Cok iyiyiz sukur heycanla bı sonraki randevuyu bekliyoruz. Ger gun ruyamda ultrason a giriyorumSelam haziran anneleri :) nasılsınız
12. haftadan sonra cinsiyet belli oluyor az kalmış senin ben 1 ay daha bekleyip gideceğim nasipse bende merak içindeyim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum ama kızıma kız kardeş daha güzel arkadaş olur onuda istiyorum.tabi sağlıkla gelsin :) çin takvimine baktın mı hiçCok iyiyiz sukur heycanla bı sonraki randevuyu bekliyoruz. Ger gun ruyamda ultrason a giriyorumriskli donemleri atlatinca yavas yavas acaba cinsiyeti ne diye dusunmeye basladim
ben 2 kere gittim kontrole kalp atışı için ve kese var mı diye :) şimdi 12 haftalık olunca giderim diyorum bir aksilik olmazsa.böylede başka heyecanlı :)selam canımiyiyiz çok şükür yarın kontrolüm var her kontrole gittiğimde heyecanlanıyorum
12. Haftada tam kesin olarak soyleyemiyorlarmis ama ki benim kizimda oyle oldu erkek dediler bi sonraki kontrolde kiz cikti12. haftadan sonra cinsiyet belli oluyor az kalmış senin ben 1 ay daha bekleyip gideceğim nasipse bende merak içindeyim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum ama kızıma kız kardeş daha güzel arkadaş olur onuda istiyorum.tabi sağlıkla gelsin :) çin takvimine baktın mı hiç
Uf keske benimkide yarin olsa ama daha 2 hafta var keske su ultrason cihazlarini evdede kullanabilsekselam canımiyiyiz çok şükür yarın kontrolüm var her kontrole gittiğimde heyecanlanıyorum
bende baktım erkek çıktı ama yeni doğum yapan arkadaşıma baktık onun tutmadı o nedenle takvime inancım yok ama bu zaman diliminde oyalayıcı oluyor işte :)12. Haftada tam kesin olarak soyleyemiyorlarmis ama ki benim kizimda oyle oldu erkek dediler bi sonraki kontrolde kiz ciktibir sonraki kontrolde 11 haftalik oluyorum zaten ozaman goremez ama bi dahakine sanirim ogreniriz vi daha kac haftalikken cagirir ondanda emin degilim. Ama ben bi kizim daha olsun istiyorum benim kiz kardesim yok hala herzaman eksikligini hissediyorum o yuzden kizima bi kiz kardes olsa cok sevinirim. Erkek olursada esim daha cok sevinir heycanla bekliyoruz iste. Cin takviminde erkek cikti valla sen baktinmi ?
ben dayanamamıştım kalp atışından 3 hafta sonraya almıştım ( 5. hafta kalp atışını duymuştuk ) o 3 hafta 3 yıl gibi gelmişti.. kontrole gittiğimde de kolunu bacağını görmüştüm muhteşem bi duygu sıra cinsiyette ama öğrenmek istemiyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum ama doğumda sürpriz olsun istiyorum bakalımben 2 kere gittim kontrole kalp atışı için ve kese var mı diye :) şimdi 12 haftalık olunca giderim diyorum bir aksilik olmazsa.böylede başka heyecanlı :)
zaman geçmez artık... şu ilk 3 ay kritik deniyor ya elimde olsa her gün doktora giderim baksın miniğim iyi mi diyeUf keske benimkide yarin olsa ama daha 2 hafta var keske su ultrason cihazlarini evdede kullanabilsek
wov büyük cesaret ben asla öğrenmeden yapamam :)ben dayanamamıştım kalp atışından 3 hafta sonraya almıştım ( 5. hafta kalp atışını duymuştuk ) o 3 hafta 3 yıl gibi gelmişti.. kontrole gittiğimde de kolunu bacağını görmüştüm muhteşem bi duygu sıra cinsiyette ama öğrenmek istemiyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum ama doğumda sürpriz olsun istiyorum bakalım
annemle babam da bana öyle yapmışlar. Gerçi onların doktoru söylememiş. İlk çocuk kızınız da yok oğlunuz da yok ben ilk çocukları söylemiyorum prensip olarak demiş. babam da o heyecanı benim de yaşamamı istedi bana da mantıklı geldi.. yoksa çok istiyordum bi gender party balonlar patlatayım pasta keseyim falan ama böyle daha heyecanlıwov büyük cesaret ben asla öğrenmeden yapamam :)
Aynen oyalayici olarak iyi oluyor iste bu gun internetten baktim bende karbonat testi karalahana testi birsuru test varmis dovruluk orani ne kadardir bilemiyorum tabibende baktım erkek çıktı ama yeni doğum yapan arkadaşıma baktık onun tutmadı o nedenle takvime inancım yok ama bu zaman diliminde oyalayıcı oluyor işte :)
yani heyecanlı zaten kızda olsa erkekte olsa senin minik tatlı meleğin fark etmiyor ki :)annemle babam da bana öyle yapmışlar. Gerçi onların doktoru söylememiş. İlk çocuk kızınız da yok oğlunuz da yok ben ilk çocukları söylemiyorum prensip olarak demiş. babam da o heyecanı benim de yaşamamı istedi bana da mantıklı geldi.. yoksa çok istiyordum bi gender party balonlar patlatayım pasta keseyim falan ama böyle daha heyecanlı
Valla biz party yapmayi dusunuyoruz cibsiyet ogrenmeden olmaz ya alisveris yapiyosun birsuruannemle babam da bana öyle yapmışlar. Gerçi onların doktoru söylememiş. İlk çocuk kızınız da yok oğlunuz da yok ben ilk çocukları söylemiyorum prensip olarak demiş. babam da o heyecanı benim de yaşamamı istedi bana da mantıklı geldi.. yoksa çok istiyordum bi gender party balonlar patlatayım pasta keseyim falan ama böyle daha heyecanlı
ah üşenmesem yaparım :)Aynen oyalayici olarak iyi oluyor iste bu gun internetten baktim bende karbonat testi karalahana testi birsuru test varmis dovruluk orani ne kadardir bilemiyorum tabi
Dogruluk ihtimalini bilsem usenmem yaparimda guvenememah üşenmesem yaparım :)
zaten az kaldı cinsiyete :)Dogruluk ihtimalini bilsem usenmem yaparimda guvenemem
ah evde ufak kızım olmasa içerken cok rahatsızım ama bu seferde kızım aç dolannıyo ahh bigecseBende içtim biara bebeğe acımaya başladım anne olmak kolay değil dedim kendi kendime içmiyorum artık vitaminlerimi alıyorum illaki bir gün rahatlicaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?