Haziran 2020 Anneleri

Benimde fenaaa adete 3-4 gun kala basladi istah ayni hizla devam ki ben asiri az yerim suan herkes soklarda normal bence cnm. Bende dun keseyi ve bebisi gordm ins Allahim kalp atisinida nasip etsin. Bu arada bulantim yok 5+3 erkenmidir daha

Merhaba evet dediğin gibi zor bi durum ve bu durumu yaşayan biri olarak paylaşıyorum acını. Ben düşükten sonra ki 5. Ay hamile kaldım dün de 2. Yaşını kutladık oğlumun çok şükür.
Ve inanıyorum ki sen daha erken bizimle güzel haberini paylaşacaksın. Şu süreçte kulaklarını lütfen biraz tıka maalesef biz Türklerin her duruma çok güzel yorumları var karşımızdakini düşünmeden konuşuyoruz çoğu zaman. Ben herkesi uyarmıştım kütfen yorum yapmayın ben iyiyim diyip kimseyi konuşturmamıştım o süteçte ağlarken bile şükürler olsun diye göz yaşlarımı akıttım.
Lütfen güçlü ol ve bir sonraki gebeliğine ona göre hazırla kendini güzel kadın.
Umarım şu anda da sorunsuz bir şekilde operasyondan çıkmışsındır.

kıxlar folikasit ne kullanıyorsunuz

Benimde fenaaa adete 3-4 gun kala basladi istah ayni hizla devam ki ben asiri az yerim suan herkes soklarda normal bence cnm. Bende dun keseyi ve bebisi gordm ins Allahim kalp atisinida nasip etsin. Bu arada bulantim yok 5+3 erkenmidir daha
Ben 2 gün önce gittim. Kese var ama küçük erken gebelik dedi. Bebeği ve kalp atası göremedim 2 hafta sonra tekrar çağırdı. 22 eylül son adet tarihi ama kese çokta uyumlu değil tarihle dedi. Beta hcg gecikmenin 3.gününde 5778 çıkmıştı. Yüksek bi değer. 1000den sonra görünür demislerdi ama ben göremedim . Bugün kızımı okula götürürken çok şiddetli sol kasık ağrısı yaşadım bacağıma vuruyordu. Eve gelene kadar devam etti ama dinlenince geçti. Umarım bi Sıkıntı yoktur ve hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda sağlıkla tekrar hamilelik haberini verirsin Allah gonlundekini versin insallah

kıxlar folikasit ne kullanıyorsunuz
Folidoce kullanıyorum. B12 ve folik asit birlikte daha iyi dedi doktor. Emilimini artırıyomuş. Ama geçen aldım eczane devlet karşılamıyo 33 tl ödemeniz var dedi.

Bence degerle alakali degil o goruntuler vs guzel haberlerini bekliyoruz. Hepimizde ara ara agrilar oluyor normal bence canim yorulunca fln artiyo

Herkese merhaba, ben de eğer bir aksilik çıkmazsa Haziran 2020’de anne olacağım fakat birkaç damlalık kanama sonrası gittiğim doktor kesemin 8 haftalık ve sağlam, bebeğiminse daha 6 haftalık olduğunu söyledi, önce karından bebeği göremedi, vajinal bakınca gördü, 2 mm daha 6 haftalık dedi. İlk öğrendiğimden beri gittiğim doktorlar sat’tan bir hafta civarı daha küçük olduğunu söylemişti zaten ama 2 gün öncesinde ultrasonda rahatça gördüğümüz bebeğin görünmemesi korkuttu beni. Hiç benzer durumda olan var mı?

Limonu nasil tuketiyosunuz

Cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz..dun cok agladim cok uzuldum ama maalesef elden gelen birsey yok.operasyon zordu tabi bedenenden ziyade ruhen..kasiklarimda hala acayip bir agri var..bakalim ,her seyin ilaci zaman.insallah dediginiz gibi olur,bu surecte hep,allahim kucagima aldirmayacagin bebegi karnima koyma ,diye dua ettim hep .ikinci defa bu..agir geldi..

Arkadaşlar midem çok tuhaf gözümden yas bile geliyor dayanamıyorum sanki kramp mı desem tuhaf bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…