Bayanlar yarın kalp atışı için dr a gidicem. 6+4 te 7 kasimda gittim en son görememiştik. Dua edin biz göremeyenler de görelim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kiyamam oyle uzuldum ki allah sabırlar versin, bir dahakine kucagina almayi nasip etsin Allahim..sizlere günaydın kızlar
bana gün aydın değil maalesef
bebek gelişmemiş kalbi durma seviyesinde atıyor
cumartesi kürtaj olucam
Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin
En iyisini yapmışsın gözün aydınBugün dayanamadım ve arkadaşim olan başka bir Dr a göründüm, orda bebisi gördüm kalbini de dinledim. Hatta arkadaşım şaşırdı baya büyük bebek 2 günde oluşmuş bişey değil nasıl görülmedi ki dedi. Diyeceğim o ki siz siz olun tatmin olana kadar Dr Dr gezin :)
Sen nasil oldun hep aklimdaydin inanki. Allah im gonlune gore versinKiyamam oyle uzuldum ki allah sabırlar versin, bir dahakine kucagina almayi nasip etsin Allahim..
Gözün aydın çok şükürKızlar çok şükür bugün duydum kalp atışını. Herşey çok güzel dedi dr
Canım D vitaminine baktırdın mı ? D vitamini eksikliği hamilelikte yüksek tansiyona sebebiyet verebiliyor.Kizlar bende dunden beri cok kotuyum kalp carpintisi basladi acile gittik tansiyobum 16/4 cikti normalde hamilelikte dahil hep 11/7 dir karaciger enzimlerimde cok yuksek cikti. Sabahta kendi doktoruma gittim sukur bebek iyi durumda duphaston ilac kullaniyodum onu kesmemi soyledi enzimlerin yukselmesine o sebep olmus tansiyon ve kalp icinde kardiyolog a yonlendjrdi. Muayene oldum kalp iyi cikti bi alet taktilar 24 saat kalp atisimi kayit etmesi icin yarinda onun sonucunu alcam. Ama tansiyon cok canimi sikti surekli inip cikiyo. Cevremdeki kimsedende boyle birsey duymadim. Insallah kotu birsey cikmaz.
Maşallah canım gözün aydın çok şükür :)Kızlar çok şükür bugün duydum kalp atışını. Herşey çok güzel dedi dr
D vitaminim normalde dusuktu zaten canim damla kullanmistim ama kontrole gitmemistim gebeligin baslangicindada doktorum multi vitamin verdi aksatmadan kullaniyorum yinede yetersiz geliyorsa bilemiyorum vallaCanım D vitaminine baktırdın mı ? D vitamini eksikliği hamilelikte yüksek tansiyona sebebiyet verebiliyor.
ben de o multivitaminden kullanıyorum ve D vitamini de kullanıyorum canım ama benimki tamamen mide bulantısı ve halsizlik kaynaklı.. sen D vitaminine tekrar baktır. Eğer ilacı bıraktın ve düştüyse o sebep olabilir..D vitaminim normalde dusuktu zaten canim damla kullanmistim ama kontrole gitmemistim gebeligin baslangicindada doktorum multi vitamin verdi aksatmadan kullaniyorum yinede yetersiz geliyorsa bilemiyorum valla
Hoşgeldinherkese merhaba bende haziran annesi adayıyım inşallah hamileliğim zor geçiyor midem fenalarda kusma yok ama sürekli bişi yemem gerek yoksa midem kötü oluyor.birde çok uykum var ama çalıştığım için uyuyamıyorum.6.haftada kalp atışını aldık biz çok şükür bi daha 3 ayı geçince doktora gitmeyi düşünüyorum.bu ikinci çocuğum olacak nasipse ilkinde zaman çabuk geçti geçmesini istemediğimden sanırım şimdi zaman hiç geçmiyor. :)
Cok tesekkur ederim ilginize,daha iyi olmaya calisiyorum ama zor ve uzucu tabii ki de.Allahtan gelen birsey, saglikla tekrarini dilemekten baska sansimiz yok.Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah.boyle birseyin de tekrarini yasatmasin insallahSen nasil oldun hep aklimdaydin inanki. Allah im gonlune gore versin
Benim doktorum ayin 14 unde zahide yetisin programina davetli izlemeni cok isterim cunku sana cok faydali olacagini dusunuyorumCok tesekkur ederim ilginize,daha iyi olmaya calisiyorum ama zor ve uzucu tabii ki de.Allahtan gelen birsey, saglikla tekrarini dilemekten baska sansimiz yok.Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah.boyle birseyin de tekrarini yasatmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?