- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
canım bir yanlışlık var son regl 15 ekim se eğer. Eylül olmasın sakin.ki eylül se eğer iki haftalık değil 5-6 haftalık hamilesin. Kan değerinde o sekilde zaten.AZADNAZ, post: 61551779, member: 283356"]
Evet ıkıgun once tesaduf Dr rutin kontrol yaptırıyım akıntı vs ıcın konuşuyum dedım pkoluyum.Ultrasonda yumurta kisti gordu basıt bısey dedı regl olursan gider dedı bende gebelık yok herhalde hocam dedım kan tahlili istıcem dedı bakalım dedı sonuc cıktı 2haftalık dedı 1445.6 cıktı gel keseye bakalım haftaya dedı. Cok mutlu oldum o an ve folık asit yazdı derken ıyıyım şükür şimdilik.
Tesekkürler ayrıca bılgılendırdıgın için bende farkettım tıklayınca sızınkılere.
Dr gıttigımde kesin ögrenıyım ona gore bende yapıcam dogum tarihini. Son regl 15 Ekim ona gore oluyorsa 21.06.2020 olacak inşaallah.
Ay Eylül yerine Ekim yazmışım cok haklısın. Son regl 15. 09.2019. Ama işte Dr iki haftalık yenı dedı niye boyle dedı bilmiyorum. Cunku degerım yuksek cıkmış az cok bende okuduklarımdan düşündüm. Yanlışmı dedı bı an benmı heyecandan yanlış algıladım acaba ama iyi duydum dıye hatırlıyorum.canım bir yanlışlık var son regl 15 ekim se eğer. Eylül olmasın sakin.ki eylül se eğer iki haftalık değil 5-6 haftalık hamilesin. Kan değerinde o sekilde zaten.
ne güzel bir his demi canım tekmelemesine bile gerek yok şimdiden hissedebiliyoruz. Bi doğsun zaten poposuna vurcam onun çok bekletti çünküBu arada alt karında minik bir şişlik var oturup yemek yediğimde sanki orda mandalina büyüklüğünde bişey var gibiyada ben öle hissediyorum
Benimde bulantı var ama kusma yokNasılsınız kızlarBugün 7+2 yiz ama hala bulantı yok bilmem iyimi kötümü
rüyamda doktor beta 155 olunca başlar diyorneyse beta 155 e gelince afedersiniz bir kusuyorum yatak odası full
psikoloji misikoloji kalmadı anam bende
Yaa beni güldürdün ya allah da seni güldürsün.Bu arada alt karında minik bir şişlik var oturup yemek yediğimde sanki orda mandalina büyüklüğünde bişey var gibiyada ben öle hissediyorum
Ahhh ahhh 12 yıl bekledim sıpayıne güzel bir his demi canım tekmelemesine bile gerek yok şimdiden hissedebiliyoruz. Bi doğsun zaten poposuna vurcam onun çok bekletti çünkü
Yaa beni güldürdün ya allah da seni güldürsün.Mandalina hissi bende de var.bulanti kusma sifirrrr 2 gun var aramızda
Fazladan kalan test ziyan olmasın dedim demekki yükseliyor bebisim annesine tutunuyor
Bende gittim çarşamba aile hekimine o günden beri gitmedim bu perşembe gidicem inşallah bakayım dedim yükseliyor muBen hiç test yapmadım ilk defa dırek dr gittim ondan ogrendım
Aynen 23 ekimde ögrendım carsamba gunu bı hafta sonra gel dedi haftaıcı gidicem keseyı görucem inşaallahBende gittim çarşamba aile hekimine o günden beri gitmedim bu perşembe gidicem inşallah bakayım dedim yükseliyor mu
Çok normal canım bebek 7 ci haftadan sonra hareket etmeye başlar ondan sonra bulantılar başlıyor bende şuan yok o yüzden tiksinicem şeylerden şimdiden yiyorumBende uyku isteği dışında ha birde sinirlilik var üzerimde bu ikisi dışında bir problem yok hala neden mide bulantısı başlamadı onu da bilmiyorum belki de ters giden bişeyler vardır2 kasıma kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum daha keseyi bile görmedik ama 7 hafta bitti
Burda bi arkadaşım var kullanıyor kanı sulandırmak için doktor ona demiş doğuma 1 hafta kala bırakıcaz normal doğumda yapamazsın demiş kan ignesinden dolayı başka yolu yokmu acaba kullanmasan nolur hiç bir bilgim yokİnşallah canım inşallah
benim tek korkum kan sulandırıcı iğnem günde 12 000 lik kullanıyorum bir yazıda okudum zararlarını çok korkuyorum doktorum sana bir zararı olmaz dedi ama ben hiçbir doktora güvenmiyorum açıkcası
kontrole gittiğimde tekrar soracam ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
aa hic bilmiyordum kan sulandırıcı iğne kullananlar normal dogum yapamaz mi? Sadece sezeryanmi?Burda bi arkadaşım var kullanıyor kanı sulandırmak için doktor ona demiş doğuma 1 hafta kala bırakıcaz normal doğumda yapamazsın demiş kan ignesinden dolayı başka yolu yokmu acaba kullanmasan nolur hiç bir bilgim yok
İki düşüğüm var canım gen araştırmasında bende pıhtılaşma çıktı öncekilerde 6000 lik kullanmıştım bu dr o yetmez sende ağır pıhtılaşma var dedi 12 binlik kullanman lazım dediBurda bi arkadaşım var kullanıyor kanı sulandırmak için doktor ona demiş doğuma 1 hafta kala bırakıcaz normal doğumda yapamazsın demiş kan ignesinden dolayı başka yolu yokmu acaba kullanmasan nolur hiç bir bilgim yok
Evet çoğu maalesef sezeryan çünkü kan sulandırıcı kullanırken normal doğum yapılmıyor çünkü doğumun ne zaman başlayacağını bilmiyoraa hic bilmiyordum kan sulandırıcı iğne kullananlar normal dogum yapamaz mi? Sadece sezeryanmi?
hadi yaa ben kızımı epidural normal doğumla dünyaya getirmiştim. Sezeryanden inanılmaz korkuyorumEvet çoğu maalesef sezeryan çünkü kan sulandırıcı kullanırken normal doğum yapılmıyor çünkü doğumun ne zaman başlayacağını bilmiyor
sezeryanda dr bir iki gün önce bıraktırıyo ameliyatta sorun çıkmasın diye
Amiinn saglikla insallahKarpuz büyüklüğünüde hissederiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?