- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
Yok canim ilaci birakmadim ama dedigin gibi sebep o olabilir. Yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum bi kan tahlili istesem iyi olacak sanirimben de o multivitaminden kullanıyorum ve D vitamini de kullanıyorum canım ama benimki tamamen mide bulantısı ve halsizlik kaynaklı.. sen D vitaminine tekrar baktır. Eğer ilacı bıraktın ve düştüyse o sebep olabilir..
Tamam mutlaka izleyeceğim tesekkur ederimBenim doktorum ayin 14 unde zahide yetisin programina davetli izlemeni cok isterim cunku sana cok faydali olacagini dusunuyorum
evde durunca midem daha çok bulanıyor sanki iş kafamı dağıtıyor gibi ama işte çok yorucu en büyük sorun uyku :) yinede şu melekler için bu dertler çekilir :)HoşgeldinHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Çalışırken hamilelik o kadar zor ki ve kimse seni anlamıyor iş yerinde ama aslında yalnız değiliz bunu bilmek güzel..
İş yerinde sorun yaşamıyorsan yorgunluğundan ve bulantılarından dolayı çok şanslısın. Benim hem iş yerim sorunlu, kimse anlayış göstermiyor, utanmasalar hamile kalırken bana mı sordun diyecekler o derece, hem bu 3 ay çok zor geçiyor, ama dediğin gibi onun için her şeye değer. Meleğim iyi olsun da ben her şeye katlanmaya razıyım.evde durunca midem daha çok bulanıyor sanki iş kafamı dağıtıyor gibi ama işte çok yorucu en büyük sorun uyku :) yinede şu melekler için bu dertler çekilir :)
şimdilik iş yerinde bir sıkıntım olmadı inşallah olmazda biraz hormonlar agresif yaptı beni büyük kavgalara açığım :)İş yerinde sorun yaşamıyorsan yorgunluğundan ve bulantılarından dolayı çok şanslısın. Benim hem iş yerim sorunlu, kimse anlayış göstermiyor, utanmasalar hamile kalırken bana mı sordun diyecekler o derece, hem bu 3 ay çok zor geçiyor, ama dediğin gibi onun için her şeye değer. Meleğim iyi olsun da ben her şeye katlanmaya razıyım.
Aman diyeyim sakin ol.. kendin için değilse de miniğin için.. Şu an hormonlarımızla hareket ediyoruz resmen ama bu durum geçici sonra üzülmeyelimşimdilik iş yerinde bir sıkıntım olmadı inşallah olmazda biraz hormonlar agresif yaptı beni büyük kavgalara açığım :)
Bende aynı durumdayım gözünün üstünde kaşın var diyene çemkirmek istiyorumşimdilik iş yerinde bir sıkıntım olmadı inşallah olmazda biraz hormonlar agresif yaptı beni büyük kavgalara açığım :)
hormonlar sürekli acıkan mide beni benden aldı :)Aman diyeyim sakin ol.. kendin için değilse de miniğin için.. Şu an hormonlarımızla hareket ediyoruz resmen ama bu durum geçici sonra üzülmeyelim
inşallah geçicidir giderek artmasından korkuyorum :)Bende aynı durumdayım gözünün üstünde kaşın var diyene çemkirmek istiyorum
midem bulanmasa da keşke ben de acıksam....hormonlar sürekli acıkan mide beni benden aldı :)
Ben de aynı durumdayım önce doktor vitamin serum verdi şimdi de mandalinayla ayakta kalmaya çalışıyorum ama boğazımda bir gıcık öksür öksür içim dışıma çıkıyor ilaç da kullanamıyorum bitki çayı zararlı diye içemiyorum da önceden olsa ıhlamur falan içerdim baya ama şimdi 1 fincandan fazla içemiyorum o da pek etki etmiyor.Ben de ağır grip geçiriyorum boğazlarım enfeksiyon kaptı antibiyotik yazdı mecburen doktor yarısını kullanıyorum ama tedirginim
şimdi bal karabiber limon karışımları falan var ya onlara başlayacağım.. Doğal yollarla halletmeye çalışacağım. Belki siz de yapabilirsiniz. Doktor verdiyse bu antibiyotiği hamile olduğunuzu bilerek verdi sonuçta zararsızdır diye düşünüyorum.. Korkmayın bu ilacı da kendi sağlığınız kadar bebeğinizin sağlığı için de içiyorsunuz.. Kaç haftalık bebeğiniz ?Ihlamur zararlı değil bi o var zaten içebikeceğimiz bide nane limon dedi doktor diğerlerini içme dedi. Enfeksiyon yoksa sizde dayanın inşallah gecer. Benim kulağıma da vurmuştu enfeksiyon o antibiyotiksiz geçmiyor malesef. Ama antibiyotik beni baya kötü etkiledi inşallah bebeğe bişey olmaz
Benim 10. hafta bitecek yarın :) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEvet bal karabiber karışımı yaptım bende baya öyle geçirmeye çalıştım ama olmadı malesef. Hayırlısı inşallah dediğiniz gibi etkilemez. 8. Haftadayım sizin kaç haftalık oldu
Tabi ki geçecek ben inanıyorum az kaldıBende aynı durumdayım gözünün üstünde kaşın var diyene çemkirmek istiyorum
Geçen hafta ben de öyleydim.. Bu hafta biraz daha enerji toplamaya başladım. İnşallah sizin de haftaya düzelmeye başlar, rahat sağlıklı, keyifli hamilelikler geçiririzTabi ki geçecek ben inanıyorum az kaldı ☺ Bi de en büyük şikayetim çok yorgunum kolum kanadım kalkmıyo nerdeyse
Amin inşallahGeçen hafta ben de öyleydim.. Bu hafta biraz daha enerji toplamaya başladım. İnşallah sizin de haftaya düzelmeye başlar, rahat sağlıklı, keyifli hamilelikler geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?