Haziran 2020 Anneleri

Bunlar geçen haftaki görüntüler yarın yine randevum var sabah 9 da
hr yazan kalp sayısı

Eklentiler

• image.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 65
....
Bu doktorun adını duymuş muydun? saatler içinde çözüyomuş vajinismusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef benim de bulantı baya rahatsız edici hiçbir şey de yapamıyorum

Selamm herkese Ben 1 ekimde öğrenmiştim. Şuana kadar da hiç bir belirtim yok açlık bulantısı dışında, sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar bende durum biraz kötü. Sabah pembe akıntı gördüm camasirimda. Dr vajinal ultrasonda görebildi bebeği ama kalp atışı yok p.tesiye kadar bekliycez. Kesede kan var dedi. Progestan başladı ayrıca kanamayı durdurmak için serum takıldı. Tam 6 haftalık görünüyor geç yumurtlama olabilir dedi. Bebek 3.4 mm kese 24.7 mm. Sonradan canlanabilir dedi. Umarım bi aksilik çıkmaz.

Çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberler alırsın

Kızlar benim kontrolüm de yarın bana da dua edin aşırı ama aşırı halsizlik var bende elim kolum kalkmıyor resmen sizde durumlar nasıl ?

sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
canım Allahtan ümit kesilmez. Cumartesiye daha çok var. bence başka bi doktora git. Kalp atıyorsa hala umut var demektir...

Acaba Ortadoğuda hangi doktora gidiyorsunuz

Gecmıs olsun Allah acil şifa versin inşallah birsey olmaz. Bende 6 haftalıkmışım keseyı gorduk kalp atısıda az az dinledik. Iyı dedı. Allah yardımcımız olsun. Sanırım benimkide gec dollenme. Gercı kendı dr um yoktu baskasına gozukmek zorunda kaldık. Bırdahıkıne kendi dr dan inşaallah gorusüp herseyi sorucam. Sanş işte bazı Dr lar sanki sıradan anlatıp gecıyor gb. Sınır oluyorum. Allah şifa versin

canım Allahtan ümit kesilmez. Cumartesiye daha çok var. bence başka bi doktora git. Kalp atıyorsa hala umut var demektir...
Yok canım haftasından geride kalıyordu zaten
gittiğim doktora güveniyorum zaten bende bebekler 6 haftaya kadar geliyo sonra ilerlemiyordu Buda öyle oldu bakalım bebeği araştıracaklar genetik sorun olabübilir dedi dr

sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
Canım gecmıs olsun lakın durma seviyesinde bıle olsa atıyor diyorsun. Ümidini kesme hemen. Burda bırcok kişi bekleyip neler gormus. Ben de 6 haftalıksın dedı kese gosterdı kalp dinletti inan o kadar azki sesı atıyor ama cıkmıyor Dr hıc kötu birsey demedi. Bazende makineler ıyı olmuyormuş haberın olsun. Benımde kendı Dr um yoktu baskasına muayene oldum mecbur. İnşaallah kendı Dr um gıdecem bı dahakine. Acele etme.

Şuan 9 haftalık olması gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…