Amin hepimizin inşallahHadi bakalim aramiza hosgeldiniz..Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
Hoşgeldin canım hayırlı olsunBende haziran annesi olucam inşallah
Hayırlı olsunBende haziran annesi olucam inşallah
aynen bende öyleyim sadece yemek yeme isteğim var başka hic bir şikayetim yok meyveyle gecistirmeye calisiyorum ama pek basaramiyorumSelam kızlar, herkes iyidir umarım.Ben bugün öğleden sonra doktora gidiyorum. Kalp atışlarını dinlemek için çağırmıştı. İnşallah duyarız. Kızlar ben çok acıkıyorum, sizin de öyle mi? Nasıl kazınıyor midem anlatamam. 1 saat önce yemek yedim mesela, saatlerdir aç kalmışım gibi tekrar yemek istiyorum. Bu haftalarda bulantı ve yemeklere karşı isteksizlik çok olurmuş ya bende durum tam tersi bakalım
Yoktur canım yavaş yavaş şişiyor4 haftalik hamileyim ama goguslerimde hiçbir şey yok hala yumuşak sisme acıma vs yok ilk günler bi uçları açıyordu şimdi o da yok bi terslik yoktur dimi
Ayni durumdayiz arkadasim mide bulantim hic yok ,canim hicbirsey cekmio,arada bas dönmesi oluyor .kokular daha keskin gelio ama.boyle giderse superBende uyku isteği dışında ha birde sinirlilik var üzerimde bu ikisi dışında bir problem yok hala neden mide bulantısı başlamadı onu da bilmiyorum belki de ters giden bişeyler vardır2 kasıma kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum daha keseyi bile görmedik ama 7 hafta bitti
İnşallah canım inşallahAyni durumdayiz arkadasim mide bulantim hic yok ,canim hicbirsey cekmio,arada bas dönmesi oluyor .kokular daha keskin gelio ama.boyle giderse superbizim de 31 ekimde kontrol..mujdelerle gelelim insallah
hoşgeldiniz hayırlı olsun kan verdiniz mi ? hamilelik takvimi de hesap detaylarından yapıyorsunuzMerhabalar bende haziran annesi olacagım inşaallah 23 ekimde 2haftalık hamıle oldugumu ogrendım. Bı hafta sonra keseyı görmeye gıdecegım inşaallah. Allah herkesin nasibini zamanını hayırlısıyla versın yasatsın boyle amin.
Annelik hamilelik gunlügude nasıl yapılıyor bilmiyorum ne guzel gozukuyor. ☺
Amiin insallah..ben de igne yaptırmaktan geldim simdi kanamadan dolayi.annelik sanirim karnina düştüğü andan,gözünü kapatincaya kadar bir yürek carpintisi..ben şunu gördüm Allah isterse olur,istemezse olmaz..biraz doktora teslim,tamamen Allaha teslim ..elimizden gelen baska birsey yok bu durumda.ancak bu sekilde avutuyorum kendimi..herseyin hayirlisi insallahİnşallah canım inşallah
benim tek korkum kan sulandırıcı iğnem günde 12 000 lik kullanıyorum bir yazıda okudum zararlarını çok korkuyorum doktorum sana bir zararı olmaz dedi ama ben hiçbir doktora güvenmiyorum açıkcası
kontrole gittiğimde tekrar soracam ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
Evet ıkıgun once tesaduf Dr rutin kontrol yaptırıyım akıntı vs ıcın konuşuyum dedım pkoluyum.Ultrasonda yumurta kisti gordu basıt bısey dedı regl olursan gider dedı bende gebelık yok herhalde hocam dedım kan tahlili istıcem dedı bakalım dedı sonuc cıktı 2haftalık dedı 1445.6 cıktı gel keseye bakalım haftaya dedı. Cok mutlu oldum o an ve folık asit yazdı derken ıyıyım şükür şimdilik.hoşgeldiniz hayırlı olsun kan verdiniz mi ? hamilelik takvimi de hesap detaylarından yapıyorsunuz
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEvet ıkıgun once tesaduf Dr rutin kontrol yaptırıyım akıntı vs ıcın konuşuyum dedım pkoluyum.Ultrasonda yumurta kisti gordu basıt bısey dedı regl olursan gider dedı bende gebelık yok herhalde hocam dedım kan tahlili istıcem dedı bakalım dedı sonuc cıktı 2haftalık dedı 1445.6 cıktı gel keseye bakalım haftaya dedı. Cok mutlu oldum o an ve folık asit yazdı derken ıyıyım şükür şimdilik.
Tesekkürler ayrıca bılgılendırdıgın için bende farkettım tıklayınca sızınkılere.
Dr gıttigımde kesin ögrenıyım ona gore bende yapıcam dogum tarihini. Son regl 15 Ekim ona gore oluyorsa 21.06.2020 olacak inşaallah.
Amin inşaallah cümlemizinkiniHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
2 haftalığa göre baya yüksek değeriniz benim 4 haftalıkken 250 idi
ikiz olabilir mi
o zaman ikiz olma ihtimali baya yüksek maşallah maşallahAmin inşaallah cümlemizinkini.
Canim eger heyecandan yanlış duymadım yanlış algılamadıysam 2haftalık dedı keseyı de gel bı hafta sonra bakalım dedı.
Annem ikiz düşük yapmış zamanında.Bırde ikinci ikizleri aldırmak zorunda kalmış.
Ama kızkardesımin ikizleri oldu.
Üstelik eşiminde ikiz teyzeleri var.
Cok anlamadığım için bılgım yok. İnşaallah tek ıstegım saglıklı sıhhatli olup hayırlısıyla tamamına ermek.İster ikiz ister tek olsun nasıp kısmet.
Obur haftayı iple cekıyorum Dr ıyıce sorgulayıp herseyıyle inşaallah hem görecegım hem ögrenecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?