Haziran 2020 Anneleri

canım bir yanlışlık var son regl 15 ekim se eğer. Eylül olmasın sakin.ki eylül se eğer iki haftalık değil 5-6 haftalık hamilesin. Kan değerinde o sekilde zaten.

canım bir yanlışlık var son regl 15 ekim se eğer. Eylül olmasın sakin.ki eylül se eğer iki haftalık değil 5-6 haftalık hamilesin. Kan değerinde o sekilde zaten.
Ay Eylül yerine Ekim yazmışım cok haklısın. Son regl 15. 09.2019. Ama işte Dr iki haftalık yenı dedı niye boyle dedı bilmiyorum. Cunku degerım yuksek cıkmış az cok bende okuduklarımdan düşündüm. Yanlışmı dedı bı an benmı heyecandan yanlış algıladım acaba ama iyi duydum dıye hatırlıyorum.
Birde 5 6 haftalıksa ben yanlış anladıysam canım keseyı neden görememiş olabiliriz ki görülmez mi bazıları 5. 6. 7. haftalarda gormus ya. Herkese gore degısıyor demekkı mi yani.
Bende herseyi yenı ögrenmeye anlamaya calısıyorum bakalım. Gıttıgımde herseyi sorucam ilk duymanın herhalde şoku bendeki.

Nasılsınız kızlar Bugün 7+2 yiz ama hala bulantı yokbilmem iyimi kötümü
rüyamda doktor beta 155 olunca başlar diyor neyse beta 155 e gelince afedersiniz bir kusuyorum yatak odası full
psikoloji misikoloji kalmadı anam bende

Bu arada alt karında minik bir şişlik var oturup yemek yediğimde sanki orda mandalina büyüklüğünde bişey var gibi yada ben öle hissediyorum

Bu arada alt karında minik bir şişlik var oturup yemek yediğimde sanki orda mandalina büyüklüğünde bişey var gibi yada ben öle hissediyorum
ne güzel bir his demi canım tekmelemesine bile gerek yok şimdiden hissedebiliyoruz. Bi doğsun zaten poposuna vurcam onun çok bekletti çünkü

Yaa beni güldürdün ya allah da seni güldürsün. Mandalina hissi bende de var.bulanti kusma sifirrrr 2 gun var aramızda

Fazladan kalan test ziyan olmasın dedim demekki yükseliyor bebisim annesine tutunuyor

Eklentiler

• 20191026_135317.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 16
Bende gittim çarşamba aile hekimine o günden beri gitmedim bu perşembe gidicem inşallah bakayım dedim yükseliyor mu
Aynen 23 ekimde ögrendım carsamba gunu bı hafta sonra gel dedi haftaıcı gidicem keseyı görucem inşaallah

Çok normal canım bebek 7 ci haftadan sonra hareket etmeye başlar ondan sonra bulantılar başlıyor bende şuan yok o yüzden tiksinicem şeylerden şimdiden yiyorum

Burda bi arkadaşım var kullanıyor kanı sulandırmak için doktor ona demiş doğuma 1 hafta kala bırakıcaz normal doğumda yapamazsın demiş kan ignesinden dolayı başka yolu yokmu acaba kullanmasan nolur hiç bir bilgim yok

aa hic bilmiyordum kan sulandırıcı iğne kullananlar normal dogum yapamaz mi? Sadece sezeryanmi?

İki düşüğüm var canım gen araştırmasında bende pıhtılaşma çıktı öncekilerde 6000 lik kullanmıştım bu dr o yetmez sende ağır pıhtılaşma var dedi 12 binlik kullanman lazım dedi
sana hiçbir zararı yok dese de ben yine endişeliyim

aa hic bilmiyordum kan sulandırıcı iğne kullananlar normal dogum yapamaz mi? Sadece sezeryanmi?
Evet çoğu maalesef sezeryan çünkü kan sulandırıcı kullanırken normal doğum yapılmıyor çünkü doğumun ne zaman başlayacağını bilmiyor
sezeryanda dr bir iki gün önce bıraktırıyo ameliyatta sorun çıkmasın diye

hadi yaa ben kızımı epidural normal doğumla dünyaya getirmiştim. Sezeryanden inanılmaz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…