Cok sagolun rabbim her seyi o guzel kalbinize gore versin insallahKuzum pelin09 arkadaşımıza yazmıştım ben onu
Canım böyle turuncu renkte kavun be kabak gibi bir tadı var sert alıyosun evde yumuşayınca yiyosun olgunlaşınca cennet hurması da derler onaCennet elması ilk defa duydum nasıl bir meyve
Resim attım bakKuzum pelin09 arkadaşımıza yazmıştım ben onu
Kayseri acibademde doc. Dr. Gökalp öner var kesinlikle tavsiye ediyorum bizim durumumuzdaki insanlar onun uzmanlik alani lutfen en azindan bi arayip kendisiyle tanisin durumunuzu anlatin inanin cok memnun kalacaksiniz.Kusadasinda yasiyorum ben.doktordan memnunum ama tavsiyeleri alirim tabii ki de..cok sagolun
Massallah canim pazartesi bende gidiyorum Allahim banada nasip etsin duymayiEvettttt çok şükür kalp atışını duyduk☺
Trabzon hurması diyoruz biz trabzonlular
Ben de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilimMassallah canim pazartesi bende gidiyorum Allahim banada nasip etsin duymayi
Amin inşallah senden de güzel haberler alırızMassallah canim pazartesi bende gidiyorum Allahim banada nasip etsin duymayi
Bende de sadece yorgunluk var onun haricinde unutucam neredeyseBen de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilim
Kesinlikle bende öyle. Eşime anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum canım sen resmen duygularıma tercüman olmuşsun. Bi kaç kere midem bulandı ki normalde de midesi hassas biriyim. Inşallah bu belirtisizliklere rağmen herşey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarimiza alırızBen de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilim
Kızlar test yapmadınız mı ? Neden belirtilere takılıdınız bazılarında Doğuma kadar bile belirti olmazKesinlikle bende öyle. Eşime anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum canım sen resmen duygularıma tercüman olmuşsun. Bi kaç kere midem bulandı ki normalde de midesi hassas biriyim. Inşallah bu belirtisizliklere rağmen herşey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarimiza alırız
Test yapmadın mı canım kaçıncı haftadadasınBen de gidicem Pazartesi inşallah hayırlı haberler alırız. Ama bende baş dönmesi bulantı göğüste hassasiyet hiçbişey yok. Hiçbir heyecan falan da duymuyorum. Çok ümitli değilim
Haaaaa elma diyince neyse dedim tmm bizim burda da Trabzon hurması deniyor evet çok severim
Kalp atışı duymadık daha. Ağustosta kalbi durdu bebeğimin. Belirtilerim aniden kesilmişti o sıra.Kızlar test yapmadınız mı ? Neden belirtilere takılıdınız bazılarında Doğuma kadar bile belirti olmaz
Kese gördü doktor. 6 hafta takvime göre ama gelişim 6 gibi değilTest yapmadın mı canım kaçıncı haftadadasın
Reglim 2 gün çekince idrar testi pozitif cıktı. 3.gün kan testi 5778 cıktı. Ama dr a gittiğimde küçük kese son adet tarihiyle çokta uyumlu değil dedi. Bebeği ve kalp atışı göremedik onun için 2 hafta sonra gel dedi. Belirtilere takılma sebebim kızımda inanılmaz göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı yürürken bile acıyordu ve doğuma kadar sürekli mide bulantısı yasadım. Kalp atışı vs hiç beklemedim çünkü ilk gittiğimde kese bebek kalp atışı hepsini gördüm. Ve ben kanser sonrası serumla anemi tedavisi görürken hamile kaldım süpriz oldu. Gerçi dr sıkıntı yapmaz bu ilaçlar dedi ama ayriyetten tiroid bezimin tamamı çıkarıldığı için hormon ilacı da alıyorum her sabah. Yanı canım benim durumum biraz karışık o yüzden fazlasıyla kafama takıyorumKızlar test yapmadınız mı ? Neden belirtilere takılıdınız bazılarında Doğuma kadar bile belirti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?