Once herseyin hayirlisi,Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinleGünaydın arkadaşlar bugün çok stresliyim akşama kontrolde ne olucak bakalımdualarınızı bekliyorum
Bana 11de testler başlıyor dedi dr ama ben ogrenir ogrenmez troitten sekere, toxoplazmadan hepatite kadar herseye baktirdim kan tahlilinde.belki sizde de bunu kastetmistir.tertemiz ciksin insallahGünaydın herkeseKızlar doktor size 7-8. hafta hangi testleri uygulayacağını söyledi ya da her hangi bir test uyguladı mı gebeliğinizi öğrendiğinizden beri ? bana 2 hafta önce ilk kanda gebeliği öğrendiğimde 2 hafta sonra gel bazı testler yapacağız demişti. yarın gideceğim bakalım ama sizi de merak ettim. aklıma toksoplazma falan geliyor.
Aminn hepimize insallah sagliklaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Hiç korkma bebeğin sağlıklı ise zaten tutunurmuş. Belki enfeksiyon olabilir. Ben de büyük ihtimal öyle oldu. Bol su iç (günde 8 bardak en az) ayakların havada sırt üstü yat. Bana doktor sırt üstü yatman gerek demişti.10 dakika once yine oldu ,hem igne hem ilac kullanıyorum.istirahat de ediyorum eşim sagolsun elim ayagim gibi.doktora da gittim dusuk tehlikesi var sen ilacını ic,igneni yaptir,bol bol dinlen eger buna ragmen dusecekse ona bizim de yapacagimiz birsey yok dedi.kasik agrisiyla kan olursa gel hemen dedi,agri yok ama asabim bozuluyo yaa
Su anda soylenen ne varsa yapiyorum hic kalkmıyorum yataktan.gerisi Allaha kalmis ..tesekkur ederim ilginize..bebeklerimizin arasi cok az.saglikla gelsinler insallahHiç korkma bebeğin sağlıklı ise zaten tutunurmuş. Belki enfeksiyon olabilir. Ben de büyük ihtimal öyle oldu. Bol su iç (günde 8 bardak en az) ayakların havada sırt üstü yat. Bana doktor sırt üstü yatman gerek demişti.
Simdi nasilsiniz?insallah onemli birsey yokturBir saat önce Rahime bicak saplanır gibi ağrı girdi çıktı çok korktum
İki sefer girdi çıktı ağrı afedersiniz sıkışırsınızda rahim sıkışır batarya öyle şimdi bişey yokSimdi nasilsiniz?insallah onemli birsey yoktur
evet canm ben kan vermeye gittiğimde kendileri aldı kaydımı yaptılarAynen beni aradılar gebeymişsiniz 8. Haftaya kadar gelip kayıt yaptırın dedi
seninle satlarımız aynı galiba canm...14 ekimde öğrendim 19unda ilk kez doktormuza gittik keseyi gördük içi henüz boştu..cumartesi güünü tekrar kese gelişimi için çağırdı belki süpriz olark bebegide görürz kalbnide duyarz ddedi. bence sende 4 nde duyarsnnn..seninde kesen henüz boşmuyduBende katilim aranıza kızlar pazartesi gittim doktora ufak kese görüyorum 5 haftalık falan dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kasımın 4 ü ne alabildim kalp atışı duyulur mu acaba
inşallah canm benm korkmaaaa...güzel çıkıcak allahın izniyleDayanamadım bugün gittim yaptırdım yarısına şimdi bakalım yarısına 2 hafta sonra dedi 4 tüp kan aldılar. dediğiniz gibi toxoplazmaya falan bakılacak. İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar dualarınızı eksik etmeyin
inşallah inşallahinşallah canm benm korkmaaaa...güzel çıkıcak allahın izniyle
Hayırlı olsun Canım evet Benim sat 14 eylül 35 günde olduğum icin 21 inde gittim çok yeni küçük dedi devlete gittigim için girmemle çıkmam bir oldu o gunde beta hcg 1346 di çok ufak dediseninle satlarımız aynı galiba canm...14 ekimde öğrendim 19unda ilk kez doktormuza gittik keseyi gördük içi henüz boştu..cumartesi güünü tekrar kese gelişimi için çağırdı belki süpriz olark bebegide görürz kalbnide duyarz ddedi. bence sende 4 nde duyarsnnn..seninde kesen henüz boşmuydu
Tebrik ederim sizi dediginiz şey banada çok oluyor kasılıp kalıyorum anıden kalkarken hapşırırsam doktora sordum korkma normal dediBir saat önce Rahime bicak saplanır gibi ağrı girdi çıktı çok korktum
Hadi bakalm canm hayırlı uğurlı olsn inşallahhhhHayırlı olsun Canım evet Benim sat 14 eylül 35 günde olduğum icin 21 inde gittim çok yeni küçük dedi devlete gittigim için girmemle çıkmam bir oldu o gunde beta hcg 1346 di çok ufak dedi
Hadi bakalm canm hayırlı uğurlı olsn inşallahhhhHayırlı olsun Canım evet Benim sat 14 eylül 35 günde olduğum icin 21 inde gittim çok yeni küçük dedi devlete gittigim için girmemle çıkmam bir oldu o gunde beta hcg 1346 di çok ufak dedi
Hadi bakalim aramiza hosgeldiniz..Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsinBende haziran annesi olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?