Haziran 2020 Anneleri

Cok iyiyiz sukur heycanla bı sonraki randevuyu bekliyoruz. Ger gun ruyamda ultrason a giriyorum riskli donemleri atlatinca yavas yavas acaba cinsiyeti ne diye dusunmeye basladim
12. haftadan sonra cinsiyet belli oluyor az kalmış senin ben 1 ay daha bekleyip gideceğim nasipse bende merak içindeyim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum ama kızıma kız kardeş daha güzel arkadaş olur onuda istiyorum.tabi sağlıkla gelsin :) çin takvimine baktın mı hiç

selam canım iyiyiz çok şükür yarın kontrolüm var her kontrole gittiğimde heyecanlanıyorum
ben 2 kere gittim kontrole kalp atışı için ve kese var mı diye :) şimdi 12 haftalık olunca giderim diyorum bir aksilik olmazsa.böylede başka heyecanlı :)

12. Haftada tam kesin olarak soyleyemiyorlarmis ama ki benim kizimda oyle oldu erkek dediler bi sonraki kontrolde kiz cikti bir sonraki kontrolde 11 haftalik oluyorum zaten ozaman goremez ama bi dahakine sanirim ogreniriz vi daha kac haftalikken cagirir ondanda emin degilim. Ama ben bi kizim daha olsun istiyorum benim kiz kardesim yok hala herzaman eksikligini hissediyorum o yuzden kizima bi kiz kardes olsa cok sevinirim. Erkek olursada esim daha cok sevinir heycanla bekliyoruz iste. Cin takviminde erkek cikti valla sen baktinmi ?

Reactions: mnt
bende baktım erkek çıktı ama yeni doğum yapan arkadaşıma baktık onun tutmadı o nedenle takvime inancım yok ama bu zaman diliminde oyalayıcı oluyor işte :)

ben 2 kere gittim kontrole kalp atışı için ve kese var mı diye :) şimdi 12 haftalık olunca giderim diyorum bir aksilik olmazsa.böylede başka heyecanlı :)
ben dayanamamıştım kalp atışından 3 hafta sonraya almıştım ( 5. hafta kalp atışını duymuştuk ) o 3 hafta 3 yıl gibi gelmişti.. kontrole gittiğimde de kolunu bacağını görmüştüm muhteşem bi duygu sıra cinsiyette ama öğrenmek istemiyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum ama doğumda sürpriz olsun istiyorum bakalım

Reactions: mnt
wov büyük cesaret ben asla öğrenmeden yapamam :)

wov büyük cesaret ben asla öğrenmeden yapamam :)
annemle babam da bana öyle yapmışlar. Gerçi onların doktoru söylememiş. İlk çocuk kızınız da yok oğlunuz da yok ben ilk çocukları söylemiyorum prensip olarak demiş. babam da o heyecanı benim de yaşamamı istedi bana da mantıklı geldi.. yoksa çok istiyordum bi gender party balonlar patlatayım pasta keseyim falan ama böyle daha heyecanlı

bende baktım erkek çıktı ama yeni doğum yapan arkadaşıma baktık onun tutmadı o nedenle takvime inancım yok ama bu zaman diliminde oyalayıcı oluyor işte :)
Aynen oyalayici olarak iyi oluyor iste bu gun internetten baktim bende karbonat testi karalahana testi birsuru test varmis dovruluk orani ne kadardir bilemiyorum tabi

yani heyecanlı zaten kızda olsa erkekte olsa senin minik tatlı meleğin fark etmiyor ki :)

Valla biz party yapmayi dusunuyoruz cibsiyet ogrenmeden olmaz ya alisveris yapiyosun birsuru

Bende içtim biara bebeğe acımaya başladım anne olmak kolay değil dedim kendi kendime içmiyorum artık vitaminlerimi alıyorum illaki bir gün rahatlicaz inşallah
ah evde ufak kızım olmasa içerken cok rahatsızım ama bu seferde kızım aç dolannıyo ahh bigecse

kızlar mrb dr.gittim rahim saglam kanama falan yok dedi bebekde iyi ama lekelenme neden bişey demedi azaldı zaten bu aralar şöyle bi durum var yarın babm arabasıyla antalyaya ablama gıdıyo bende istiyorum bi 15gün bakar bana ama dönüşde otobüsle dönecem cok büyük bi tehlikem yok gitsemmi bilemedim evde iyce bunaldım mutfaga gıremiyorum kızım mahvoldu benimle ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…