- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Ben her ikisinden tırsıyorumhadi yaa ben kızımı epidural normal doğumla dünyaya getirmiştim. Sezeryanden inanılmaz korkuyorum
inan epidural normal doğum hayatımda aldığım en doğru kararlardandı oncesinde ve sonrasinda 0 acı ve her anı birebir yasadim. Bir daha doğum yaparsam yine ayni şekilde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bu kan sulandirici meselesi ortalığı karıştırdı.Ben her ikisinden tırsıyorum
En guzeli vazelin..Kızlar meraba ,nemlendirici kullanıyor musunuz ,cildim çok kuruyor ,ne kullanmslıyız urun tafsıyenız var mı ? Ellerim dudaklarım kuruyor
Hindistan cevizi yapı tüm vücudum yüzüm dahilKızlar meraba ,nemlendirici kullanıyor musunuz ,cildim çok kuruyor ,ne kullanmslıyız urun tafsıyenız var mı ? Ellerim dudaklarım kuruyor
Aramiza hoşgeldiniz Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsinMrb arkadaşlar bende haziran annesi olacağım inşallah 29 yaşındayım 2. Bebeğim bi oğlum var 4 yaşında ikiside tüp bebek❤
Amin cümlemiz inşallah❤❤Aramiza hoşgeldiniz Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
Bende öyleyim aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum ama birde kızım var ilgisiz kalıyor azıcık uzansam annede diye bir sesle kalkıyorum hemen zorda olsa :)Kızlar aranızda sürekli uykusu gelen ve çok halsiz olanınız var mı? Her an uyuyabilecek gibiyim ben.
Aynı ben benimde oğlum uyutmuyor sağolsunBende öyleyim aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum ama birde kızım var ilgisiz kalıyor azıcık uzansam annede diye bir sesle kalkıyorum hemen zorda olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?