Haziran 2020 Anneleri

Tebrik ederim seni 5+5 de kalp atışı duyduğuna eminmisin?

Arkadaşlar migdeniz yanıyorsa dolaptan alıp soğuk süt için çok faydası oluyor bu şekilde geçiyor benim

10 dakika once yine oldu ,hem igne hem ilac kullanıyorum.istirahat de ediyorum eşim sagolsun elim ayagim gibi.doktora da gittim dusuk tehlikesi var sen ilacını ic,igneni yaptir,bol bol dinlen eger buna ragmen dusecekse ona bizim de yapacagimiz birsey yok dedi.kasik agrisiyla kan olursa gel hemen dedi,agri yok ama asabim bozuluyo yaa

Tebrik ederim seni 5+5 de kalp atışı duyduğuna eminmisin?
Tşk ederim canim. Pazartesi gittiğimizde Kalp atışını çok zor ve hafif duyduk. Eğer istersen alttan bakayım daha kuvvetli duyarsın dedi. Bende kalsın dedim. 5+5 deyince sasirdim bende. Zaten kesenin içinde çok zor gördük bebisi yani zor seçiliyordu. Güya özel hastaneye gittim ama ultrasyon mu iyi değildi anlamadım bende

Bende katilim aranıza kızlar pazartesi gittim doktora ufak kese görüyorum 5 haftalık falan dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kasımın 4 ü ne alabildim kalp atışı duyulur mu acaba
Hoşgeldin aramiza canım hayırlı olsun. Bende pztsi gittim 5+5 de kalp atışını çok hafif duyduk. İns sende on gün sonra çok rahat duyarsın kalp atışını

Benim bildiğin klozete akardı ama çok şükür sağlıkla aldım oğlumu kucağıma içini ferah tut
Allah razi olsun,benim o kadar degil hatta camasira bile gecmiyor reglin ilk dakikasi gibi peceteye geliyor.insallah dualarimiz kabul olur,once hayirlisi tabii ki..cok sagolun desteğiniz icin..bu dönemde cok kiymetli

Günaydın herkese Kızlar doktor size 7-8. hafta hangi testleri uygulayacağını söyledi ya da her hangi bir test uyguladı mı gebeliğinizi öğrendiğinizden beri ? bana 2 hafta önce ilk kanda gebeliği öğrendiğimde 2 hafta sonra gel bazı testler yapacağız demişti. yarın gideceğim bakalım ama sizi de merak ettim. aklıma toksoplazma falan geliyor.

ben cumartesi gitmiştim 3 tüp kan aldılar görseldekilere baktılar.

Günaydın arkadaşlar bugün çok stresliyim akşama kontrolde ne olucak bakalım dualarınızı bekliyorum

Günaydın arkadaşlar bugün çok stresliyim akşama kontrolde ne olucak bakalım dualarınızı bekliyorum
Canım benim Allah’ın dediği oluyor biz ne yapsak boş strese girme boşyere bebeği üzme Allah’ın izni ile güzel haberler alacaksın

Bende katilim aranıza kızlar pazartesi gittim doktora ufak kese görüyorum 5 haftalık falan dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kasımın 4 ü ne alabildim kalp atışı duyulur mu acaba
hayırlıolsun canım muhtemelen duyarsın kalp atisini

yoo ultrason gayet iyimis hatta massallah erken bile duymuşsun

Ne guzel bir supriz olmus, saglicakla kucaginiza alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…