Haziran 2020 Anneleri

Cok sagolun Allah razi olsun

Allah yardımcın olsun canım bi kere adet ol devam et rabbim kucağını boş bırakmasın

Kusadasinda yasiyorum ben.doktordan memnunum ama tavsiyeleri alirim tabii ki de..cok sagolun

Canım limon iyi geliyor evet bende çok tüketiyorum mide bulantisi yüzünden ama kan sulandırıcı etkisi varmış bende yeni duydum düşük tehlikesi olanlar için iyi değilmiş malesef birde nar ve maydanoz da düşük yapar diyorlar

Kuzum çok geçmiş olsun inan bende okuyunca cok üzüldüm evet haklısın hiç kolay değil Allahim sabır versin ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ...dualarım seninle tekrardan sağlıcakla hamile olduğunu duyarız inşallah tez zamanda

Cok sagolun,Allah hepimiz icin hayirli yazilar yazmis olsun insallah❤

Arkadaslar oğlum da sirkeyle limon aşerdim 4 kilo ya yakın limon yedim 3 ayda 15 kilo verdim ekmek den tiksindim şimdide limon aseriyom ama yememeye çalışıyorum salata ve açık çayda yiyorum allah yardımcımız olsun zorla yiyorum yediklerim migdemde kalıyor resmen

Kızlar folik asit için cennet elması yemenizi tavsiye ederim hap yerine arada onu yiyorum

Hiç üzülme allah sana ummadığın anda bir süpriz yapacaktır duanın gücüne İnan Dua edicem sana arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…