Haziran 2020 Anneleri

Bebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Çok geçmiş olsun lütfen içini ferah tut her düşük bir sonraki gebeliği %25 arttırırmış. Bir sonra ki gebeliğine hazırlan sıkma canını vardır rabbimin bi bildiği

Bebegimi kaybettigimi öğrendim az once.yarin alinacak.Allah sizin bebeklerinize uzun omurler versin.cok uzgunum Allaha emanet olun.hoscakalin
Canım benim. Ben de ağustosta kaybettim bebeğimi. Bide bana infertilite dediler. İkinci adeti görmeye kalmadan hamile kaldım. Allah büyük. Üzülceksin elbette ama perişan etme kendini. Yeni bebiş için sağlıklı sağlam bi anne lazım

Canım çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. İnşallah gönlüne göre olur her şey.. Rabbim her şeyin hayırlısını versin, vardır bunda da bir hayır.. O senin için çok güzel bir yol çizmiştir mutlaka içini ferah tut..

Çok geçmiş olsun arkadaşım bende yaşadım çok zor bir durum allah sağlıklı bir evlat versin inşallah

Arkadaşlar pazartesiye randevu aldım 15 gün önce daha kalp atışları için gitmedim inşallah bir sorun yoktur hala belirtilerim devam ediyorum göğüs hassasiyeti çok migdem desem çok kötü acaba folik asit mi dokunuyor diğer hamileliklerimde 2.5 aydan sonra migde bulantılarım başlıyor kızımda afedersiniz çok kusmam oldu oğlumda hiç olmadı bebeklerim oynamaya başlayınca başlıyor Bakalim inşallah kolay geçer

Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm tekrar kısa sürede olabileceğini söylüyor yaşayan kişiler. Ben oncekinde biraz daha erken kaybetmiştim. Umarım çok kısa süre sonra iyi haberler yazarsın. Lütfen kendine dikkat et hayırlısı hepimiz için

Hepinize binlerce kez tesekkur ederim, isterdim ki birlikte yol arkadasligimiz daha da uzun sürsün. Kismet degilmis.Hepinizi tanidigima cok memnunum Allah bahtinizi yolunuzu acik etsin benim evladimin omrunu sizin evlatlarinizin omrune eklesin.yarini bi atlatalim Allahin izniyle tekrar hamile kalirsam ilk bu grupta paylaşacağım.dualariniz iyi dilekleriniz teselli sozleriniz icin minnettarim.cok zor bi durum ,yasamayan bilmez gözümün yasi dinmiyor ama derdi veren Allah dermanini da verir.hepinizi opuyorum

acini öyle paylaşıyoruz ki ya hepimiz daha önce yaşadık bu duyguyu yada su an yasamaktan çok korkuyoruz. Rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasib etsin inşallah.

Maşallah bebişe. Sat tarihiniz nedir? Birde gördüğü kese için kaç mm dedi doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…