- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
....Çok teşekkür ederim zor bir iki sene geçirdim vajinusmus çok zor bir hastalık Allah şuanda çekenlere yardım etsinHala korkular var napayım soruyorum bende çok istiyorum kalp sesini duymak bakalım 6. Hafta bitsin gidicem inşallah
MerhabaMerhaba :)
Evet canım biliyorum bunu ama bende çözdüm şuan sorun yok sadece başkasına muayene olamıyorum aynı şekilde bacak kapatıyorum...
Bu doktorun adını duymuş muydun? saatler içinde çözüyomuş vajinismusu
Çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberler alırsınArkadaşlar bende durum biraz kötü. Sabah pembe akıntı gördüm camasirimda. Dr vajinal ultrasonda görebildi bebeği ama kalp atışı yok p.tesiye kadar bekliycez. Kesede kan var dedi. Progestan başladı ayrıca kanamayı durdurmak için serum takıldı. Tam 6 haftalık görünüyor geç yumurtlama olabilir dedi. Bebek 3.4 mm kese 24.7 mm. Sonradan canlanabilir dedi. Umarım bi aksilik çıkmaz.
canım Allahtan ümit kesilmez. Cumartesiye daha çok var. bence başka bi doktora git. Kalp atıyorsa hala umut var demektir...sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
Maşallah herkesten çok iyi haber gelmiş yaacanımsınız hayırlı olsun. Benim de sat 22 eylülmüş. 5+6 hafta 0,32 cm. Kalp atışını gördük biz. Dinlemek için verilen dalgalar bebeğin vücut ısısını artırıyormuş. Pıhtı da yok rahim tertemiz göründü. Bebe aspirini folik asit ve omega yazdı. 1 ay sonra görüşelim dedi. Ankarada olanlar için en uygun ve en güzel hastane ortadoğu haberiniz olsun. Gözümüz aydın mı şimdi kızlar
Gecmıs olsun Allah acil şifa versin inşallah birsey olmaz. Bende 6 haftalıkmışım keseyı gorduk kalp atısıda az az dinledik. Iyı dedı. Allah yardımcımız olsun. Sanırım benimkide gec dollenme. Gercı kendı dr um yoktu baskasına gozukmek zorunda kaldık. Bırdahıkıne kendi dr dan inşaallah gorusüp herseyi sorucam. Sanş işte bazı Dr lar sanki sıradan anlatıp gecıyor gb. Sınır oluyorum. Allah şifa versinArkadaşlar bende durum biraz kötü. Sabah pembe akıntı gördüm camasirimda. Dr vajinal ultrasonda görebildi bebeği ama kalp atışı yok p.tesiye kadar bekliycez. Kesede kan var dedi. Progestan başladı ayrıca kanamayı durdurmak için serum takıldı. Tam 6 haftalık görünüyor geç yumurtlama olabilir dedi. Bebek 3.4 mm kese 24.7 mm. Sonradan canlanabilir dedi. Umarım bi aksilik çıkmaz.
Yok canım haftasından geride kalıyordu zatencanım Allahtan ümit kesilmez. Cumartesiye daha çok var. bence başka bi doktora git. Kalp atıyorsa hala umut var demektir...
Canım gecmıs olsun lakın durma seviyesinde bıle olsa atıyor diyorsun. Ümidini kesme hemen. Burda bırcok kişi bekleyip neler gormus. Ben de 6 haftalıksın dedı kese gosterdı kalp dinletti inan o kadar azki sesı atıyor ama cıkmıyor Dr hıc kötu birsey demedi. Bazende makineler ıyı olmuyormuş haberın olsun. Benımde kendı Dr um yoktu baskasına muayene oldum mecbur. İnşaallah kendı Dr um gıdecem bı dahakine. Acele etme.sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
Şuan 9 haftalık olması gerekiyorduCanım gecmıs olsun lakın durma seviyesinde bıle olsa atıyor diyorsun. Ümidini kesme hemen. Burda bırcok kişi bekleyip neler gormus. Ben de 6 haftalıksın dedı kese gosterdı kalp dinletti inan o kadar azki sesı atıyor ama cıkmıyor Dr hıc kötu birsey demedi. Bazende makineler ıyı olmuyormuş haberın olsun. Benımde kendı Dr um yoktu baskasına muayene oldum mecbur. İnşaallah kendı Dr um gıdecem bı dahakine. Acele etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?