- 10 Şubat 2016
- 112
- 83
- 13
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Tabiii yaa ☺ inşallah olur canm hadi hayırlı hbrlerle inş :)Olursa guzel olur
C benim adet olacakmisim gibi kasik ağrısı var
Tabiii yaa ☺ inşallah olur canm hadi hayırlı hbrlerle inş :)
Evet tam 6 gun var, 1 hafta onceden adet sancisi, fazla yemek istegi, uyku, karinda şişlik, bende bunlar varKızlar sizinde adetinize 6 qün filan war peki belirtiler war mıı. Benmde 21in de ama belirtimde yok sadece qöqüslerimde şişlik warrr. Bide kasıqımda batmalar oluyor o kadarr. Gerçi sonuçta çok düşük çıktı amaa off bilemiyorummm yaa
Ateşim 37 uzeri 3 gundur,Kızlar sizinde adetinize 6 qün filan war peki belirtiler war mıı. Benmde 21in de ama belirtimde yok sadece qöqüslerimde şişlik warrr. Bide kasıqımda batmalar oluyor o kadarr. Gerçi sonuçta çok düşük çıktı amaa off bilemiyorummm yaa
Hmm anladım canm senin belirtiler warmış olasılık fazla o zaman ☺ hadi hayırlısı olsun o zamann :)Ateşim 37 uzeri 3 gundur,
Hıı ateşi bende duydum normalden az bile yüksek olsa belirtiymiş ben hiç ölçmedim de duymuştummAteşim 37 uzeri 3 gundur,
Aynen canimm nasil gecicek bu 1 hafta yaa bide adet geciksin diye bekleee offf insallah hayirlisini dileyelim hayirlisi olsunFatoş benim de 21 mayıs ti bir hafta mız var Rabbi m nasip etsin insallah
Canim ben 2 dusuk yaptim ilk hamileligi.de karnimda sislik vardi ustune yatamiyodum sanki cok yemek yemisimde sismisim gibi bide su gibi ic camasirim irim islak oluyodu yogun akintim vardi 2. Hamileligimde hic bi belirtim yoktu idrar rengi disinda yani her gebelik ayni olmuyo belirtileriKızlar sizinde adetinize 6 qün filan war peki belirtiler war mıı. Benmde 21in de ama belirtimde yok sadece qöqüslerimde şişlik warrr. Bide kasıqımda batmalar oluyor o kadarr. Gerçi sonuçta çok düşük çıktı amaa off bilemiyorummm yaa
Ben 3-4 paket kullandim ovulasyon testi bende ise yaramadi yada ben yapamadim ama biarkadasimovulasyon testiyle hamile kaldi suan dogurmak uzere denemekle bisey kaybetmezsin ama eczaneden almani tavsiye etmem eczanedeki pakettin icinde 5 adet oluyo internetten siparis ver internette 50 adeti 25-30 tl yaninda da 10 adet gebelik testi hediyeİkinci bebiş için uğraşıyoruz..2aydır denedik olmadı bu 3.ay olmazsa owulasyon testi alıp denemeyi düşünüyorum..
Canım testin çok iyi çıkmış maşallah nazar değmesinSelam bende tam 5 gun gecikmisdi kan testi yaptirdim 4000 uzerindeydi, doktorunuz ne soyledi peki size?
Regline kaç gün kaldı bu arada erken gebelik testi yaptırdın nıİnşallah canm ya ☺ bende kan testi yaptırdım reqliye dha wardı ama sabredemedim :/ saten sonuçta 1.20 çıktı
21inde cnm 8 qün war. Ben direk qebelik testi işte kan werdim yani sonuç 1.20 çıktıRegline kaç gün kaldı bu arada erken gebelik testi yaptırdın nı
Anladm canm ya orası öle de bnm sonucta çok düşük çıkınca hiç umudum kalmadıCanim ben 2 dusuk yaptim ilk hamileligi.de karnimda sislik vardi ustune yatamiyodum sanki cok yemek yemisimde sismisim gibi bide su gibi ic camasirim irim islak oluyodu yogun akintim vardi 2. Hamileligimde hic bi belirtim yoktu idrar rengi disinda yani her gebelik ayni olmuyo belirtileri
Bazen piskolojik olur kafaya cok takmaktan siminti yapma bu kadar canim bu seni iyi etkilemez cunku belki cok yenidir gec dollenmedir uzulme ben 2.5 senedir bekliyorum 2 sene cocugum olmadi yani bu kadar sikinti sitres yaparsan zaten olmaz hersey stres yuzunden ummadigin anda bi bakiyosun oluyo umudunu sakin kaybetmeAnladm canm ya orası öle de bnm sonucta çok düşük çıkınca hiç umudum kalmadıbenmde akıntım oluor aslnda ama öle çok denilicrk kadar deqil. Bide arada kasıqımda batmalar oluor ama o batmalar psikolojik herlde
warmı yokmu tuttumu tutmadımı die düşünmektenn sanırım
Bazen piskolojik olur kafaya cok takmaktan siminti yapma bu kadar canim bu seni iyi etkilemez cunku belki cok yenidir gec dollenmedir uzulme ben 2.5 senedir bekliyorum 2 sene cocugum olmadi yani bu kadar sikinti sitres yaparsan zaten olmaz hersey stres yuzunden ummadigin anda bi bakiyosun oluyo umudunu sakin kaybetme
Kızlar bende 3 buçuk yıllık evliyim ilk sene çocuk düşünmedik ikinci sene tayinşmiz çıktı ve eşim doğuya gitti ben gidemedim 2 yıldır farklı şehirlerdeyiz ve sende 4 kere felan görüşme şansımız oldu bebiş için pek şansımız olmadı genelde hep regli günlerime ya da yumurtlama sonrasına denk geldi ama bu sefer Allah nasip etti ve oldu aslında nasibimşzde ne varsa o oluyor tabi dikkat etmekte lazım. Ben artık çevremde çocuğun ılmuyor mu neden yapmıyorsun diyen insanlardan çok sıkılmıştım ve benimde psikolojim bozulacaktı neredeyse ama umudumu hiç kaybetmedim kendime uğraşlar buldum eşim yanında olmadığı için hem çalışıp hem üniversiteye gittim Yoğunluktan pek kötü düşünmeye fırsatım olmadı sizde güzel uğraşlar bulun bence.evde olduğum zamanlar boş durmamak için örgü bile ölmeyi öğrendimAnladm canm ya orası öle de bnm sonucta çok düşük çıkınca hiç umudum kalmadıbenmde akıntım oluor aslnda ama öle çok denilicrk kadar deqil. Bide arada kasıqımda batmalar oluor ama o batmalar psikolojik herlde warmı yokmu tuttumu tutmadımı die düşünmektenn sanırım
Haklısın cnm ya. Tşk ederim. Rabbim hepimizin qönlüne qöre wersin inşallah. ☺ bende öle diorum saten öok kafaya taktım bu sefer bide qününde olunca olur die düsündüm olmazsa nden olmaz fln sapıttım yanimresmenBazen piskolojik olur kafaya cok takmaktan siminti yapma bu kadar canim bu seni iyi etkilemez cunku belki cok yenidir gec dollenmedir uzulme ben 2.5 senedir bekliyorum 2 sene cocugum olmadi yani bu kadar sikinti sitres yaparsan zaten olmaz hersey stres yuzunden ummadigin anda bi bakiyosun oluyo umudunu sakin kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?