Haziran annesiyim..

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
86
39
Antalya
öncelikle hepinize merhaba bende 2007 haziran 15 annesiyim kızımı o gün dünyaya getirdim ve allaha şükür bugün 2 yaşı doldurmuş bulunmaktayız onuu çok seviyorum bir annenin çocuk sahip olması kadar güzel bişey yoktur heralde allah hepimize hayırlı evlatlar versin. bugün kızımın doğum günü inşallah ömrü uzun ve hep mutlu olursun canım yavrum. allah onları bütün kötülüklerden korusun bütün bebekler çiçektir.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızının doğum günü kutlu olsun cnm allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..biraz geç oldu ama daha yeni gördüm:))

çok saolun arkadaşlar bende yeni gördüm yazdıklarınızı inşallah bebeklerimiz nice nice mutlu ve huzurlu yıllara :) 2 yaş bitti artık 3 yaşına adım atmış bulunmaktayız çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın bu güzel annelik duygusunu...

bende 14 haziran 2007 annesiyim canım uzun zamandır gırmıyordum kulube yenı geldım allah hayırlı ve saglık ömür diliyorum yavruna canım buralardaysan yavrularımızın gelişimi hakkında bilgi alışverişinde buluna biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…