Inşallah güzel haberlerle geleceksin cnm bize de haber ver olur muBu gun saat 4 de randevum var kalp atisi icin . Ama 2 gundur mide bulantim yok oldu nerdeyse gogus hassasiyetim devam ediyor endiseleniyorum insallah guzel haberlerle gelirim
crl 6+4 müş canım geç döllenme olmuşArkadaşlar geldik doktordan pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür bulantı halsizlik için multivitamin bulantı için hap verdi 6+4 dedi son adet tarihine gorede 7+3 tam anlayamadım doktorada bişey sorulmuyor
Kalbi kaç atıyor dakıkada ulturason kağıdında yazar hrt diye galibaArkadaşlar geldik doktordan pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür bulantı halsizlik için multivitamin bulantı için hap verdi 6+4 dedi son adet tarihine gorede 7+3 tam anlayamadım doktorada bişey sorulmuyor
Devlete gittim kağıt falan vermedi istesem hemen bişey bulup azalıyorlarKalbi kaç atıyor dakıkada ulturason kağıdında yazar hrt diye galiba
AA yok artık deli mi ne doktorlarda bir acayipDevlete gittim kağıt falan vermedi istesem hemen bişey bulup azalıyorlar
Benim ultrasonda yazmıyo sankiKalbi kaç atıyor dakıkada ulturason kağıdında yazar hrt diye galiba
Selamlar eğer nasip olurda haziran
Canım ne şekilde bebekler nasıl sağlıklı doğuyor Allah’a du edelim sağlıkla kucağına gelsin asla umutsuzluk yapmayalımReglim 2 gün çekince idrar testi pozitif cıktı. 3.gün kan testi 5778 cıktı. Ama dr a gittiğimde küçük kese son adet tarihiyle çokta uyumlu değil dedi. Bebeği ve kalp atışı göremedik onun için 2 hafta sonra gel dedi. Belirtilere takılma sebebim kızımda inanılmaz göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı yürürken bile acıyordu ve doğuma kadar sürekli mide bulantısı yasadım. Kalp atışı vs hiç beklemedim çünkü ilk gittiğimde kese bebek kalp atışı hepsini gördüm. Ve ben kanser sonrası serumla anemi tedavisi görürken hamile kaldım süpriz oldu. Gerçi dr sıkıntı yapmaz bu ilaçlar dedi ama ayriyetten tiroid bezimin tamamı çıkarıldığı için hormon ilacı da alıyorum her sabah. Yanı canım benim durumum biraz karışık o yüzden fazlasıyla kafama takıyorum
Amin canım hepimizinCanım ne şekilde bebekler nasıl sağlıklı doğuyor Allah’a du edelim sağlıkla kucağına gelsin asla umutsuzluk yapmayalım
Canım ultrasonda mı baktınız vajinal ultrason da mı ?Merhaba kizlar bugun bızde keseyı gorduk şükür. Ve 6haftalıkmışım.Hersry guzel dedı. Kendı Dr um yoktu dıger Dr baktı. Kalp atısıda dinletti azda olsa yenı dedı. Bı dahakine gum gum dinlersin dedı.Bir ay sonra kontrol dedı. Kan ve idrar istedi oda yarın cıkacak.
Sanirim gec dollenme dıyor bazı arkadaslar. Cunku son regl 15 eylul.
Hayırlısı inşaallah hepimize
Canım karnından mı baktı duydu sesiMaşallah herkesten çok iyi haber gelmiş yaacanımsınız hayırlı olsun. Benim de sat 22 eylülmüş. 5+6 hafta 0,32 cm. Kalp atışını gördük biz. Dinlemek için verilen dalgalar bebeğin vücut ısısını artırıyormuş. Pıhtı da yok rahim tertemiz göründü. Bebe aspirini folik asit ve omega yazdı. 1 ay sonra görüşelim dedi. Ankarada olanlar için en uygun ve en güzel hastane ortadoğu haberiniz olsun. Gözümüz aydın mı şimdi kızlar
Ultrasonda baktı canım karnımdan. Merak etme emin ol sende duyarsın. Gecmıs olsun kolay degıl ciddi rahatsızlıkların olmuş ki onu bile atlatmışsın senin gb bır anne adayı neleri atlatmaz.Canım ultrasonda mı baktınız vajinal ultrason da mı ?
Vajinal baktı sadecekalp atışını izledik biz. Sesi duymadık. Sağlıklı bulmuyo benim doktorum sesi dinlemeyiCanım karnından mı baktı duydu sesi
Çok teşekkür ederim zor bir iki sene geçirdim vajinusmus çok zor bir hastalık Allah şuanda çekenlere yardım etsinUltrasonda baktı canım karnımdan. Merak etme emin ol sende duyarsın. Gecmıs olsun kolay degıl ciddi rahatsızlıkların olmuş ki onu bile atlatmışsın senin gb bır anne adayı neleri atlatmaz.. Bende gum gum duymadım keseyı gormeye gıtmıstım bı anda az az cıktı sesi. Hayırlısı inşaallah herseyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?