Tebrik ederim seni 5+5 de kalp atışı duyduğuna eminmisin?Merhaba kızlar kese ilk gözüktüğünde ikiz gibi gelmişti. Pztesi doktora gittim ikiz degilmis. Çok net olmasa da kalp atışlarını duyduk çok şükür. Hafta olarak 5+5 dedi. Yani biraz geriden geliyor hafta olarak. Sizler nasılsınız
10 dakika once yine oldu ,hem igne hem ilac kullanıyorum.istirahat de ediyorum eşim sagolsun elim ayagim gibi.doktora da gittim dusuk tehlikesi var sen ilacını ic,igneni yaptir,bol bol dinlen eger buna ragmen dusecekse ona bizim de yapacagimiz birsey yok dedi.kasik agrisiyla kan olursa gel hemen dedi,agri yok ama asabim bozuluyo yaaYine de doktoruna görün ve durumu söyle. Bazen hormon eksikliği yapıyormuş. Bana iğne ve ilaç verdi. Çalışıyorum diye 10 gün de rapor verdi. Yat dedi. Aileler destek oldu yattım hep. Yarın tekrar işe dönüyorum :)
Tşk ederim canim. Pazartesi gittiğimizde Kalp atışını çok zor ve hafif duyduk. Eğer istersen alttan bakayım daha kuvvetli duyarsın dedi. Bende kalsın dedim. 5+5 deyince sasirdim bende. Zaten kesenin içinde çok zor gördük bebisi yani zor seçiliyordu. Güya özel hastaneye gittim ama ultrasyon mu iyi değildi anlamadım bendeTebrik ederim seni 5+5 de kalp atışı duyduğuna eminmisin?
Hoşgeldin aramiza canım hayırlı olsun. Bende pztsi gittim 5+5 de kalp atışını çok hafif duyduk. İns sende on gün sonra çok rahat duyarsın kalp atışınıBende katilim aranıza kızlar pazartesi gittim doktora ufak kese görüyorum 5 haftalık falan dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kasımın 4 ü ne alabildim kalp atışı duyulur mu acaba
Benim bildiğin klozete akardı ama çok şükür sağlıkla aldım oğlumu kucağıma içini ferah tutYatıyorum zaten surekli,ama bi islaklik hissetmeyeyim hemen bakiyorum..en son sabah gördüm insallah görmem bi daha.fena oluyor insan
Allah razi olsun,benim o kadar degil hatta camasira bile gecmiyor reglin ilk dakikasi gibi peceteye geliyor.insallah dualarimiz kabul olur,once hayirlisi tabii ki..cok sagolun desteğiniz icin..bu dönemde cok kiymetliBenim bildiğin klozete akardı ama çok şükür sağlıkla aldım oğlumu kucağıma içini ferah tut
ben cumartesi gitmiştim 3 tüp kan aldılar görseldekilere baktılar.Günaydın herkeseKızlar doktor size 7-8. hafta hangi testleri uygulayacağını söyledi ya da her hangi bir test uyguladı mı gebeliğinizi öğrendiğinizden beri ? bana 2 hafta önce ilk kanda gebeliği öğrendiğimde 2 hafta sonra gel bazı testler yapacağız demişti. yarın gideceğim bakalım ama sizi de merak ettim. aklıma toksoplazma falan geliyor.
Canım benim Allah’ın dediği oluyor biz ne yapsak boş strese girme boşyere bebeği üzme Allah’ın izni ile güzel haberler alacaksınGünaydın arkadaşlar bugün çok stresliyim akşama kontrolde ne olucak bakalımdualarınızı bekliyorum
hayırlıolsun canım muhtemelen duyarsın kalp atisiniBende katilim aranıza kızlar pazartesi gittim doktora ufak kese görüyorum 5 haftalık falan dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kasımın 4 ü ne alabildim kalp atışı duyulur mu acaba
yoo ultrason gayet iyimis hatta massallah erken bile duymuşsunTşk ederim canim. Pazartesi gittiğimizde Kalp atışını çok zor ve hafif duyduk. Eğer istersen alttan bakayım daha kuvvetli duyarsın dedi. Bende kalsın dedim. 5+5 deyince sasirdim bende. Zaten kesenin içinde çok zor gördük bebisi yani zor seçiliyordu. Güya özel hastaneye gittim ama ultrasyon mu iyi değildi anlamadım bende
normaldir sanirim cunku rahmin buyuyor. ama tabi doktorunadabir sor.Bu arada benim rahimde iğneler batıyor niye acaba
Ne guzel bir supriz olmus, saglicakla kucaginiza alin.Öncelikle hepinize merhaba..43 yasindayim daha once bir bebegimin kalbi durdugu icin alinmisti.sonra araya baya zaman girdi.esimden ayrildim yeniden evlendim.cocuk icin cok gec diye dusunurken haziran ayinda eşimle tüp bebek merkezine gittik.amac en azindan bir kere denemekti ,sonradan pisman olmamak icin.gerekli kontrollerden sonra sag tarafimda hic yumurta olmadigi solda da sadece 2 tane oldugu soylendi.doktor üstü kapali paranizi boşa harcamayin ümit vermek istemem, ihtimal tedaviyle bile cok dusuk dedi.o zamana kadar herseye dikkat eden ,folik asit kullanan saglikli beslenen ben,durumumu kabullenip hatta avantajli taraflarini gorup kendimi yeni duzene alıştırmaya calistim.aksi gibi esimde de sperm sayisi ve hareketliligi sorunu vardi.dedigim gibi hazirandan sonra saldik ikimiz de.ben bundan bir hafta once perdeleri yikadim astim,koltuklarin yerini degistirdim,camasir suyu soluya soluya temizlik yaptim,hatta bir yorgunluk birasi bile ictim.canim kadar sevdigim bi arkadaşımın saglik problemlerinden dolayi hastane hastane de gezdim.cok uzuntulu bir surecti reglim gecikti,bir de şöyle bir durum var ablam annem benim yaşımda coktaaann menapoza gitmislerdi.herhalde menapoz dedim.bi gebelik testi aldim.ihtimal verdigimden degil doktora gidince sorarsa ayip olmasin diye.pozitif cikti.inanamadim 2 tane daha yaptim.dun kan testi oldu ve keseyi gördük.ayni gun arkadasimin ölümcül hastaligi oldugunu öğrendim hem sevincten delirmek uzereyim hem de icim kan agliyor.allah nasip kismet ederse haziran 9 dogum zamani.diyecegim o ki,kafaniza takmazsaniz hamile kalirsiniz,Allah yazdiysa olur...bir masallahinizi esirgemeyin,can dostum icin de dua edin..hepinize mutlu gunler dilerim..
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-06-2020
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 249 gün kaldı.
Hücrelerin en üst tabakası (ektoderm) sıkışarak notokord denilen bir oluk, boşluk oluşturur. Bebeğin omurgası, bel omurgası kemikleri ve bu kemikler arasındaki disk dokuları burada oluşur. Bebeğin sinir sistemi tüpleri ve kalbi oluşmaya başlar. Ayrıca kan dolaşımı bu günlerde başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 0,4 mm dir.
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için
Aminn insallah cok sagolun..nerde varsa saglikla huzurla olsun insallahNe guzel bir supriz olmus, saglicakla kucaginiza alin.
Gunaydin mutlu,saglikli,telassiz,paniksiz bir gun olsu. InsallahGünaydın güzeller ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?