Ben transferden öncesi 4 gün kullandım bıraktım. Transferden sonra tekrar başla dedi hemşire hatta şüphede kaldım doktora da sordum evet kullanacaksın dedi. Ne güzel siz pozitifi görmüşsünüz darısı başıma.kızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm.transferden beri prednol 16 mg kullanıyorum ,6.haftamdayım.
benden başka kullanan var mı,riskleri var mı bu ilacın ?kortizon içerıyor cunku. (bagısıklık sistemin bebegı reddetmesin diye vermişti) hemşire devam et dıyor keseye kadar da içim rahat degil. fikri olan va mı?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben ilk düşüğümde de ikinci hamileliğimde de şu anki hamileliğimde de bu tarz bişey yaşamadım hala göğüs ağrım yok lütfen bunları düşünüp kendine zehir etme çok kafana takıyosan yine dr a git.Selam arkadaslar. Bisi sormam lazım içimi rahatlatırsa biri mükemmel olur.. Pco luyum . 9 ay denemeyle hamıle kaldım. Adet gunum bekırsız ama tahmını adet gunumde test yaptırdım. 84 bhgc geldı . Gecen hafta cuma. Bu haftaya kadar yaptırmadı test doktor. Gereksızmıs . Asm de baktırmıstım. Bugun yanı tam 1 haftada 782 geldı bhgc. Tahmını 5 hafta olck. Lakın sankı bugun boyle göğüslerimın acısı azaldı indi gibi. İnternette düşük belırtısı yazıyo. Kendımı korkutmak ıstemıyorum da ılk haftalarda basına boyle bısey gelen var mı.
Seni cok iyi anliyorum canim ilk ogrendigimde 37 idi beta hcg pozitif olmasina rahmen korkudan bi kac gun surekli test yaptirdim cunki daha once iki dusuk olmustu. Bence imkanin varsa sende acilde bir yerde test yaptir stres yapmaktan iyidir hem sana hem bebisine zararli sitres.Tesekkurler. Hep milletin artışlarına bakıp kıyas yapıp kendımde kusur aradım sanırım. Cok üzülüyorum
Kıyas yapma herkesin hamileliği farklı. Çok fazl araştırma ben de senin gibiydim. İnternetin bu yönünü sevmiyorum temiz bilgi yanında çok fazla kirli bilgi var. Git dr na en iyi yolu o gösterecektirTesekkurler. Hep milletin artışlarına bakıp kıyas yapıp kendımde kusur aradım sanırım. Cok üzülüyorum
malesef bende aglıyorum hatta bıde 2 bucuk yasında kızım var cok zor oluyoİştah olsada iştahım kacıyor cunku yemek işkenceye dönuyor. Ve hiçbir ılac kullanmıyorum. Mutfaga bıle girmiyorum mutfak = koku yiyecek bulantı
Mutfagımdan kacar oldum. Onunden gecmek istemiyorum.
Allah kolaylık versin yaa kıyamam birde kucuk kız varmıs yavrum ya. Benım ilk olunca dayanamıyorum sızı de düşünemiyorum.malesef bende aglıyorum hatta bıde 2 bucuk yasında kızım var cok zor oluyo
Merhaba bende pkoluyum ve sen 9 ay gb daha erken hamıle kalmışsın bende tam bir yıllık evlılıgım sonucu oldum. 15 aylık evliyim ilk uc ay ıstemedık.Selam arkadaslar. Bisi sormam lazım içimi rahatlatırsa biri mükemmel olur.. Pco luyum . 9 ay denemeyle hamıle kaldım. Adet gunum bekırsız ama tahmını adet gunumde test yaptırdım. 84 bhgc geldı . Gecen hafta cuma. Bu haftaya kadar yaptırmadı test doktor. Gereksızmıs . Asm de baktırmıstım. Bugun yanı tam 1 haftada 782 geldı bhgc. Tahmını 5 hafta olck. Lakın sankı bugun boyle göğüslerimın acısı azaldı indi gibi. İnternette düşük belırtısı yazıyo. Kendımı korkutmak ıstemıyorum da ılk haftalarda basına boyle bısey gelen var mı.
amin inşallh hpimizinkiAllah kolaylık versin yaa kıyamam birde kucuk kız varmıs yavrum ya. Benım ilk olunca dayanamıyorum sızı de düşünemiyorum.Yardım etsin rabbım tez vakitte gecsın bitsin bu mide rahatsızlığı kısa sürsün inşaallah .
Doktora sordum belirtiler her zaman aynı şekilde devam etmez dedi.azalabilir artabilir dedi.korkma dedi. Bence sen de korkmaSelam arkadaslar. Bisi sormam lazım içimi rahatlatırsa biri mükemmel olur.. Pco luyum . 9 ay denemeyle hamıle kaldım. Adet gunum bekırsız ama tahmını adet gunumde test yaptırdım. 84 bhgc geldı . Gecen hafta cuma. Bu haftaya kadar yaptırmadı test doktor. Gereksızmıs . Asm de baktırmıstım. Bugun yanı tam 1 haftada 782 geldı bhgc. Tahmını 5 hafta olck. Lakın sankı bugun boyle göğüslerimın acısı azaldı indi gibi. İnternette düşük belırtısı yazıyo. Kendımı korkutmak ıstemıyorum da ılk haftalarda basına boyle bısey gelen var mı.
inşallah cabucak gecer bu stresli durum. Kadin doguma gittim. Doktor cok yeni daha ve her sey yerinde annesi dedi. O kadar mutluluk verici bi an ki. Karindan bakti. Kese gibi bisi embriyo bilmemnesi dedi dinlemedim ki heycandanMerhaba bende pkoluyum ve sen 9 ay gb daha erken hamıle kalmışsın bende tam bir yıllık evlılıgım sonucu oldum. 15 aylık evliyim ilk uc ay ıstemedık.
Bence gayet normal gb degerlerın ve degısmeyecek dıye sart yok. Nasıl pkolusun diye hamıle kalabılıyorsan. Kaldı ki Dr kontrolu dısında herkesle ve heryerde yazan her cesıt bilgi ile kendını neden olmayacak seylere kaptırıyorsun. Bence mutluluğunun tadını cıkar ve kendine ıyı bak ıyı davran ki bebegınde senden güç alsın.
Hersey olacagına varır sen ıstesende ıstemesende. Oyuzden su ankı durumunu kontrol altına al yeterli.
Seni cok iyi anliyorum canim ilk ogrendigimde 37 idi beta hcg pozitif olmasina rahmen korkudan bi kac gun surekli test yaptirdim cunki daha once iki dusuk olmustu. Bence imkanin varsa sende acilde bir yerde test yaptir stres yapmaktan iyidir hem sana hem bebisine zararli sitres.
ilacı dr yazdı hiç gidecek durumda değilim alıp içsemmi acabaBen kullanıyorum çok faydası oldu akşam yatarken aç karna 2 tane içiyorum eski halime dönüyorum şükür herşey yiyorum ilaçtan öncesi çok kötüydüilacın ismi PRİLAM DR 10mg
ya benim midem boş olunca öğürtü başlıyor kesin yemem lazım yoksa midem ağzımdamidem bulanmasa da keşke ben de acıksam....
katılıyorum ben bire bel ağrısı çekiyorum misafire yer yok kalbimde ama beni kısır günlerine misafir alsınlar ya aklım fikrim yemeklerde :)Kızlar misafir alayım dedim öldümmmm daha da yemeğe misafir almam herhalde bu kadar yorulacağımı tahmin etmemiştimdoğumdan sonra alırım artık misafir. misafir devri kapanmıştır an itibariyle bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?