Haziran 2020 Anneleri

Evet sabretmek cok onemli bu donemde.gelde anlat bunu gonlume iste

Günaydın canım çok sevindim senin adına inşallah başka bir sorunla da karşılaşmazsın :) kesinlikle gitmelisin benim öyle bir fırsatım olsa 5 dk durmam :)) Otobüs yolculuğundan da bir şey olmaz arabadan bir farkı yok ki.. ama bu kısa tatil emin ol hem sana hem kızına çok iyi gelecektir

ah evde ufak kızım olmasa içerken cok rahatsızım ama bu seferde kızım aç dolannıyo ahh bigecse
Evet arkadaşım çekiyorum 2 kilo vermişim çıkarmıyorum ama çıkarsam dahamı iyi bilmem ne zaman geçicek bende araştırıyorum surekli

selam kızlar. heyecan dorukta bakıyorum da :) ben de heyecanlıyım hatta heycandan sinir oldum. sağa sola çatıp duruyorum. 1 ay uzun bi süre. çocuk içerde napıyo haberim yok. karnım da büyümüyo hareket de yok ya iyice sinir oldum bu belirsizlikten 1kilo vermişim 1haftada deli gibi de iştahım açık. salatalık yeşil zeytin turşu elimde kütküt bütün gün 4 aralıkta randevumuz. ikili taramayla kan testlerini beraber yapıcam dedi. bakalım bu defa yaşıyosa bebeğim. omega folik asit coraspin devam ediyorum. kanamam da olmadı. sanırım yolunda bu defa işler. salak gibi çiğden salam yedim dün onun korkusu var ama Allah büyük ya aklıma getirmemeye çalışıyorum. çin takvimine göre erkek bekliyorum ama 12 olsa da bi öğrensek meraktan çatlıycam. öğrenmek istemeyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum. heycandan ölcem ama gözlerim bi açılsa keşke

2 saatte bir mola vermek şartıyla gidebilirsin demişti sağlık ocağı bana. Ama lekelenme varsa gitmeni tavsiye etmem. Ya da tek başına yolculuk yapma.

Stam 1.5 kilo almışım üstelik dikkat de ediyorum şu an 11 inci haftanın içindeyim Çarşamba kontrol var çok heyecanlıyım yine

Kızlar selam. 6+4 te gelişim durmuş yine. Kürtaja gidiyoruz. Size sağlıklı gebelikler diliyorum. Hoşçakalın.

Kızlar selam. 6+4 te gelişim durmuş yine. Kürtaja gidiyoruz. Size sağlıklı gebelikler diliyorum. Hoşçakalın.
geçmiş olsun Allah sabırlar versin bende düşük yaşadım ayın başında üzmeyin kendinizi herşeyde vardır bi hayır

Genetik araştırmalara başladı doktor. Çok enteresan çünkü sebep ne inan bilmiyorum ve bu sinir bozucu bişey

Genetik araştırmalara başladı doktor. Çok enteresan çünkü sebep ne inan bilmiyorum ve bu sinir bozucu bişey
Oncelikle cok gecmis olsun canim ilk gebelikmiydi ? Benimde ikinci kimyasal gebelikten sonra genetik arastirilmam yapildi pihtilasma cikti meger o yuzden kayip yasiyormusum

Off yaa Rabbim size sabır versin. Allah yardımcınız olsun. Inşallah yakın zamanda sağlıklı bi hamileliginiz olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Allah razı olsun sağol. Genetik araştırmalardan sonra bi yol çizicekmiş doktor.

Geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım iğne ilaç herşeyi kullanıyorum ama 6. Haftadan sonra ilerlemiyor
İlki 8 şimdiki 6. Coraspin kullanıyodum ama pıhtılaşma olabilir. Ailemde öyle bi hikaye de var. İğneyle gebelik çok mu zor?

Oncelikle cok gecmis olsun canim ilk gebelikmiydi ? Benimde ikinci kimyasal gebelikten sonra genetik arastirilmam yapildi pihtilasma cikti meger o yuzden kayip yasiyormusum
İkinci kaybım bu. Aralığın sonunda çıkıcak sonuçlar. Senin araştırman ne zaman oldu? Şimdi iğne mi verdiler?

Sebebi belli oldumu canim neden 6 haftadan sonra ilerlemiyor hatirladigim kadariyla kan sulandirici ignede kullaniyordun degilmi ?
Coraspin ve omega kullanıyodum. Eskiden yoktu kan pıhtılaşması bu kadar. Neden son zamanlarda bu kadar arttı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…