Haziran 2020 Anneleri

banada doktorum ilaç verdi ama ben cesaret edemedim ilaç kullanmak son çare diyorum kendime.

inşallah her şey yolundadır geç döllenme olabilir dr kaç haftalık dedi sata göre belirlemiştir haftayı ama oda bazen yanıltıyor.benim satım yok ultrasona göre belirliyor. 6.haftda alttan kalp atışı vardı.

merhaba siluet13 son durumun nedir acaba bende pcoluyum adet tarihi olmaksızın hesaplıyorlar ultrasona göre

Ya acile gittim doktor hicbisey soylemedi.embriyo gozlenmedi hafta ici muayeneye gel dedi cikti gitti.ben zaten dondum kaldim.gec dollenmedir insallah diye umut edip biraz bekleyim oyle gideyim dedim persembe gidicem kendi doktoruma.ama kafayi yicem nasil beklicem bilemiyorum.bu arada bulantilarim 1 hafta oldu baslayali devam ediyo.o da beni dusunduruyo.bos gebelikte bulanti olurmu bilemiyorum.iki gun kafamdaki sorularla basbasayim yani

Reactions: mnt
merhaba siluet13 son durumun nedir acaba bende pcoluyum adet tarihi olmaksızın hesaplıyorlar ultrasona göre
cumartesi hemen ozele gittim daha kese olmayabilir ama en azından belli olur olusmaya basladıgı yer bı bakalım dedı. sımdılık hersey yolunda bı hafataya gel bıdaha kontrol edelım dıs gebelık değil. herkesın aynı artmak zorunda da değil. ağız alıskanlıgı olmus 48 saatte 2 kat. normal dedıgımız artıs en dusuk yuzde 60 olmalı. senınkı de normal artmıs. guzel sıkıntı yok strese gerek yok agır kaldırma dedı. tahmını 4.5 hafta oldugunu dusunmus. 2 gune 1 artıs oluo dıye yazdı kagıda. 8 i 84 se 10 da 160 olsa 12 de 320 14 de 640. sen bı gun daha bekleyıp olcturseydın korkmana gerek kalmıycaktı dedi. ^^ artık stres yapmadan bı hafta beklemek duser ^^

arkadasım 28gunde olur ve duzenlıdır. resmen adet tarıhıne 1 2 gun kala yumurtlama ve dollenme gerceklesmıs. 7 de gormustu ve cok strese grmişlerdi 6 da neden goremedık dıye.. bence bekle stres yapmadan allahın izniyle kotu bişi olmaz ^^

Merhabalar bebişim 8 haftalık çok şükür nasıpse hazıran annesı olcam inşAllah 8.haftadan sonra bıdaha nezaman doktora gıtmeliyim
Kan tahlilleriniz yapıldıysa ve risk yoksa 12. haftada ikili teste gidiyorsun. Ben 9'da gitmiştim şimdi 12. haftamdayım cumartesi gideceğim.

hadi hayırlısı bence de geç döllenmedir :)

Unuttum sormayı ama şimdı mesaj attım üö hafta sonra gel dedı saglıj ocagından vs artı iğne falan oluyoumu tetanoz vs
evet sağlık ocağına bildirdin mi hamileliğini sen gitmesen de onlar iğne için çağırıyor :)

kızlar 1haftadır kahverengi lekelenmem oluyo bugun temizlik yapınca biraz cogaldı daha önce bikere omuştu dr.bisey yok demişti acaba gıtsemmi randevuma 13 gun var daha

içini ferah tut acil doktoru fazla uğraşmak istememiş olabilir.aksi durumlarda kanama yoğun sancı olur diye düşünüyorum.

kızlar 1haftadır kahverengi lekelenmem oluyo bugun temizlik yapınca biraz cogaldı daha önce bikere omuştu dr.bisey yok demişti acaba gıtsemmi randevuma 13 gun var daha
bende de 6. haftamda oldu doktor rapor verdi 5 gün kalkmadım yttım progestan kullandım sabah akşam. Şimdi sadece akşam kullanıyorum 10. haftadayım hala kullanıyorum. Bence gitsen iyi olur

Hah bende 28 gunde adet olurum insallah benimde oyle olmustur. Bide beni rahatlatan olay su belkide kendimi kandiriyorum bilemiyorum ama beklenen adet tarihinden10 gun sonra idrar testi yaptim negatif ikinci dongume yaklasirken idrar testini tekrarladim pozitif.acaba gec dollenmemi diye geliyor aklima.yada bos gebelikte hcg degeri gec yukseliyordur bilemiyorum bunu suan uydurdum kendimi fazla umutlandirmayim diye sanirim.aklim allak bullak yaa

ilacı dr yazdı hiç gidecek durumda değilim alıp içsemmi acaba
Bende içtim biara bebeğe acımaya başladım anne olmak kolay değil dedim kendi kendime içmiyorum artık vitaminlerimi alıyorum illaki bir gün rahatlicaz inşallah

herkes bu donemlerle fazla streslı ve kaygılı. bence stresden daha cok zarar verıyoruz mınnaklarımıza:S gec dollenme herkesde olabılcek bısı.. stresden duzensız hayattan o kadar etkılenıyo ki:s bebek gec olusabılır herkesde aynı olcak deıl kı. hadı 7 8 hafta oldu daha gorunmedı desen uzulsen o zaman bı umut azalması olurdu ^^ bısuru doktor dınlıyorum psıkopat gibi. cocugu gormedım ben henuz . benek gibi karartı kese bıle demedı doktor ama hersey yolunda dedı . sükür^^ zamanı geldıgınde bebişi de gorcez pıtıpıtı kalbını de duycaz .. rabbimize guven ^^ rahatla ^^ ben 6 olmam lazım yada 7 bılemedım de 45 gune sarkınca adet duzensızlıgım.. bosu bosuna agladım meger daha cocuk yenıymıs . 5 haftalık bıle olmamıs:d sabredemıyoz kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…