Haziran 2020 Anneleri

sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
Canım benim nasip işte Allah şifa versin geçmiş olsun yine olur canım Rabbim sağlıklı bir şekilde versin inşallah

Canım benim nasip işte Allah şifa versin geçmiş olsun yine olur canım Rabbim sağlıklı bir şekilde versin inşallah
bunu yapacağıma gülücük çıkmış yanlışlıkla canım yanlış anlaşılmasın

Yok canım haftasından geride kalıyordu zaten
gittiğim doktora güveniyorum zaten bende bebekler 6 haftaya kadar geliyo sonra ilerlemiyordu Buda öyle oldu bakalım bebeği araştıracaklar genetik sorun olabübilir dedi dr
Canım Allah her şeyin hayırlısını versin. İnşallah en kısa sürede sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. O her şeyin doğru zamanını biliyor.. İçini ferah tut sen..

Kızlar selam herkes iyidir umarım. Benim bulantılarım yeni başladı çokta hasta ediyo. Nerdeyse 3 e gireceğiz bulantının yeni başlaması normal mi?

Valla sizinkiler normalse benımkı anormal cunku 6 haftalıgız ama neredeyse 4 haftalık iken midem kaynamaya ve artık her koku hersey den rahatsız olmaya basladı tek ıyı yonum cıkartmıyorum yediklerimi.

Valla sizinkiler normalse benımkı anormal cunku 6 haftalıgız ama neredeyse 4 haftalık iken midem kaynamaya ve artık her koku hersey den rahatsız olmaya basladı tek ıyı yonum cıkartmıyorum yediklerimi.
Yok canim her gebelik ve bunye farkli oldugu icin seninkide normal ben kizima hamileyken erken haftalarda sabah yataktan kalkarkalkmaz banyoyaya kosuyodum cikarmak icin cok siddetliydi vi kac hafta surmustu bunda oyle olmadi su an icin onumuzdeki hafta degisirmi bilmem. Senin ilk cocuukmu?

Evet canım ilk. Mide bulanıyor ama cıkartmıyorum. Yanı sabah kalkıyorum kahvaltı yapıyorum mide doyunca bi baskı oluşuyor inan caydan tiksindim. İllede soda yada Limon yada Mandalına yıyecegım degılse kaynıyor içim. Yemek yedikten sonra boyle oluyorum hep. İnşallah gecer.

Doktorunuza bulantı ilacı yazdırın ben çok rahatladım arkadaşlar bide omega yazdı vitamin çok iyi geldi eski halime döndüm sanki allah kolaylık versin hepimize

Ayy caydan tiksinmek istemezdim dogrusu doktorum gunluk 5 bardak limit koydu o halde zorlaniyorum daha acik icip 6 ya cikariyorum bazen hakkimi bir kayserili olaraktan boyle bir cozum urettim onun haricince iki grbeliktede hic birseyden tiksinmedim hic bir seyere aş ermedim.

Maasallah sana pekı bu mide bulantısı ı cinsiyete dayatırlar ya varmı Oyle birsey. Ikı gebelık demişsin hıc tiksinmemiş miden vs ilk çocugun erkek mı kızmıydı.
Bana daha şimdiden kız dıyorlar sırf mide bulantısı yuzunden

Kizdi sabahlari siddetliydi bayagi mide bulantisi bunda da gun icinde az az bi mide bulantisi bu farkli yani bakalim cinsiyet ne cikacak

Mrb grubumuza bekleriz aynı zamanlarda doğum yapacağız nasip olursa birbirimize destek olalım

Beni tarif etmişsin. Limonlu su ile hayatıma devam edebilirim. Sanki salçalı yemeği fazla kaçırmış gibi midem bulanıyor. Dediğin gibi herkesin aksine sabah çok iyi kalkıyorum ama yemek yiyince başlıyor midem dönmeye. Aç kalmak daha iyi ama bebeğe zararlı olacak diye yiyorum. Sonra da öğürüp duruyorum. Limonlu su içince topluyor biraz midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…