Cok sagolun Allah razi olsunCanım çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. İnşallah gönlüne göre olur her şey.. Rabbim her şeyin hayırlısını versin, vardır bunda da bir hayır.. O senin için çok güzel bir yol çizmiştir mutlaka içini ferah tut..
Amin insallah.Allah razi olsun sagolunUf yacanım melek oldu o senin şefaatcin olacak. Sabırlar versin kat kat Rabbim
Allah yardımcın olsun canım bi kere adet ol devam et rabbim kucağını boş bırakmasınCok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..dun cok agladim cok uzuldum ama maalesef elden gelen birsey yok.operasyon zordu tabi bedenenden ziyade ruhen..kasiklarimda hala acayip bir agri var..bakalim ,her seyin ilaci zaman.insallah dediginiz gibi olur,bu surecte hep,allahim kucagima aldirmayacagin bebegi karnima koyma ,diye dua ettim hep .ikinci defa bu..agir geldi..
Kusadasinda yasiyorum ben.doktordan memnunum ama tavsiyeleri alirim tabii ki de..cok sagolunçok üzüldüm Allahım sana sabir versin bende daha önce iki kez kaybettim. Ümidimi kaybetmisken şuan ki doktorumu çıkardı Allah karşıma hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama isterseniz doktorumun bilgilerini veriririm. Tekrardan sabırlar diliyorum
Bence ihmal etmeyin benim 16 gun sürmüştü doktor normal degil demisti,mutlaka gidin doktorunuza..Benimde aynı şekilde yaklaşık 3 haftadır ara ara sarı, kahve lekelenmelerim oluyor.Progestan fitil kullanıyorum.
Sağol canım inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza.Bence degerle alakali degil o goruntuler vs guzel haberlerini bekliyoruz. Hepimizde ara ara agrilar oluyor normal bence canim yorulunca fln artiyo
Canım limon iyi geliyor evet bende çok tüketiyorum mide bulantisi yüzünden ama kan sulandırıcı etkisi varmış bende yeni duydum düşük tehlikesi olanlar için iyi değilmiş malesef birde nar ve maydanoz da düşük yapar diyorlarBuarada bulantı yaşayan arkadaslar limon çok iyi geliyor bulantiya ilk hamileliğimde 3 ay çekmiştim öyle rahatliyordum bunda çok şükür ne bulantı ne bı ağrı hiç bir sikayetom yok şuan arada hamile olduğumu bile unutuyorum o derece inşallah böyle devam eder
Kuzum çok geçmiş olsun inan bende okuyunca cok üzüldüm evet haklısın hiç kolay değil Allahim sabır versin ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ...dualarım seninle tekrardan sağlıcakla hamile olduğunu duyarız inşallah tez zamandaCok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..dun cok agladim cok uzuldum ama maalesef elden gelen birsey yok.operasyon zordu tabi bedenenden ziyade ruhen..kasiklarimda hala acayip bir agri var..bakalim ,her seyin ilaci zaman.insallah dediginiz gibi olur,bu surecte hep,allahim kucagima aldirmayacagin bebegi karnima koyma ,diye dua ettim hep .ikinci defa bu..agir geldi..
Aynı ultrason görüntüsü ikikizde deYok benim görüntüm. Neden?
Cok sagolun,Allah hepimiz icin hayirli yazilar yazmis olsun insallah❤Kuzum çok geçmiş olsun inan bende okuyunca cok üzüldüm evet haklısın hiç kolay değil Allahim sabır versin ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ...dualarım seninle tekrardan sağlıcakla hamile olduğunu duyarız inşallah tez zamanda
Hiç üzülme allah sana ummadığın anda bir süpriz yapacaktır duanın gücüne İnanKuzum çok geçmiş olsun inan bende okuyunca cok üzüldüm evet haklısın hiç kolay değil Allahim sabır versin ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ...dualarım seninle tekrardan sağlıcakla hamile olduğunu duyarız inşallah tez zamanda
gördüm mü bebişini canımKızlar selam bende şimdi kontrole gidiyorum inşallah güzel haberler alırım bende ☺
Cennet elması ilk defa duydum nasıl bir meyveKızlar folik asit için cennet elması yemenizi tavsiye ederimhap yerine arada onu yiyorum
Evettttt çok şükür kalp atışını duydukgördüm mü bebişini canım
Kuzum pelin09 arkadaşımıza yazmıştım ben onuHiç üzülme allah sana ummadığın anda bir süpriz yapacaktır duanın gücüne İnanDua edicem sana arkadaşım
Cok teşekkur ederim Allah razi olsunHiç üzülme allah sana ummadığın anda bir süpriz yapacaktır duanın gücüne İnanDua edicem sana arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?