Ay evet su an cok guzel bır yemek yedim lakın onu yiyen senmısın karında şişlik mide senı yokluyor kaynıyor gb az az basılıyor. Elimden cubuk kraker düşmüyor bazen yemek yemek istemiyorum.Beni tarif etmişsin. Limonlu su ile hayatıma devam edebilirim. Sanki salçalı yemeği fazla kaçırmış gibi midem bulanıyor. Dediğin gibi herkesin aksine sabah çok iyi kalkıyorum ama yemek yiyince başlıyor midem dönmeye. Aç kalmak daha iyi ama bebeğe zararlı olacak diye yiyorum. Sonra da öğürüp duruyorum. Limonlu su içince topluyor biraz midem.
Aynen ben de biraz önce çok güzel yemek yedim. Şimdi yediğime pişmanım :) Karnım davul gibi şişti. İçi dönüyor. Midem ekşiyor. Bu arada eklemeyi unutmuşum hamile kalmadan önce günde 4 5 kupa çay içen ben 1 haftadır hiç çay içemedim dediğin gibi.Ay evet su an cok guzel bır yemek yedim lakın onu yiyen senmısın karında şişlik mide senı yokluyor kaynıyor gb az az basılıyor. Elimden cubuk kraker düşmüyor bazen yemek yemek istemiyorum.
Allah razı olsun annem ve kayınvalıdem İnan hamılelıgımden 2 haftalık tan sonra hergun birindeyiz mutfaga giremiyorum sureklı onlar yapıyor. Hiç boyle düşünmemiştim.
Evet cayı daha koyarken sabah o kavanoz kapagı resmen benı acma dıyor ve içmiyorum sevmiyorum. Ki ben cayı severdımAynen ben de biraz önce çok güzel yemek yedim. Şimdi yediğime pişmanım :) Karnım davul gibi şişti. İçi dönüyor. Midem ekşiyor. Bu arada eklemeyi unutmuşum hamile kalmadan önce günde 4 5 kupa çay içen ben 1 haftadır hiç çay içemedim dediğin gibi.
Sanırım benzer hamilelik belirtileri yaşıyoruz. Bakalım cinsiyeti ne olacak :) Benim senden biraz önce ortaya çıkar gibi.
Son regline göre hesapla geç döllense de sonra yakalıyor haftasını merak etme. :)Evet cayı daha koyarken sabah o kavanoz kapagı resmen benı acma dıyor ve içmiyorum sevmiyorum. Ki ben cayı severdım
Bencede benziyor artık once seninkini ogrenırsek kendımıde Oyle zannedıcem
Benım 6haftalık burda 8gösterıyor ama son regl de 8 ama Dr gore 6.keseyıde gorduk kalpte dinledik ama 19da yıne gıdecegız kontrole kendi drum yoktu baska Dr bakmıstı tam soramadım herseyi yogundu. Hayırlısı inşaallah
Ben de tatlı yiyince bulanıyoValla sanirim normal cunku benimki tam Baslayamadi bile gun icinde ara sira oluyor ozelliklede oksurunce.
Hadi bakalım hayırlısı canım inşaallah. Bana haber et merak ederimSon regline göre hesapla geç döllense de sonra yakalıyor haftasını merak etme. :)
Benim Sat:30.08.2019 10. haftam bitti. Bebeğim baya büyüdü bile. En son geçen hafta gittiğimde kıpırdıyordu. 2.5 cm olmuştu. Doktor çok iyi gelişiyor dedi. 12. haftada 2 li test için çağırdı. Belki o gün öğrenirim cinsiyetini.
Hiçbir fıkrım yok canım ama dıkkat et. Hanı hamilelikte cok tuzlu yemeyin derler şişlik vs için ama daha erken bızım için baya ılerlemıs olsak belki dıcem. Kötu birsey yoktur sen yinede Dr gıttıgınde bı soyle istersen.Gerçekten ben de çayı çok severdim. Bi bardak zor içiyorum. Ama dün bana bişey oldu. Bütün vücudum şişti. Ayaklarım bileklerim kütük gibi oldu. Sabah kalktığımda inmişti. Değişik bişey de yiyip içmemiştim. Sizce neden olabilir?
İştah olsada iştahım kacıyor cunku yemek işkenceye dönuyor. Ve hiçbir ılac kullanmıyorum. Mutfaga bıle girmiyorum mutfak = koku yiyecek bulantımidem cok fena aşırı iştahsızlık ve bulantı cok fenayım varmı bulantı ilacı falan kullanan
Ben kullanıyorum çok faydası oldu akşam yatarken aç karna 2 tane içiyorum eski halime dönüyorum şükür herşey yiyorum ilaçtan öncesi çok kötüydümidem cok fena aşırı iştahsızlık ve bulantı cok fenayım varmı bulantı ilacı falan kullanan
Bende bu gıttıgımde isteyeceğim 3 ay oluyormuş boyle. İlaçsız olmayacak sanırım.Ben kullanıyorum çok faydası oldu akşam yatarken aç karna 2 tane içiyorum eski halime dönüyorum şükür herşey yiyorum ilaçtan öncesi çok kötüydüilacın ismi PRİLAM DR 10mg
Merak etme gorursun.Herkesın gebelıgı kesesi farklı dır canım. Dıkkat et sen kendine yeter. Dr kötu birsey olsa soyledı elbet.Bebeğimi göremedim halakese normal büyüyor düzenli, yolk sac normal, bulantılar 1 haftadır canıma okudu ama bugün gittim Dr a hala göremedik . Umarım görürüz
Benim 4 cü 5 ci aya kadar sürüyor sonra migde yanmaları başlıyor madem baştan kaşındıkBende bu gıttıgımde isteyeceğim 3 ay oluyormuş boyle. İlaçsız olmayacak sanırım.
Vajinal bakildimi. Bende kasım 5te gittiğimde göremedi karından. Vajinal ultrosanda gördü bebeği. Rabbim gönlüne göre versin inşallahBebeğimi göremedim halakese normal büyüyor düzenli, yolk sac normal, bulantılar 1 haftadır canıma okudu ama bugün gittim Dr a hala göremedik . Umarım görürüz
İnşaallah görursun canım Allahın izniyle.herkese gore degısıyor bende tam 6 haftalıkken hem görüntü hem kalp atısı duydum. Gor bak eminim gorursun herkesin ki farklı oluyor.hatta bızım kalp atısımızda az azdı. O yuzden gonlunu ferah tut. Hepsi farklı bu meleklerımızın. Saglıklı olsunlar yeterkıBayanlar yarın kalp atışı için dr a gidicem. 6+4 te 7 kasimda gittim en son görememiştik. Dua edin biz göremeyenler de görelim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de nerdeyse amuda kalktım da öyle görebildik. Saklanıyor bu defa sanırımBebeğimi göremedim halakese normal büyüyor düzenli, yolk sac normal, bulantılar 1 haftadır canıma okudu ama bugün gittim Dr a hala göremedik . Umarım görürüz
Ben kullanıyorum çok faydası oldu akşam yatarken aç karna 2 tane içiyorum eski halime dönüyorum şükür herşey yiyorum ilaçtan öncesi çok kötüydüilacın ismi PRİLAM DR 10mg
[/QUOT
Merhaba bende Prilam dr kullanıyorum gecelere 2 tane, mide bulantıma iyi geliyor fakat bir sonraki akşama doğru sanırım ilaç etkisini yitirmeye başlıyor. o zaman tekrar bulanıyor.
Birde sizinde ağzınzın tadı bozuk gibi geliyor mu. Sanki şerbetli bir şey yemişim gibi bayık bayık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?