Haziran 2020 Anneleri

Ben her ikisinden tırsıyorum
inan epidural normal doğum hayatımda aldığım en doğru kararlardandı oncesinde ve sonrasinda 0 acı ve her anı birebir yasadim. Bir daha doğum yaparsam yine ayni şekilde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bu kan sulandirici meselesi ortalığı karıştırdı.

Kızlar meraba ,nemlendirici kullanıyor musunuz ,cildim çok kuruyor ,ne kullanmslıyız urun tafsıyenız var mı ? Ellerim dudaklarım kuruyor

Gunaydin hepinize arkadaslar..her olay yetmemis gibi bi de uzerine bademcikler davul gibi..kendimi enkaz halinde hissediyorum.Kanamalar ara ara devam ediyor.persembe randevumuz var,o zamana kadar daha buyuk bir aksilik cikmaz umarim.ilac kullanmadan eski usullerle umarim bu soguk algınlığını atlatirim gribe donmeden.mutlu pazarlar olsun ,opuyorum hepinizi

Tunaydın canlar bugünkü şikayetim bacaklarıma ara ara kramp giriyor bulantı sıfır göğüs acısı hiç geçmiyor buda inşallah olumsuz bişey yoktur anlamına geliyor

Bendede nedense hafif bulantılar var. Normalde hıc istifra bıle etmeyen biriyim araba vs tutmaz mesela beni.Lakin bulantı yokluyor ara sıra hafiften onun dısında şükür birsey yok hafiften gıdıklanıyor kasıklarım o kadar. İnşallah hafta içi görücez

Benım gibi peki hem kek hem tursu yu aynı anda yiyen canı sureklı tursu isteyen varmı ilk defa hamıle oldugumdan da boyle şüphelenmıştım.

Kızlar aranızda sürekli uykusu gelen ve çok halsiz olanınız var mı? Her an uyuyabilecek gibiyim ben.
Bende öyleyim aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum ama birde kızım var ilgisiz kalıyor azıcık uzansam annede diye bir sesle kalkıyorum hemen zorda olsa :)

tam mide bulantısı da değil benim hissettiğim ama gün içinde sürekli bi rahatsızlık hissediyorum akşamları bazen çok hafif karnım ağrıyor

Benim ara ara kasigima iğne batıyor gibi oluyor birde kramp hissediyorum. 2 gündür de tam belim ve kalcamin ortasında acı var. Bulantı da değişik zamanlarda gün içerisinde 2..3 defa oluyor. Göğüs hassasiyeti hatsafada. Böyle hisseden var mı?

Bende öyleyim aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum ama birde kızım var ilgisiz kalıyor azıcık uzansam annede diye bir sesle kalkıyorum hemen zorda olsa :)
Aynı ben benimde oğlum uyutmuyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…