Haziran 2020 Anneleri

Kusadasinda yasiyorum ben.doktordan memnunum ama tavsiyeleri alirim tabii ki de..cok sagolun
Kayseri acibademde doc. Dr. Gökalp öner var kesinlikle tavsiye ediyorum bizim durumumuzdaki insanlar onun uzmanlik alani lutfen en azindan bi arayip kendisiyle tanisin durumunuzu anlatin inanin cok memnun kalacaksiniz.

Massallah canim pazartesi bende gidiyorum Allahim banada nasip etsin duymayi
Ben de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilim

Ben de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilim
Bende de sadece yorgunluk var onun haricinde unutucam neredeyse

Kesinlikle bende öyle. Eşime anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum canım sen resmen duygularıma tercüman olmuşsun. Bi kaç kere midem bulandı ki normalde de midesi hassas biriyim. Inşallah bu belirtisizliklere rağmen herşey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarimiza alırız

Kızlar test yapmadınız mı ? Neden belirtilere takılıdınız bazılarında Doğuma kadar bile belirti olmaz

Test yapmadın mı canım kaçıncı haftadadasın

Bende iki gündür sabah kalktığımda ağzıma hemen bişey almazsam mide safram kalkıyor bir iki öğürtü geliyor bişey yiyince geçiyor ama gün içinde hafif bulantılar oluyor
bilmem daha önce yaşamadım bulantı böyle bişeymi

Pazartesi doktora gidicek çok kişi var allah hepimizi sevindirsin inşallah kalp atışlarını duyarız Birde bulantıdan bahsedilmiş migdemiz boş kalınca oluyor bunu farkettim birde 8 ve 9 haftada hareketlenme başlıyor bebek de gerçek bulantıyı ozaman görcez tabi bazı insanlar bunu önce yaşayıp geçiyor kimi hiç yaşamıyor allah hepimize kolaylık versin yediğim halde 2 kilo gitti bile

Kızlar test yapmadınız mı ? Neden belirtilere takılıdınız bazılarında Doğuma kadar bile belirti olmaz
Reglim 2 gün çekince idrar testi pozitif cıktı. 3.gün kan testi 5778 cıktı. Ama dr a gittiğimde küçük kese son adet tarihiyle çokta uyumlu değil dedi. Bebeği ve kalp atışı göremedik onun için 2 hafta sonra gel dedi. Belirtilere takılma sebebim kızımda inanılmaz göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı yürürken bile acıyordu ve doğuma kadar sürekli mide bulantısı yasadım. Kalp atışı vs hiç beklemedim çünkü ilk gittiğimde kese bebek kalp atışı hepsini gördüm. Ve ben kanser sonrası serumla anemi tedavisi görürken hamile kaldım süpriz oldu. Gerçi dr sıkıntı yapmaz bu ilaçlar dedi ama ayriyetten tiroid bezimin tamamı çıkarıldığı için hormon ilacı da alıyorum her sabah. Yanı canım benim durumum biraz karışık o yüzden fazlasıyla kafama takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…