- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Hadi yaaKanamam var kızlar yine düşüyor galiba
allah esirgesin dualarim seninleKan verdim bir saatten çıkar 4000 olması lazım bende anlamadım kan geldi gitti yine
Betam 4495 çıktıallah esirgesin dualarim seninle
Çok geçmiş olsun inşallah yerleşmedirHalami yerleşme kanamas damla geliyo gidiyo büyürken kılcar damarlarmı çatlıyo acaba
Sanki var yaaKızlar sizce iki kese mi var
insallah öyledir canım diğer kontrolde netlesir artik.Kızlar sizce iki kese mi var
Adete yakın oluyor ama benim yorgunluktan sanırım canımbendede bel ve kasık ağrısı var hem de çok
Kadın doğum acile git progestan igne yapılıyor ilk gebeligimde 5. Aya kadar haftada 1 gun vuruldum ve hiç kalkmadim Allah yardimcin olsun canimKan verdim bir saatten çıkar 4000 olması lazım bende anlamadım kan geldi gitti yine
Perşembe yaptılar canım depotKadın doğum acile git progestan igne yapılıyor ilk gebeligimde 5. Aya kadar haftada 1 gun vuruldum ve hiç kalkmadim Allah yardimcin olsun canim
Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut sağlıklıysa seni bırakmaz zaten dualarım seninleKanamam var kızlar yine düşüyor galiba
Bence 2 kese görünüyorKızlar sizce iki kese mi var
Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun içini ferah tut sağlıklıysa seni bırakmaz zaten dualarım seninle
Hayırlı olsun hoşgeldinSelam kızlar bende 5+1 im bugün nasipse haziran annesi olucam bendedün kesemizi gördük haftayada kese gelişiminin takibi için çağırdı
Merhaba nasılsın ne durumdasın?Perşembe yaptılar canım depot
hergün de progestan fiti kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?