- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Umudunu bu aydan kesmıssın gıbı konusuyosun, dur bakalım bi, sabırsız)))Hmm bilmiorumki canm ya ama umudum kalmadı yanii. Walla ben dha 1 hafta wardı ama bekleyemedim ya yaptırdımmhı bide 14 qün olarak deilde kimisi 1 hafta sonra bile yaptırıomuş kanda cıkıomuş yada herkesin ki mi farklı bilmiyorum kii ya. İnş sizin için hakkınızda hayrlısı olsun canm ☺
:))) ama napiim canm ya olsa 1.20 çıkarmıydı yüksek çıkardı yani. Bide referans aralıqı yazıor kaqıtta neqatif 5 pozitif 25 filan onlar ne oluor bilmiorum. Ben özel hstnde yaptırdım sordum ama qaliba hemsireydi tlfnla doktoru aradı sordu sonucu 1.20 die bu referans arakıqı pozitif neqatif noluor dedim düzqün bi cwp alamadım ☺Umudunu bu aydan kesmıssın gıbı konusuyosun, dur bakalım bi, sabırsız)))
Insallah canim tabi haber veririmİnşallah canm ya sizkerin bari qüzel hbrlerinizi alalım ☺ benmde 23üydü son adet tarihim ama malesef benm ki tutmamışinşallah sizlerin ki tutar qüzel hbrlerinizi werirsiniz :)
Ay insallah heycanliyim cok bu bekleyis cok kotuAy fatos55 İNŞALLAH sagol canım dua edelim ALLAHIM guzel haberler vermeyi nasib etsin
Sen en iyisi adetin gecikirse baska bi yerde bi daha kan testi yaptır, idrar testi hiç yaptınmı daha once?:))) ama napiim canm ya olsa 1.20 çıkarmıydı yüksek çıkardı yani. Bide referans aralıqı yazıor kaqıtta neqatif 5 pozitif 25 filan onlar ne oluor bilmiorum. Ben özel hstnde yaptırdım sordum ama qaliba hemsireydi tlfnla doktoru aradı sordu sonucu 1.20 die bu referans arakıqı pozitif neqatif noluor dedim düzqün bi cwp alamadım ☺
beklemekden başka elimizden birşey gelmiyoooAy insallah heycanliyim cok bu bekleyis cok kotu
Yok yapmadım buqün kan testi yaptrdım işte cnmSen en iyisi adetin gecikirse baska bi yerde bi daha kan testi yaptır, idrar testi hiç yaptınmı daha once?
Kızlar adetim 19 u, sizce idrar testi yaparsam cıkarmı dogru sonuc,? ( al bi sabırsız daha)
Sence ben idrar testi yapsam cıkarmı?Yok yapmadım buqün kan testi yaptrdım işte cnm
Kızlar adetim 19 u, sizce idrar testi yaparsam cıkarmı dogru sonuc,? ( al bi sabırsız daha)
Wala canm istersen dene ya çıkmasa bile reqlye yakın qene yaparsın. Bence bu durum herkeste deqişiklik qösterior. Kimisi silikte olsa qörünüor. Kimisi neqatif ama kan testinde pozitif oluor. İnan o kadar cok arastirdim ki nelerrr nelerr yanii ☺ Yap qitsin ya. Sabırsızlandıkça insan uyuyamıyor bileee :)Sence ben idrar testi yapsam cıkarmı?
Bekliyim en iyisi dogru soyluyorsun,canm bence bekle ben beklemedim noral bozukluqu yaşadım qerçi 6 qün war ama yada 2 qün kala falan qit belki süpriz olurrre ☺ qerçekten cok düşündürücü bi durum yaaaaa insan karmakarılık oluorr ☺☺
Aa bak uykucu olduysan bu da bi işarett canm ☺☺Uykularımı bozucak dereceye gelmedi daha, bu aralar cok uykucu oldum nedense karnımda şiş sanki patlycak gibi içeri cekemiyorum
İki cizgiyi gormeden inanmamAa bak uykucu olduysan bu da bi işarett canm ☺☺
Benim on günüm var çok heyecanli:)Selam Kızlar, nasılsınız, yeni haber varmı? Adete son 1 hafta, İNŞALLAH GÜZEL HABERİ VERE BİLİRİM
Aa bak uykucu olduysan bu da bi işarett canm ☺☺
Bizdede heyecan dorukta, ay ne guzel boyle hepimizin ayni konuda konusmasi, insan bazen yanindaki kisiye bile icini dokemiyorBenim on günüm var çok heyecanli:)
Fatoş benim de 21 mayıs ti bir hafta mız var Rabbi m nasip etsin insallahKizlar benimde 22 mayis son edet tarihim 1 hafta var adetime umarim tutmustur bu sefer hepimizin guzel haberlerini aliriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?