Uf yaBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Çok geçmiş olsunBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Canım benim. Ben de ağustosta kaybettim bebeğimi. Bide bana infertilite dediler. İkinci adeti görmeye kalmadan hamile kaldım. Allah büyük. Üzülceksin elbette ama perişan etme kendini. Yeni bebiş için sağlıklı sağlam bi anne lazımBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Miniktir daha annesi atar atar.Geldim kızlar
geç döllenme olmuş 6+1 günlük çıktı crl
kalp atışı var ama zayıf gibime geldi 90 atıyor dr haftaya bidaha gel bakalım dedi
Önceki düşükte de aynı böyle yavaş atıyorduMiniktir daha annesi atar atar.
Kalbimi ferah tut bi dahaki kontrol haftayamıÖnceki düşükte de aynı böyle yavaş atıyordu
Evet Çarşamba günüKalbimi ferah tut bi dahaki kontrol haftayamı
Bende o gun gitcem inşallah guzel haberler AlırızEvet Çarşamba günü
İnşallah canım inşallahBende o gun gitcem inşallah guzel haberler Alırız
Canım çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. İnşallah gönlüne göre olur her şey.. Rabbim her şeyin hayırlısını versin, vardır bunda da bir hayır.. O senin için çok güzel bir yol çizmiştir mutlaka içini ferah tut..Bebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Çok geçmiş olsun arkadaşım bende yaşadım çok zor bir durum allah sağlıklı bir evlat versin inşallahBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Bebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Canim cok geçmiş olsun çok üzüldümBebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
acini öyle paylaşıyoruz ki ya hepimiz daha önce yaşadık bu duyguyu yada su an yasamaktan çok korkuyoruz. Rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasib etsin inşallah.Hepinize binlerce kez tesekkur ederim, isterdim ki birlikte yol arkadasligimiz daha da uzun sürsün. Kismet degilmis.Hepinizi tanidigima cok memnunum Allah bahtinizi yolunuzu acik etsin benim evladimin omrunu sizin evlatlarinizin omrune eklesin.yarini bi atlatalim Allahin izniyle tekrar hamile kalirsam ilk bu grupta paylaşacağım.dualariniz iyi dilekleriniz teselli sozleriniz icin minnettarim.cok zor bi durum ,yasamayan bilmez gözümün yasi dinmiyor ama derdi veren Allah dermanini da verir.hepinizi opuyorum
Evet bende bugün sonunda keseyi gorebildim bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gelirsin kese çok düzgün herşey yolunda dedi kan pıhtılaşması için şuan genetik testi yaptiramayiz dedi ama coraspin yazdı her ihtimale karşı bide folik asit kullanamadigimi söyledim karaciğer değerlerimi anında yukseltiyo çünkü düşük dozda bı folik asit deneyelim 2 hafta sonra gelince değerlerine bakalım ona göre hareket ederiz dedi
Maşallah bebişe. Sat tarihiniz nedir? Birde gördüğü kese için kaç mm dedi doktor ?Evet bende bugün sonunda keseyi gorebildim bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gelirsin kese çok düzgün herşey yolunda dedi kan pıhtılaşması için şuan genetik testi yaptiramayiz dedi ama coraspin yazdı her ihtimale karşı bide folik asit kullanamadigimi söyledim karaciğer değerlerimi anında yukseltiyo çünkü düşük dozda bı folik asit deneyelim 2 hafta sonra gelince de değerlerine bakalım ona göre hareket ederiz dedi
Sefanur54 ün görüntüsünü mü paylaştınız yanlışlıkla ?merhaba kızlar. son adet tarihim 16 eylül. doktor tahmini doğum 22 haziran dedi. 5+6 da şu görüntüyü aldık. normal mi sizce? benim içim çok huzursuz.
Sat 12 Eylül cnm kese boyutunu söylemedi ama ultrason kağıdında G1 9.7 mm ve G2 17.8 mm yazıyor hangisi kese boyutu bilmiyorumMaşallah bebişe. Sat tarihiniz nedir? Birde gördüğü kese için kaç mm dedi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?