Haziran 2020 Anneleri

Arkadaşlar geldik doktordan pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür bulantı halsizlik için multivitamin bulantı için hap verdi 6+4 dedi son adet tarihine gorede 7+3 tam anlayamadım doktorada bişey sorulmuyor

Arkadaşlar geldik doktordan pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür bulantı halsizlik için multivitamin bulantı için hap verdi 6+4 dedi son adet tarihine gorede 7+3 tam anlayamadım doktorada bişey sorulmuyor
crl 6+4 müş canım geç döllenme olmuş
son adet tarihi bişey ifade etmiyor bende şimdi 9. Haftada olmam gerekiyor du ama 6+5 im şuan
çarşamba kontrolüm var

Kalbi kaç atıyor dakıkada ulturason kağıdında yazar hrt diye galiba

Bugün oğlumu götürdüm 5 yaşında okadar heycanliydı ki görcem diye izin vermedi odaya almadı ben göremiyorum çocuk nasıl görsun dedi halbuki kese içinde gözüküyordu neyse çocuklarım için özele gidicem çok merak ediyolar

Merhaba kizlar bugun bızde keseyı gorduk şükür. Ve 6haftalıkmışım.Hersry guzel dedı. Kendı Dr um yoktu dıger Dr baktı. Kalp atısıda dinletti azda olsa yenı dedı. Bı dahakine gum gum dinlersin dedı. Bir ay sonra kontrol dedı. Kan ve idrar istedi oda yarın cıkacak.
Sanirim gec dollenme dıyor bazı arkadaslar. Cunku son regl 15 eylul.
Hayırlısı inşaallah hepimize

Selamlar eğer nasip olurda haziran sonu temmuz başı Doğum bekleniyor kalp atışlarını duymak için bekliyoruz artık İçimde nedense ikiz hissi var göğüslerim sanki 2 kilo oldu eşim bunları nasil taşıyorsun diye soruyor sürekli özellikle sabaha karşı çok aç oliyorum arada çok nadir midem bulanıyor ama fazla da yersem muhakkak çıkarıyorum

Maşallah herkesten çok iyi haber gelmiş yaa canımsınız hayırlı olsun. Benim de sat 22 eylülmüş. 5+6 hafta 0,32 cm. Kalp atışını gördük biz. Dinlemek için verilen dalgalar bebeğin vücut ısısını artırıyormuş. Pıhtı da yok rahim tertemiz göründü. Bebe aspirini folik asit ve omega yazdı. 1 ay sonra görüşelim dedi. Ankarada olanlar için en uygun ve en güzel hastane ortadoğu haberiniz olsun. Gözümüz aydın mı şimdi kızlar

Canım ne şekilde bebekler nasıl sağlıklı doğuyor Allah’a du edelim sağlıkla kucağına gelsin asla umutsuzluk yapmayalım

Canım ultrasonda mı baktınız vajinal ultrason da mı ?

Canım karnından mı baktı duydu sesi

Canım ultrasonda mı baktınız vajinal ultrason da mı ?
Ultrasonda baktı canım karnımdan. Merak etme emin ol sende duyarsın. Gecmıs olsun kolay degıl ciddi rahatsızlıkların olmuş ki onu bile atlatmışsın senin gb bır anne adayı neleri atlatmaz.. Bende gum gum duymadım keseyı gormeye gıtmıstım bı anda az az cıktı sesi. Hayırlısı inşaallah herseyın

Gunaydin guzel hamileler bizde kalp atislarimizi duyduk kesenin ve bebegin yeri iyi dedi doktorumuz. Kalp atisini 174 olarak soyledi ama ben ultrason kagidinda Rt Ut-Hr diye bi bolum gordum internette arastirdigim kadariyla kalp atisi bilgisiymis ordada 127 bpm olarak yaziyor hangisi gercek kalp atisi bende merak ediyorum. Bi dahaki randevumuzu 1 ay sonraya verdi.

Çok teşekkür ederim zor bir iki sene geçirdim vajinusmus çok zor bir hastalık Allah şuanda çekenlere yardım etsin Hala korkular var napayım soruyorum bende çok istiyorum kalp sesini duymak bakalım 6. Hafta bitsin gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…