruz ve bu mucizenin her anını doya doya yaşıyoruz

Sizin bulantı başladımı
Yok sadece gecen hafta migrenim tuttu o zaman bulandi.istifra ettim.onun haricinde mide bulantim yok,uykuya düşkünlüğüm yok,sabah en gec 7de uyaniyorum,canim bisey cekmio,tiksinmem yok,ama bazi kokular acayip rahatsiz edio.sokaktaki adamin sigara ictigini yatagimdan anlayabiliyorum.goguslerimin acisi azaldi.gobegin altinda gaz siskinligi gibi minik bi bombe var ama bas donmelerim var..baska da bisey yok galiba.bi daha kanamam olmasin hepsi olsun raziyim

Merhaba aramızda 4 gün var sanırım :) benimde son SAT; 30.08.2019. tahmini doğum 05.06.2020 7+5 günlük. Kese de bebek de görüldü. Cumartesi kalp atışını dinleme günümüz

Merhaba aramızda 4 gün var sanırım :) benimde son SAT; 30.08.2019. tahmini doğum 05.06.2020 7+5 günlük. Kese de bebek de görüldü. Cumartesi kalp atışını dinleme günümüz
maşşallah darısı bize kese goruldu ama gerisi yok sıradaki kontrolü iple çekiyorum

Kist yok canım hiç bişey bulamadılar bu ay bu hapı verdi

Cok sevindim tum gelismeleri,heyecanlarimizi korkularimizi birlikte yasayacagiz desenizeRabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsinkolay,stressiz ,keyifli gecsin hamileliklerimiz❤

Valla ya kanama var mi diye yarim saatte bir bakmaktan psikolojim bozuldu
Seni çok iyi anlıyorum. Tuvalet peçetesi bitirip duruyorum. Gidip gidip siliyorum. 9 gün oldu bir daha olmadı ama azıcık ıslaklık hissetsem lavaboya kalbim atarak koşuyorum. 7+5 teyim. Sanırım 10. Haftaya kadar böyle geçecek.

Aman masallah diyelim hic olmasin insallah❤ benim en son bu sabah oldu kahverengiye dönük.her şeyin hayirlisi Allahtan tabii ama ne bileyim insanin cani gidiyor birsey olacak diye.

Aman masallah diyelim hic olmasin insallah❤ benim en son bu sabah oldu kahverengiye dönük.her şeyin hayirlisi Allahtan tabii ama ne bileyim insanin cani gidiyor birsey olacak diye.
Yine de doktoruna görün ve durumu söyle. Bazen hormon eksikliği yapıyormuş. Bana iğne ve ilaç verdi. Çalışıyorum diye 10 gün de rapor verdi. Yat dedi. Aileler destek oldu yattım hep. Yarın tekrar işe dönüyorum :)

Merhaba kızlar kese ilk gözüktüğünde ikiz gibi gelmişti. Pztesi doktora gittim ikiz degilmis. Çok net olmasa da kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hafta olarak 5+5 dedi. Yani biraz geriden geliyor hafta olarak. Sizler nasılsınız

Benim doğana kadar galiba

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…